Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz Black_Raven #7552 üzenetére
Ezen a telefonon?
Nekem onnan jutott eszembe, régebben mintha találkoztam volna egy leírással és abban említették.
De ez elég homályos emlék, az is lehet hogy én értettem félre valamit. -
mici66
tag
Kaptatok ilyen figyelmeztetést?
" A telefonnak le kell hűlnie!"
És kikapcsol!
Abszolúz semmi meleget nem érzek rajta.
Vmi MTK termal menager jön elő amig látom mert rögtön kikapcsol.
TWRP 36 fokos cpu hőmérsékletet ír![ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz kukinyo #7556 üzenetére
Nálam nincs bekapcsolva a twrp-ben a backup tömörítés, de az sem változtat sokat, mert van plugin a tc-hez.
Csomagold ki a system.ext4.tar-t, a benne lévő system.ext4 kiterjesztését cseréld ki zip-re és csomagold ki. Ez tc-ben, telepített pluginokkal, enter, copy, rename, enter, copy
Elméletileg egy hasonló módon telepíthető zipben kicserélve az állományokat kész a telepítő. -
szanalmas
tag
válasz kukinyo #7556 üzenetére
Úgy értettem, hogy lemented a systemet TWRP-vel, módosítod a mentésben a dolgaidat, aztán visszaállítod a módosított mentésfájlt a TWRP-vel. (Nyilván az eredeti mentést érdemes elmenteni, és egy másolatból dolgozni.) Elvileg tök mindegy, zipet telepítesz, vagy mentést állítasz vissza, gyakorlatilag nem próbáltam, meg azt sem tudom, hogy a módosított fájlok jogosultságaival mi lesz. Majd ha unatkozok, kipróbálom, de az nem ma lesz.
-
AlyrArkhon
senior tag
Sziasztok.
Rendeltem Aliéktól egy 3500-as fehér akksit (HSA, Store:Highsa Industrial Limited (HK)), 10.02-én. Tegnap megérkezett, úgy 45% volt benne, feldugtam töltőre. Este 7 körül húztam le 100%-on, azóta: két kártya benne, folyamatosan bekapcsolt wifi, bluetooth, szinkronizálás, némi horizonTV, némi Candy Soda, majd kb éjféltől reggel 8-ig FM rádió, reggel index-olvasás wifin keresztül, és most áll 47%-on, 2ó 19p képernyőidővel. A gyári ennyitől biztos lefeküdt volna Semmi csodakütyüm és semmi szuperakksi programom nincs hgy komolyabb értékeket mondjak, de az eddigiek alapján biztosnak tűnik, hogy valamivel jobb, mint az eredeti akksi.Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz AlyrArkhon #7566 üzenetére
Most dugom újra töltőre, 25%-on áll, 3h 29p képernyőhasználattal, 45p Candy-vel Eddig tetszik.
Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10
-
kissbill
tag
válasz AlyrArkhon #7567 üzenetére
szia,
tudnal esetleg linket adni hozza amit pontosan rendeltel ? : )danke
-
DS39
nagyúr
a gyári os-en lévő FM radio appnál van jobb a store-on?
azért kérdezem, mert elvileg ebben RDS-es a radio, viszont nem mindig működik.
ha elindítom az appot az első alkalommal még kiírja a dal címét, előadóját, utána soha többet, csak magát a rádió adó nevét. Ez app hiba, hw hiba vagy egyéb?szóval lehet/érdemes keresni más fm radio appot a store-ban?
[ Szerkesztve ]
-
szanalmas
tag
válasz kukinyo #7565 üzenetére
A needromon van az a 6.0-ás X6 port, az zipes, és van benne telepítő script, az alapján próbálkozhatsz még. (Vagy az Iosos ROM-mal, abban is cuki a script.)
Teszem hozzá, tegnap elindítottam ezt az X6 port ROM-ot, és működik a snowcat féle x64 kernelekkel, az eredeti kernellel csak bootloop van. Egész jó ROM, elvileg original Doogee, megy szépen. -
kukinyo
addikt
válasz szanalmas #7572 üzenetére
Már megoldottam péntek éjjel.
Méghozzá ugyan úgy gondolkodva ahogy Te.
Az X6 portból átmásoltam az update-binary-t és az updater-script-et, az akció sikeres.
Át is alakítgattam saját szájíz szerint (egyébként kiváló rom), ami felróható negatívumnak az az hogy nagyon zabálja az akksit. 8 óra úgy hogy (se wifi se semmi nincs bekapcsolva) hozzá sem lett érve a telefonhoz, lehúz 27 %-ot. Tegnap estig tesztelgettem, azután visszaraktam a Leagoo romot.
Azért köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
szanalmas
tag
Jaja, TWRP-vel raktam fel, törlés után, és a system-et is törölni kell előtte. Én aztán fastboottal raktam fel a kernelt, és a recoveryt is. (Persze megszivattam magam megint, mert az egyik ROM-ból átraktam a supersu-t is a zip-be, de az egy régebbi verzió volt és nem szerette a 6-os Android, én meg sokáig nem jöttem rá, a ROM meg iszonyatosan lassan ment. Aztán felraktam egy új supersut, és ment, mint a szél.)
Igazából nem értem, mitől jó most, ezt a kernelcserét már próbáltam korábban is, de nem ment. Lehet, hogy a telepítés előtt kell neki root, hogy a supersu megbuherálja a boot partíciót.) -
Dyrg
aktív tag
Ilyen főzeteket feltölthetnétek, mi is szívesen megkostolnánk!... :-)
Megvenni és megszerelni...
-
-
TRob1
veterán
Na mivel elbaxtam és nem mentettem le az sms-eket külön, és volt bent 2 fontos, visszadobtam a recovery mentést.
De ha már így, akkor feldobtam az r17-et próbának. Természetesen ott van kamerám. Most sztem kipróbálom ezt a leagoo romot is, ott mi a szitu... de nagyon nem szívesen mennék vissza 5.1-re (viszont néha-néha szükség lenne a kamerára, vagy qr-kód olvasásra)¤ R'n'R ¤
-
szanalmas
tag
válasz kukinyo #7581 üzenetére
Hát, volt egy hosszabb monológom korábban, amiben benne volt a lényeg, hogy nincs publikus kernelkonfig a Doogee-tól, ezért nincs más kernel, csak a hasonló paraméterű más típusú telefonoké. Sajnos azokban a snowcates kernelekben meg pont azok a dolgok nem mennek, amit neki kéne beletenni. De azokat meg baromi nehéz a gyártó támogatása nélkül megcsinálni, ez tény. Erre írtam, hogy talán sosem lesz tökéletes főzött ROM rá. Szóval igen, jó kernel kéne, de nincs!
-
Dyrg
aktív tag
válasz kis-attila #7587 üzenetére
Gyári 5.1el nincs gond, mókolt 6.0hoz kellhet.
Megvenni és megszerelni...
-
PistiSan
addikt
válasz kis-attila #7587 üzenetére
Gyári 5.1 R17-es verzióval nincs gond, korábbi verziókban volt probléma.
-
Bl.Gyo.
őstag
Félig off: Napokban szereztem egy Lenovo a2010-et további értékesítésre. 100% ugyan az a SoC van benne mint a X5 Pro-ba, de maga a telefon egy sz@r hozzáképest, touch test-el az érintöje ha 2 ujjat egymás mellett húzom fel a kijelzön a képernyö felénél megáll az érzékelés mint ha egy falba ütközött volna, egyszerüen ott marad a két kör miközben az ujjam már a képernyö tetejénél van, továbbá a kijelzöje szörnyü, betekintési szogektöl kifolyik a szemem oldalra fordítva a készüléket az egyik szemem sötétebbet a másik világosabbat lát, kissebb felbontás, TFT kijelzö ami zabál stb., fix fókuszos kamera 2016-ban, Pár perces teszt után ennyi, kikapcsoltam. Csak azért írom ezt ide, mert az nemrég jött ki, de jóval sz@rabb mint a X5 Pro, mégis veszik mint a cukrot mert hát Lenovo van ráírva, valaki meglátja a Doogee feliratot undorodva tovább áll, hogy mi a f... ez?! Inkább megveszem az A2010-et drágán, mert "márkás" .
Sorry, az off-ért tényleg, csak úgygondoltam hogy vicces helyzet, és beírom ide a gondolataimat ami egyböl felmerült miközben nyomogattam a rivális nagynevü kinai gyártó készülékét...
[ Szerkesztve ]
-
szanalmas
tag
Felraktam az októberi 10-i X6Pro 6-os update romot, elég jó, gyors, és tetszik. Kicsit mondjuk ki kellett filézni, mert nagyobb méretű a system, mint az X5-ön. (Az X6 gesztúra ezzel se megy.)
-
TRob1
veterán
válasz szanalmas #7591 üzenetére
Mit, hogy? Az x5pro-ra portolt x6-os 6.0-t updatelted a 10.10-i - kifilézett - x6os update-tel?
Mert én most ezt az alap portolt 6.0-t használom...(#7592) Dyrg :
X6pro-ra én 10.10-et látom legújabbnak a needromon.(#7593) PistiSan:
Az alap x6portot mondod, nem? Snowcat 6-ból a kernelt belemásolva (boot.img) és úgy felrakva twrp-ből frankó. Szuflával is tovább bírja nálam mint előtte snowcat féle 6-os.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
szanalmas
tag
-
szanalmas
tag
Letöltöttem az X6Pro ROM-ot (legújabb update)
A system.img fájlból csináltam system.raw-ot, aztán felmountoltam a /mnt-be.
Beraktam a beta-41 orosz boot.img fájlt, töröltem a gyökérből a recovery-from-boot.p fájlt, lecseréltem a build.prop-ot a régi teszt x6pro portból, töröltem pár dolgot, hogy elférjen az 1,5 GB-os systemen, aztán összecsomagoltam zipre, belerakva az update.script-et és az update-binary-t szintén a régi portból. Linuxon. Windowson is biztos megoldható, de az passz. -
esde
tag
Üdv!
Másfél hónapja írtam ide kb azzal a problémával hogy a telefon össze vissza érzékel, mostanában egyre gyakrabban, alsó gombsor szintén nem érzékel nagyon sokszor, ilyenkor lezárás és feloldás után általában megjavul. De annyiszor fordul már elő hogy baromi idegesítő és használhatatlan tud lenni. Ilyen problémával tudok fordulni a szervizhez? Még garanciás a telefon. Mondtátok hogy frissítsem, de ehhez root szükséges nyilván, amivel alapból kilövöm a garanciát rá. Van valami ötletetek? eustock.hu-ról van mint itt sok mindenki másnak, kinek tudok írni ez ügyben?
KöszönömJa, X5 LTE a telefon. (lényegében ugyanaz mint a pro, csak a tárhely kevesebb)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Vicces képek