Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
Ez két külön mese. Előbb hámozod, mint rendesen (erre vannak gépek, amit vagy csinálsz magadnak, vagy veszel, de Forintban minimum ötszámjegyű ára van és ha nem kell napi több tíz kiló, akkor nem éri meg a beruházás).
Majd hullámos szeletekre/csíkokra vágod. Késsel vagy ilyen izélővel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy hazai "százforintosban" nem kapsz-e olcsóbban... Itthon ilyen verziókkal lehet találkozni: taposós meg http://www.edenyek.hu/image/cache/data/IMG_6677-500x500.jpg. Ez utóbbi talán azért jobb, mert tartja a szeletvastagságot. Hívják rácsos krumpli csinálónak is, nem meglepő okból kifolyólag.
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #6651 üzenetére
elqrtam a második linkot...
-
kerekfej
addikt
CR123 és 18650-es elemtartó vízálló
-
nagyúr
válasz spidersoft #6654 üzenetére
félkész terméket eladják késznek, hihetetlen.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kerekfej
addikt
Igen én is azt néztem, de szerintem ebbe már van egy kevés levegő fújva
-
Laza...
addikt
-
kerekfej
addikt
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
válasz kerekfej #6660 üzenetére
Tekintve azt, hogy 60Ft körül már van ásványvíz, és abban benne van 2 liter csapvíz (hehe), két patronra való szén-dioxid, a palack fújása, a víz betöltése, vagy harminc centi műanyagfólia minimum kétszínnyomással (inkább több), valamint a két kilós cucc szállítási költsége... én azt mondom, hogy 30Ft-tal már jó haszonkulccsal lehetne árulni
Dluinet: bocs, egyszerre
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz spidersoft #6662 üzenetére
35Ft-ért is lehet már kapni ásványvizet 0.5Literes palackban
-
426os
őstag
Az ilyen RGB Led égők hogy szuperálnak? Eddig csak sima fehéret vettem, azokkal nagyon megvagyok elégedve. Viszont már régóta szemezek ezekkel, és úgy látom most egész jó áron vannak. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
.
-
spidersoft
senior tag
Csak csendben megjegyezném, hogy van készen is
-
kerekfej
addikt
válasz spidersoft #6666 üzenetére
Csipp?
-
tipuka
addikt
kész, meghaltam! győztél!
más: fejhallgatót szabad am venni ebay-ről? 5.000 körül ne menjen feljebb, ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
Shipping: $180.07 (approx. 43,738.16 HUF) UPS Worldwide Express
Never give up!
-
htc07
addikt
5000-ért itthon is kapsz egész jót, pl. maxell retro dj az, amit sokan reklámoznak, 5ezer körül lehet.
én nem rég vettem egy retro dj 2-t, teljesen jó középkategóriás fejhallgató, 7ezer körül már kapni (plusz van rajta hangerőszabályzó, és telós mikrofon)
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
válasz Minstrel #6675 üzenetére
2 éve van meg a fejhallgató, de nincs agyonhasználva. Mondjuk olyan átlag napi 1-2 órát van a fejemen, de pl nyáron egyszer sem használtam. Ezzel az igénybevétellel jelenleg úgy néz ki, mintha most vettem volna ki a dobozból. A párnák nem kemények, szerintem kényelmesek, nem fájdul meg benne a fülem huzamosabb használat után sem. Azt azért hozzáteszem, hogy ha valaki eszement basszust akar, akkor nem biztos, hogy 100%-ig elégedett lesz vele, mert nem arra van kihegyezve. Egyébként aránylag jó hangja van (én legalábbis tökéletesen meg vagyok elégedve vele), ennyi pénzért nem hiszem, hogy lenne itthon jobb.
.
-
fraba
aktív tag
Nem kuponoldalakat, hanem működő ebayes kuponokat keresek az árak csökkentése érdekében. Ti tudtok valami ilyesféléről?
-
nagyúr
válasz spidersoft #6685 üzenetére
Sheldon Cooper és bandájának való
-
Cheesy
őstag
Valami ajánlott, USB 3.0-s asztali hub-ot tudtok ajánlani? Egér, billzet, pendrive lenne rajta használva, ezért min. 3 portosat keresek. Pluszpont, ha meg tudja hajtani az USB 3.0-s külön táp nélküli mobilvinyómat is.
www.vakbelmutet.hu
-
petipetya
nagyúr
Egyik ismerősnek még múlt héten megjött a fülese, csak elfelejtettem megírni. 550 Ft-os kis semmiség és még a kábele is ilyen szalagos ami nem gubancolódik össze: link
Ezenkívül kivételesen pár hasznos dolgot is rendeltem magamnak itthonra:
- Tört kanál, vagy minek is nevezzem: link
Imádom a mézet és mindig bajban vagyok, amikor a kanalat nem tudom hová letenni hogy ne legyen koszos. Ha többször veszek belőle, akkor közben hadd csurogjon a teába.
- Műanyag konyhai alátét: link
Mindig van mit pakolni rá, egyszerűen kell és kész. Az lutri, hogy milyen színben fogom megkapni - ám ez számomra lényegtelen.
- Szilikon poháralátét: link
Mivel mindig van egy pohár mellettem az asztalon, így ez alap. Nekem olyan kellett, amely a folyadéktól és a párától védi az asztalt, hogy az ne ragadjon 1 hét múlva a por miatt.Olyan is akad amely csak a karcoktól védi az asztalt. Belinkelem melyik poháralátét tetszett közülük, hátha valakinek kell:
- Gomb
- Levél
- Maci gyerekeknek
- Tradicionális fa vagy fát utánzó műanyag (akármelyik is, egy ajándékcsomagban jól mutat)
- Kiscsajoknak valami mangaszerű figura
- Bambusz (a szögletes nagyon bejön!)
- Vegyes
- Piros kínai betűt mintázó (ez szerintem nagyon ott van a szeren!)
- LED-es világító alátétstb. (csak az olcsó kategóriát néztem)
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
McReay
aktív tag
Telefonhoz szeretnék akkumulátort rendelni, szerintetek nem lesz vele gond a küldésnél?
(olvastam róla, hogy van, amikor visszafordítják)Szerk.
Ebay nektek is haldoklik?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Cheesy
őstag
Mielőtt elkezdett döglődni rendeltem egy olyan kombinált kis fityfirittyet, postával együtt 652 HUF volt...
Na az e-mailes visszaigazolás óta nem jön be az ebaywww.vakbelmutet.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest