Hirdetés
- PlayStation 5
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
válasz AlyrArkhon #7902 üzenetére
Nekem az egyik régi telómon nincs felrakva a gapps. Amazon app store van a play helyett. De ha jól emlékszem ott is fent van a nova prime és akciók ott is vannak.
Poco F3 & Gear S3
-
TRob1
veterán
válasz szanalmas #7900 üzenetére
Én meg azt nem értem valaki miért a saját maga ellensége?
Fusson a háttérben, engem nem zavar. 6-7 éve van droidos telefonom, eddig még sosem volt ezzel gondom. Persze ha most kellene használni az akkori telót, akkor lenne. De x5pro-ról van szó, ott meg aztán nincsenek tárhely és memória gondok... És mivel sokkal kényelmesebb az appok beszerzése, frissítése, az aktualitások olvasása, hsz-ekből való informálódás... stb., egyértelműen soha eszembe sem jutna száműzni.
És ehhez még csak nem is kell naponta telepítgetni marhaságokat.Aki nem akarja hogy fussanak a gugli "baromságai", az váltson Wines telefonra, vagy ájfónra. Ott nincs sok gugli baromság
¤ R'n'R ¤
-
DS39
nagyúr
válasz szanalmas #7900 üzenetére
én régen csináltam ezt, hogy pc-n letölt apk, fel telefonra és ennyi. jó ez, csak ha nem akarok gépet kapcsolni azért hogy egy új launchert kipróbálják vagy akármilyen újonnan megjelenő appot ír vki itt a ph-n az android alk. fórumban és szeretném én is megnézni milyen akkor azért macerás. maga a google play nem eszik sokat szvsz, a play-szolgáltatások az ami ha kell, ha nem, fut, de mindent letiltogatni sincs szerintem értelme, csak rendszerhibákhoz vezet, mivel az android már elég régen egybeforrt a google sz.arjaival..
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Hogyan tudom a telefont alaphelyzetbe visszaállítani root nélkül? Olyan van a beállításokban, hogy biztonsági mentés és visszaállítás -> gyári adatok visszaállítása, valamint DRM alaphelyzet. Ez megfelelő lehet? Az lenne a cél, hogy töröljön minden személyes adatot, letöltést, telepített programot és frissítést. Tehát mint ha most vettem volna a boltban.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
kapocska
újonc
Sziasztok!
Nem olvastam itt eddig, hogy találkozott volna valaki hasonlóval, de mégis tanácsot szeretnék kérni:Vettem nemrég egy Msonic MY2580K típusú powerbankot. A ráírtak szerint:
Capacity: 5000mAh
Output voltage: DC 5V
Output current: 1000 mAA powerbankot használat előtt teljesen feltöltöttem. Amikor rádugom a Doogee X5Pro telefonomra, látszólag elindul a telefon töltése, ám kb. 5-10 másodpercen belül le is áll. Aztán vár néhány másodpercet, bekapcsol, majd 5-10 másodpercen belül újból kikapcsol. Ha tovább hagyom, akkor ezt folyamatosan ismételgeti. A ciklus elején a töltést jelző LED világít, a telefonra telepített Ampere, illetve Ampere Meter programok mutatják is a felvett töltőáramot, ez kezdetben 1000 mA körüli érték. Minél tovább hagyom a powerbankot bedugva, a felvett áramerősség minden be-kikapcsolás után egyre kisebb lesz, a telefon akkufeszültsége pedig csak néhány ezred millivolttal emelkedik.
Ugyanez a powerbank egy LG K8-as telefont gond nélkül, folyamatosan 900-1000 mA körüli áramfelvétellel tölt, az akku %-értéke is rendesen nő.
Tudnátok-e tanácsot adni, mi lehet itt a gond?
- az X5Pro-val van gond
- vagy a powerbankkal
- vagy mivel? ...és mit tudnék ilyenkor csinálni?A válaszokat előre is köszönöm.
-
punky10
addikt
válasz kapocska #7909 üzenetére
Probálgasd más vezetékkel is.Nem tudom mi lehet az oka,de én is igy jártam egy 6000 mAh-s HTC akksival.Az Az Idol3-at pl mindennel tölti,a Sonykat már nem,a Bv5000,Xiaomi,Evolveo ,Doogee telefonokat szintén nem mindegy,hogy mivel kapcsolom össze.A tizenvalahány itthon fellelhető kábelek közzül 2- vel működik,az egyik biztos,hogy az Evolveo Sp Q4 kábele,a másikat nem tudom.Illetve most egy mágneses csatlakozoval használom(tönkrement a táblagépem akksija,amig ki nem cserélem,addig a HTC látja el szuflával,és nem szeretném,ha idő előtt kikopna az USB) viszont itt is 3-bol 1ami működik...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
szanalmas
tag
Nézd, nekem nyóc, hogy ki és mit használ a telefonján, de a google marhaságai, fiók, szinkronizálás, play ésatöbbi durván 4-48 órás akkuidőt zabálnak használattól függően.
Azt meg végképp nem értem, miért kéne PC ahhoz, hogy letölts egy apk-t.
Az alap android meg nincs egybeforrva a gapps-szal, ahol bármilyen "rendszerhibát" okoz a gapps letiltása, ott a hardvergyártó a pöcs. (láthatod, hogy a 7-es ROM-ban egyáltalán nincs google)Nyilván az egyszeri user gplay nélkül félkarú óriás, lehet ezt kényelemnek is nevezni tőlem!
-
DS39
nagyúr
válasz szanalmas #7911 üzenetére
régen használtam egy progit (2-3 éve), amivel be lehetett lépni a pc-n a google fiókba és azon keresztül ugyanúgy letölteni mintha telón csinálnád a store-ból, csak nem telepíti, hanem apk-t ad vissza, amit lementesz.
abban igazad van hogy nem feltétlen kellene ez ma már, mert van apk mirror stb oldalak, csak van pár olyan app, ami telefonod függvényében más-más méretben töltődik le, ez ritkább eset, de ilyenkor az apkmirror-os verzió nem biztos hogy jól függ működni.[ Szerkesztve ]
-
Zsoltwader45
aktív tag
Minden kedves fórumtársnak, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!!!
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
esde
tag
válasz DiskDoctor #7878 üzenetére
Sikerült azóta valamire jutni?
Most először frissítenék telefont így a nulláról kezdem, de kénytelen vagyok belefogni mert borzalmasan működik a telefon. -
buek1967
tag
válasz kis-attila #7917 üzenetére
Köszönöm, hogy a driverek rendben vannak-e, azt nem tudom. Hogy lehet megállapítani?
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
AlyrArkhon
senior tag
-
buek1967
tag
válasz AlyrArkhon #7919 üzenetére
Igen, x5 pro. De sajnos próbálkoztam tovább w7 32 bites gépen is, Ugyanazokkal a lépésekkel. Most már - a flashtool-ok hibaüzenetet írtak ki - gondoltam ez van, lehúztam, újraindítottam. Most már se kép se hang. Se hosszú bekapcs, se bekapcs+volume down vagy volume+up. Szeretném azért megmenteni...
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
buek1967
tag
-
brazso
tag
Amióta felraktam a Marshmallow-t (Andorid 6-ost), azóta tudom használni végre a (külső) SD kártyát. Át lehet állítani a gyári kamera alkalmazásban, hogy egyből az SD kártyára mentse az alkalmazással rögzített képeket/videókat? Nem látok ilyen lehetőséget.
Unus pro omnibus, omnes pro uno
-
kapocska
újonc
Tudna-e valaki ajánlani olyan powerbank-típust (5000-10000 mAh között), amelyik biztosan tölti az X5Pro-t? Nem a boltok termékleírásaira gondolok, mert az nem mindig helytálló, hanem a tapasztalataitok alapján kérdezem.
-
buek1967
tag
válasz kis-attila #7926 üzenetére
Köszi mindenkinek. Sikerült annyira téglásítani, hogy kivett akku+hangerő lenyomva PC-re csatlakozáskor már a gép sem ismeri fel. Ezt két lépésben sikerült produkálnom:
1. [link]
Ezt a leírást követve beindult a teló, de a képrenyő sötét volt, pontosabban szürke, mert vmi háttérvilágítás volt, képernyő érintésre reagált, a pittyegést hallani lehetett.
2. Gondoltam, ez már fél siker, megismételtem az első lépést más ROM-al (official Doogee x5 pro-hoz való), de innentől kezdve teljes némaság. Semmilyen billenytűkombinációra nem reagál, az 1. pont unbrick-je sem ismételhető már, mert a PC felé sincs életjel. Akár van SD benne akár nincs, mindegy teljesen.
Kb. mennyi lehet a szerviz, ha nincs hardver hiba, csak széttéglázott szoftver? Wayteq-en kívül hova érdemes fordulni? (Egy hónapja nem garis, azért is mertem buherálni. )Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
anonimus25
tag
Sziasztok lenne egy olyan gondom hogy párom telefonjának a hangszórója egy nap alatt elnémult semmi előjel nem volt.viz nem érte,a rendszer a gyári semmi buherálás nem volt.nem cseng ki nem hallani az ébresztést,hicni tud fogadni is beszédet hallja és hallom is.kérdés ez szoftveres hiba lehet?
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
punky10
addikt
válasz anonimus25 #7932 üzenetére
Jo lenne tudni a telefon tipusát és az android verzióját.Ha hiváskor hallja a beszédet,akkor csak a hátso média hangszóróval van gond.Ez lehet hardveres(kilazult vagy elromlott) és szoftveres hiba is.A legtöbb telefonban van szerviz menü,abban le lehet tesztelni a hangszórókat.Amennyiben ott jó,akkor szoftveres,vagy csak egyszerűen egy alkalmazás lenémította a készüléket.
-
punky10
addikt
válasz anonimus25 #7934 üzenetére
Bocs,összekevertem a topicokat... Az X5 pro topicban valoszinű,hogy az X5 pro telóról van szó...
Többféle megoldás van,le lehet tölteni applikációt a Play-ről is,de az MTK-s telefonoknak van beépített is:tárcsázóba be kell ütni a
*#*#3646633#*#* kódot,és ott lesz.Ugy emlékszem,először hardware test néven,azt megnyitva jönnek elö egyesével az elemek.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz anonimus25 #7937 üzenetére
Most nincs nálam a telo,hogy lépésről lépésre leirjam,de a hardware test részben van valahol az egyik speaker.Ha hazaérek,megnézem,ha addig nem sikerül megtalálni.A hangszóró egyébként még az a kategória,amit érdemes javítani.
-
punky10
addikt
válasz anonimus25 #7939 üzenetére
Megnéztem,de úgy látszik,a MM-ben lévő eng.mode már nem olyan,mint ami az előző verziókban volt.Már én sem találom a hangszórók tesztelésének a lehetőségét..Sajnálom...
-
Black_Raven
veterán
válasz anonimus25 #7939 üzenetére
Összefoglalóban van leirva részletesen..
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
mrobes
tag
Sziasztok!
Próbálta valaki az Android 7.0 beta 4.1 romot?
A korábbi, beta 3 nálam elég jól muzsikált, csak picit zabálta az akksit.
Nem tudom változott-e valami az újabb verzióban? -
DarknessHope
senior tag
Sziasztok: elrepedt az érintője az enyém és egy ismerősömé is.. bár használható maradt... de érdekelne ki hol kivel cseréltette/cseréltetné? tudtok adni egy megbízható és nem utolsó sorban gyorsan dolgozó kontaktot?
előre is köszönöm és BUÉK minden fórumozónak
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
LATeam
újonc
Sziasztok! Örömmel látom, hogy sok Doogee X5 pro tulaj van :-)
Még csak futólag olvasgattam a hozzászólásokat, látom sokat foglalkoztok az android frissítésével. Szerintetek lesz automatán is elérhető verzió a 6-os androidból? Úgy értem rendszerbeállításokon belül vezeték nélküli frissítéssel...
Nem szívesen frissítenék kézikusan, ahogy látom vannak buktatók is a dologban... -
hzsolee
őstag
válasz DarknessHope #7943 üzenetére
Durva szilveszteri buli lehetett....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz DarknessHope #7948 üzenetére
Hát biztos hozott valami újabbat a jézuska. Nekem is van egy eladó....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest