Hirdetés
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szerintem ott a neteddel lehet valami probléma mert nekem minden netes alkalmazás,játék,videó a legkissebb akadozás,lassulás nélkül megy.Akárhány oldalt,alkalmazás futtatok egyszerre képtelenség megizzasztani a telefont.Én ilyen pörgősséget még életemben nem láttam sokkal drágább,komolyabb telefonoknál sem.
-
veterán
Akkor passz mert én ilyent nem tapasztaltam az enyémen sem wifin sem mobilneten keresztül.A netem 100/50-es digi vezetékes és wifis routert kötöttem rá az szórja a netet,a mobilnetem pedig vodafone 4G.Nekem egyetlen problémám van és az a zenelejátszásnál fülessel is elég halkan szól és gyenge a mélyhang benne.Nem tudom lenne-e értelme drága fülest venni hozzá vagy semmi értelme mert ennyit tuszkol ki magából a vas és ezen semmi nem tud változtatni.
-
veterán
Soha nem tapasztaltam ehhez hasonlókat.Nekem minden akadás és laggmentessen fut rajta.Egyetlen gondom a hangerejével volt ha zenét hallgattam rajta fülessel de azt megoldotta az mtk engieneering mode.Mondjuk játszani nem játszom rajta így lehet csak nem használom ki eléggé a képességeit bár rendszeressen a legerőforrásigényesebb appok futnak párhuzamban 5-7 egyszerre amik között ugrálok össze-vissza de egy másodpercnyi habozást sem tapasztaltam soha.
-
Kr0y
csendes tag
Nekem nem Doogee X5 van (nem Pro) amin videolejátszás szaggatása elmúlt MX Player alatt, ha hardveres dekódolás helyett szoftvereset állítottam be.
Ha ez nem segít, futtass le egy benchmarkot, a pontjaidat összehasonlítva a többiekével (vagy a témaindító cikkben leírtakkal) keress valami furcsaságot.
Nézd meg az SD kártyád sebességét is. -
MODERÁTOR
-
vszabcsi
tag
Ezzel a "szar a telefon és kész" mondattal nem igazán értek egyet! Nálam a doogee és az iphone5 wifin nem szaggat online. Viszont a tvbox és az xbox kábellel meg-meg akadt. Szerintem nézz körül a router lelki világában. Legjobb 1 openwrt-s router. Abban minden külön beállítható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest