Új hozzászólás Aktív témák

  • chatran

    őstag

    Mostanában érkeztek:

    Samsung 64 GB UHS-I Class 3 memóriakártya: hála egy itteni kedves fórumtársunknak akciósan rendeltem 16,9 dollárért. Sajnos csak USB 2.0-ás kártyaolvasóm van, de a memóriakártya topikban tesztelték és egész jó az írás/olvasási sebessége. A kapacitása valós a H2testw szerint.

    Kék betétek Xiaomi tollhoz: Vékonyabb és kissé hosszabb mint az eredeti fekete betét. 1-2 mm-t érdemes levágni a végéből. Szépen fog, de nem olyan kellemes írni vele mint a feketével, valamint nehezebben is szárad a tinta. Kb 1 dollár volt darabja, ami figyelembe véve, hogy mostanában kb fél dollárért mentek kuponnal a 3 db-os fekete betétpakkok, nem túl jó vásár.

    Hűsítő kendő: mivel majdnem tél van ezért még nem volt kedvem kipróbálni, hogy teszi-e a dolgát. :) Szemre és tapintásra nem nagy durranás, eléggé vékony az anyaga.

    Zsinórvágó ollók: cérnát, zsineget, vékonyabb papírt jól viszi, de szokni kell a használatát. Főleg a borítékokon lévő címem kivágására és felszeletelésére használom. Gépolajban tocsogva érkezett, volt belőle bőven a tokban és azon kívül is.

    Xiaomi USB Type-C Micro USB átalakító: Erről sokat nem tudok írni, mert nincs USB-C-s eszközöm. A 12 centes vételára viszont ellenállhatatlanná tette, a jövőben úgyis lesz ilyen csati valamelyik telefonomon. Addig meg nem kér enni, elfér a kábeles dobozomban.

    További képek az album alján

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák