Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz aprokaroka87 #9000 üzenetére
Mivel minden fejlesztő funkció - az USB hibakezelés is - megszűnt (ami ugye előfeltétele minden fájl-műveletnek), egy májusi backup restore-olása lett a vége.
Néró egészen új megvilágításba helyezte Rómát...
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
A telefonon hogy lehet beállítani, hogy mely időszakban kapcsolódjon le a hálózatról?
Azt szeretném elérni, hogy este 22 - reggel 6 között repülő módban legyen.
Köszönöm. -
mzso
veterán
válasz aprokaroka87 #9009 üzenetére
Úgy gondoltam, alvás közben úgy sem fogja nyomatni a játékot. Sok másra meg nem jó repülő gép módban a telefon.
-
mzso
veterán
@ Crusty 75 + TRob1
Nektek fent van az AdAway? Gondoltam, ha már megoldani nem tudom a problémát, esetleg ezzel lehet tünetileg kezelni...
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Helló!
Mostanában véletlenszerűen látszólagos ok nélkül el kezdett vibrálni a telefon. (Van amikor csak egyet, van amikor többet vibrál) Mitől lehet ez?Utóbbi időben csak az Ad-away alkalmazást raktam fel, annak van valami vibrálás funkciója?
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
@ notika77, zagloba
De mi köze a kijelzőnek a rezgéshez? -
szárnyacska
tag
válasz szárnyacska #9022 üzenetére
Nah lehet nekem azèrt nem csinálja már mert ugy nèz ki megadta magát a rezgő motor...
-
mzso
veterán
válasz szárnyacska #9024 üzenetére
Ez egy tuti megoldás.
-
mezois
tag
Sziasztok! Reggel óta nem tölt a telóm 60%-on volt kivettem az akut aztán vissza és bekapcsolás után 1%-ot mutat de nem tölt! Próbáltam több töltőt is! Mit lehet a baj? Lehet vele kezdeni valamit vagy szervíz? Garancia már nincs! Még minden az eredeti állapotban van semmi frissítés semmi mókolás! Android 5.1
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Már mutatja hogy tölt de 1% -ról nem mozdul!
-
mzso
veterán
Az 1GB-os X5-nek van saját témája.
-
woodworm
veterán
Ne kuldjetek mar vissza, onnan jott ide!
Az sima X5-ben nincs lte. Az X5 LTE a pro hardvere kevesebb rammal. Ugyanaz a rom jo ra, mint a pro-ra, csak a preloadert nem szabad felirni. -
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
válasz tpeter77 #9041 üzenetére
Kb. 4-5-ször leírtam már, hogy a gyári 6-os nekem bevált és hogyan kell felrakni. Legtöbbször telefonról vagyok, nehézkes linket keresni és betenni. Itt a topikban rá kell keresni, gyári linkről lehetett régen letölteni. Másik lehetőség a needrom, az x5 pro romjait kell átnézni, ott is ott a gyári, ill egy orosz user fejleszt rá folyamatosan 6-os, 7-es droidot.
Egyre kell vigyázni, a preloadert nem szabad felírni. -
Tóni86
csendes tag
Sziasztok!
Volt már itt valakinek wifi hibája? Néha működik de sokszor a wifi-t se tudom bekapcsolni, nem hogy rákeresni hálózatra. Sajnos googlen nem találtam róla infót. -
pappsy62
tag
Ha ismered a flashtool használatát akkor egyedül is megtudod csinálni. Ha még nem cseré!tél romot vele akkor
egyedül valóban nehéz. Én elêg sok cikket elolvastam míg neki mertem állni a gyári 6-os felrakásának. Azóta több romot is kiprobáltam, mindig visszatértem a gyárihoz. A többi "nyalánkság" ( kiegészítők) felrakását én sem vállaltam be. -
tibibi
őstag
válasz pappsy62 #9048 üzenetére
sikerült felrakni ezt MT6735_X5S_hct6735m_35gu_l_5.1_DOOGEE_DOOGEE-X5S-64+8-Android5.1-2016.02.25_2017-09-17 21_28_39
Lehet én vagyok hülye ,de nem találok a needromon x5s 6.0 romot
ez jó lehet rá?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest