Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Köszi srácok!
    Akkor majdnem mindenki hátitatyóval nyomja. Nekem is az van, de én nem szeretem.
    Persze én is le szoktam tenni, de azért nem olyan mint egy koffer, vagy ilyesmi. de most voltam két olyan helyen is, ahol több helyre kellett csatangolni, kocsi esélytelen, így a hátamon cipeltem, hiába volt rajtam a logó micsoda, bár nekem nem bőr, hanem textil....
    Mert ugye mi van ha kell ez, kell az...
    Az igazság az, hogy nekem ez a vállszíjas dolog nem annyira jön be. Nem tudom ki hogy van vele, de bakker, azért oda kell figyelni, és nekem rengeteg olyan szitu volt már, hogy olyat koppant, meg nekimennek, cigi, stb... szóval volt egy két alkalom hogy levert a víz.
    A nyakbaakasztós sztori meg a legrosszabb, de a legegyszerűbb ez tény.
    Most láttam itt kint több fotóst, aki szinte úgy mászkál mint valami hangosító koncert csapat. Kemény kofferek, na de annak ugye szép ára van. Sokszor eszembe volt, múltkor is egy rendezvényen, hogy leteszem, oké, nincs benne gép, vagy ilyesmi, de akkor is... megfogják, azt csá.

    @JohnyBlue: Veled beszéltük régebben is a LP Inverse övtáska szerű megoldást. Tetszett is, de sajnos már nem gyártja a LP. Nem értem miért, pedig szerintem nagyon praktikus. Főleg olyan helyeken, ahol odamész nagy táskával, kiveszed ami kell, belepakolod ebbe a hasi tasiba, azt a nagytáskát elzárod, ezzel meg nyomod. De sajnos nem kapni már.

    Amúgy nem értem miért van, de nekem valahogy az jön be, ha a kezemben van a gép.
    Mármint ha egy strip odafogja a vázhoz, és az ujjaimat tudom pihentetni. Fárasztó ez tény, de valamiért még mindig ezt érzem jónak. Nem húzkodja az ingem, pólómat a vállszíj, se a nyakamat, stb...

    Nem tudom mi lehetne frankó megoldás, mert ez a hátitatyós persze nem rossz, de valahogy nekem nem a legpraktikusabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák