Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Van több terhes csajszi is, az egyiket viszont nem tudom munkába állítani. Mióta terhes, csak a living quarterben van. Kijelölöm és húznám, helyette viszont a képernyő mászik arrébb. A többi terhes csajjal nincs ilyen gond, őket át tudom helyezgetni. Ilyennel találkozott már valaki?
-
Danny365
őstag
A bunker előtt várakozóknak lesz bajuk, ha sokáig kint állnak, esetleg elmennek-e? Eddig az volt a bajom, hogy kevesen vagyunk, most viszont már nem nagyon van hova tenni őket, úgyhogy előbb építkeznék, de ahhoz kéne cash. Szóval nyugodtan sorakozhatnak ott kint?
Kár, hogy az adott szobákat kb. semmi pénzért lehet eladni. Elkezdtem kicsit gatyába rázni a vaultot, de 2 szoba kicserélése nekem kb. -10 ezerbe fájt... És még kettő vissza van.
-
Yayoh
aktív tag
Alakul a bunker
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdésem volna:
-az összes nő terhes de csak 1 gyerek született még meg, hogyan működik ez a születés?
-elég régóta csak 16-an vannak és sehol senki hogyan lesznek többen? -
Sanyi.mTs
addikt
Ha két egyforma tréning szobát egymás mellé építek (pl. Agility) akkor csak több ember tud egyszerre edzeni, vagy gyorsabb is lesz a tréning? Fejlesztéssel az időt lehet csökkenteni.
-
Danny365
őstag
-
twi452
senior tag
Aki PC-n vagy win-es táblán szeretne kűzdeni a túlélésért az megteheti mert Bluestacks-el is szépen fut
ami zavaró, hogy ugye a 2 ujjas zoomolást egérrel kicsit macerás megvalósítani
viszont be lehet állítani 1-1 bill gombra úgyhogy megoldható csak nem olyan kényelmes azért
a duplakatt természetesen működik[ Szerkesztve ]
-
-
vtomi2
őstag
Nem vészes az irányítása, párhuzamosan játszok telón és pc-n is, van amit az egyiken, van amit a másikon kényelmesebb.
Az emberrángatásra azt a megoldást alkalmazom, hogy a legjobb 3 fegyverem folyamatosan abba a szobába teszem, ahol szükség van rá, aztán visszaveszem, és így nem kell embert húzni.
-
bepe79
addikt
válasz Ver'alor #225 üzenetére
Én 4.3"-es Ace 4-en játszom a Fallout: Shelter-t. Hát... khmmm... az ember megfogása és húzása nem mindig jön össze elsőre.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Kinsiinoo
senior tag
5,5"-n is baromi nehéz az emberek "át"csoportosítása , de egész jól lehet küszöbölni ha rádugod az egeret a telefonra
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
EczkE
veterán
10.1" + kapacitiv toll. Problem solved.
Asszem mindenféleképpen!
-
bepe79
addikt
Az normális, hogy fél óra - 1 óra Fallout: Shelter játék után 43.x C fokos volt az Ace 4-em? Rendesen melegített a hátoldala, pedig szilikon tokban van. Másnál is így feltüzeli a telefont? Ha ezt teszi a Snapdragon 410-el, akkor mit tehet egy s810-el?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Sanyi.mTs
addikt
a help alatt van 22 jó tanács. hol lehet megtalálni azokat a tanácsokat, amik a játék betöltése közben jönnek? gyakran nincs elég időm, h végig olvassam azokat
-
gergom91
tag
Fél órán belül kétszer is kaptam Deathclawt, hiába szinte minden emberemél van fegyver, eddig a 3-ból csak kettőt sikerült leszedni úgy hogy a második hullámban 4 embertől el is búcsúztam. (Úgyis szaporodnak mint a nyulak )
Erre éppen helyre rázom a bandát, megint jönnek...
Kéne valami jó fegyver lassan mert a csótányok is simán leveszik több mint a fél életét egy 20-as embernek is mire megölik mindet. -
TheProb
veterán
Csak én vagyok olyan szerencsés, hogy RUSH-ozás közben, 30% körüli chance-el is 10/7 alkalommal fail-t kapok? Kiba* idegesítő...
A másik meg, hogy egy idő után (még relatív az elején, ~18 lakossal) szinte biztos lesz legalább 1 olyan resource amiből nem fogok tudni eleget csinálni... Most pl a vízzel szívok, 2es merge, lvl2 és folyamat minuszban vagyok. Ez oda vezetett, hogy már megint 30% alatti a happiness, szabad lakos nincs, upgradelni nincs elég valuta. szal sok örömöt nem ad eddig a game...
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bepe79
addikt
Én is ezt vettem észre, úgyhogy csináltam egy másik vault-ot, és most kevesebb emberrel nyomom, és nem eresztek össze a pihiszobában nőt és férfit. + egy-két embert fegyverrel kiküldök a wasteland-re portyázni, hogy gyűjtsön cap-et meg fegyvert. Így jobban bírom határozottan resource-al, mintha több ember lenne, csak így meg az elején nem tudom unlock-olni a stimpack kreáló labort meg a storage room-ot és a többit.
-
TheProb
veterán
Fullon volt a vízes "blokk", most bővítettem 3as merge-re, felhúztam az újat is lvl2-re, így talán normalizálódni látszik a dolog. De a happiness borzalmas..., 14% és ahogy látom ezt csak úgy tudom növelni ha nekiállok radaway-t gyártani utána meg stempak-okat, mert az összes lakónak fele hp-ja van és pirosban vannak (ergó világítanak a sötétben ha jól tudom)... egyre jobb.
(#245) Vikthor: jelenleg csak IOS és Android
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
vtomi2
őstag
Egyszer nekem is lementek 10%-ra, de utána rágyúrtam, és nem engedtem, hogy a piros zónába menjenek a nyersanyagok, és szépen lassan meggyógyultak radaway nélkül is. Szerintem a boldogság is beleszámít a termelésbe, mert semmi nem változott (max a szintek) és most semmiben nincs hiányom, 25 embernél járok, és minden tele van.
Csak át kell vészelni azt az időszakot, utána minden rendben lesz. -
PhilBrick
őstag
Jéé, a terhes nőket is be lehet tenni az edzőterembe! Itt nincsen veszélyeztetett terhes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest