Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Azt imádom amikor egy szobára írja hogy a rush 35% és sikerül,de a 25%-nál elbukik
Meg amúgy akit kiküldesz a wasteland-re azt nem tudod otthagyni miután kiléptél a játékból? Csak mert tegnap kiküldtem egyet,ma visszaléptem és már kipurcant. Ja és full kiléptem a játékból nem csak úgy egy gombnyomásra.https://psnprofiles.com/kazama001
-
rumos XIII
aktív tag
A raktárba érdemes embert rakni, vagy jól gondolom, hogy nem?
-
dejaris
addikt
A jatek ertelmezi a 10-nel nagyobb specialt?
-
rumos XIII
aktív tag
Semmi!
[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
-
EczkE
veterán
-
Hegasus
senior tag
nekem az ótvar ipoop 4sen crashelt, ahogy egyre több mindent kellett megjelenítenie, most meg a padfone2-őn (nexus4 hardver) teljesen jól megy eddig. gondolom ha gyenge a hardver, akkor crashel (szerintem 1 giga ram minimum kell)
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
bepe79
addikt
Nálam Ace 4-en (Snapdragon 410 + 1 GB RAM + Adreno 306) még nem volt crash szerencsére, egyszer sem dobott ki, egyszer sem bugolt be, egyszer sem volt force close. Belassulást sem tapasztaltam, habár sok embernél (20-30+) a bal felső sarokban az emberek közti görgetés picit beröccen néha, de az sem zavaró. Lehet, hogy az új s410-re jól optimalizált a Bethesda.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Sanyi.mTs
addikt
érdemes 1es sebzésű pisztolyt adni, az 1es sebzésű ököl helyett?
-
-
Frod
addikt
-
Na jó kezdem én is unni... ha fel udgradel az ember amit bír, akkor elkezdenek repkedni olyan számok h 6k egy reaktor, meg ha le van rakva 3 (6k, 6,5, megmittomén mennyi) akkor köszöni de kér megint 6k-t lev2 -re majd 18k-t lev3-ra És akkor ez egy 3 állásos facility A coca cola üzem megint ilyen árba van... Egy full upgrade ára 1 napi grind
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
törölt tag
Nem tudom, hogy tudjátok megunni. Annyi a tennivaló
Most építettem iskolapadot, meg van edzőterem, armory ahova meg mennek tanulni a kollégákSzerintem nagyon ott van a game. Eddig 3k-t kölöttem, többet jó ideig nem fogok. Semmi értelmeset nem ad úgyse... lényeg h IAP nélkül is full el vagy. Nem beszélve arról, hogy FR után is játszható, mert egy fájlt kell csak elmenteni.
-
winhate
őstag
Fegyvert, ruhát merre lehet leechelni?
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
PhilBrick
őstag
Kiléptem a szokott módon, aztán mikor folytattam, lenullázódtak a feladatok számlálói.
Ráadásul pont nehezek vannak, mint csinálj 11 gyereket, olts el 21 tüzet... -
Yayoh
aktív tag
Nekem tegnap volt az első deathclaw támadásom pedig már 70 emberem van, de nem jutottak sokáig , 2. szinten be lettek darálva
-
Létezik h eltűnnek a fegyverek emberek kezéből?
-
törölt tag
Emberem már 12órája kint van, és egy értelmes dolgot nem talált...
-
.OM.
aktív tag
megerősítem:
STR-től lényegesen nagyobbat sebeznek a lakók. Olyannyira, hogy PREC nélküli STR-esek is jobban aprítanak, mint a full PREC-es STR nélkül.
ex .Oldman.
-
winhate
őstag
Fúbazz kemény a game
Már vagy a 8. biztonsági mentésnél vagyok
Egyszerűen letehetetlen.
Itt egy kicsit pofozni ott egy kicsit.[ Szerkesztve ]
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
bepe79
addikt
Én a .sav file-t nem mentem le, factory resetet nem tervezek csinálni, mert nincs rá szükség, telefont cserélni meg plán nem tervezek még legalább egy évig (Ace 4), így teljesen fölösleges. Ha esetleg a másodlagos telómra át akarom tenni majd a mentést, majd akkor lesz rá szükség, de azért LG L7 II-őn eléggé lassúcska lenne ez a game (futna, de nem vinné túlzásba: ) )
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Kezdek heresérvet kapni az idegtől Felgyön a csupaszpatkánya, és elkezd fogyni az ÁRAMOM, minden helység esetén... Le van foschva hogy 4 faszilitivel termelek 300+ áramot, ha gyön két bőrőspatki, elvesznek cca 1000 póvert
-
törölt tag
Na végre.
Emberkém 21 órája járkál, és talált egy Armor Piercing Sniper Rifle-t. 10-14 a sebzése. Gondolom ez már elég jó..:? -
-
-
-
törölt tag
Mi van akkor ha nem veszem ki a termelést, hanem hagyom, hogy az emberek lazázzanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest