Új hozzászólás Aktív témák

  • csucsotke

    aktív tag

    Mostanában vettem.

    -időzítő, timer. Itt a topikban ajánlották. Masszív, egy kézzel könnyen kezelhető, mágnessel, nekem nagyon bevált.
    -szegény ember power bankja:). Akkut nem adnak hozzá, ebben tartom az elemlámpához a tartalék 18650-es akkut. Tölteni is tudja, de inkább rendes töltőben töltöm.Könnyen kipattintható, cserélhető benne az akku, a műanyag minősége is rendben van. 67 mm-es akku fér bele max, esetleg mókolással 68.
    -kicsi kamera, kémkamera LOLL. Aki ezzel próbál meg kémkedni az belebukik:D. Hol felvesz valami, hol nem, hol kikapcsol, hol lefagy. Idegesítő kis isz.asz, ráadásul max 40 percet bír az akkuja, mire kitolom a biciklit, már lemerült, szóra sem érdemes.
    -diktafon 8GB. Ez viszont nagyon jó kis cucc, az árát bőven megéri. A márkás diktafonnal nem tudom mennyire összehasonlítható, de leteszteltem kis Philips mp3 lejátszóval, meg asus memopad tablettel. Az mp3 lejátszót zt kenterbe veri, kategóriákkal jobban vesz fel, és a tabletnél is jobb a hangminősége. Párom egyetemi előadást vesz fel vele, teljesen megfelelő erre a célra, jól érthető a szöveg. Az akkuja úgy néz ki lemeríthetetlen, még nem kellett tölteni. Mp3 lejátszóként is használható, egyszerre 3 sort jelenít meg a kijelzője.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák