Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz AtiSnatch #144105 üzenetére

    8.99 szállítással.

    Más, most olvasom a a facebook-on ezt, csak egy részét másolom nehogy reklámnak tűnjön, az átváltós része érdekel igazából tényleg jobb-e.Van erről itt tapasztalat?

    Sokan próbálnak megoldást találni a deviza vásárlás és a kapcsolódó problémák megoldására, például külföldi vagy webshopos vásárlás, külföldi pénzfelvétel, stb.

    Erre az utóbbi időben számos Fintech cég kínál altenatívákat, például Transferwise, Revolut amelyek Magyarországon talán a legismertebbek.

    Pár hete került be nálunk a köztudatba (mivel nemrég lett itthon elérhető) egy új megoldás, amely sok esetben használhatóbb is lehet ezeknél: A Curve (https://www.curve.app)

    Ez egy angol pénzügyi szolgáltató, ami ingyen biztosít egy bankkártyát (nincs havi és éves díj, ha az ingyenes csomagot választjuk, sőt ingyen ki is postázzák).
    Eltérő a többi megoldástól, hogy nincs mögötte számla, a meglévő bankkártyákat lehet beregisztrálni alá, ez könnyebbé teszi a használatát.

    Hogy mire jó:
    - Külföldi, vagy külföldi webshopos vásárlás esetén jóval kedvezőbb árfolyamon lehet váltani a devizát vele mint a magyar kártyákkal (Curve kártyával fizetünk ami átváltja forintra és forintban terheli meg a bankkártyát, az árfolyam hasonló a Revoluthoz)
    - Több kártya használata esetén (akár hitel, akár betéti), elegendő csak a Curve kártyáját vinni magunkkal és a saját alkalmazásában lehet kiválasztani, hogy éppen melyiket terhelje
    - Pénzfelvétel esetén jelenlegi szabályok szerint 10 darab ingyenes saját devizában bármelyik magyarországi automatából. A Curve átadja az MCC kódot a banknak, így elvileg a bank tudja detektálni, hogy pénzfelvéte..
    .

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák