Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra!
csendes tag
Értem. Valószínüleg nem fogom sajátkezüeg kicsrélni, nem vagyok egy nagy pc guru...
Tudnál nekem mondani egy összeget, hogy kb mennyibe gondolkodjak új hűtő terén?
Egyébként nem állt le , csak 7000RPM helyett 1000 - 1500RPM-en forog...A remény hal meg utoljára... De már meghalt...
-
Criton
veterán
Még1 ''utsó'' kérdés, van ez a Silicon SATA Raid , ez szval akkor kell ha 2 vagy több sata vinyó van szval ha 1 vinyó van akkor biosban off és no driver to xp
-
Supra!
csendes tag
értem. kössz a segítséget, én úgy 5000 körüli árra gondoltam, úgyhogy ngyjábol megnyugodtam
Azt viszont szintén megköszönném, ha elmagyaráznád, milyen az a hűtőcsöves...
[Szerkesztve]A remény hal meg utoljára... De már meghalt...
-
Supra!
csendes tag
Vagy hőcsöves, vagy milyen...
A remény hal meg utoljára... De már meghalt...
-
DoubleD
aktív tag
-
HEMP
aktív tag
Mit szóltok az új Zalman chipsethűtőhöz? [link] Remélem ráfér a lapomra, mert a gyári kezd a hangjával az őrületbe kergetni!
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
HEMP
aktív tag
válasz Ultram3jor #3961 üzenetére
nemondjilyeneket, neeeeeee!
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
kavicssli
addikt
Jó régen jártam erre!Valakinek sikerült azóta egy SLI rendszert összehozni ezzel a lappal?Csak kíváncsiságból!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
SzZs1
tag
A hozáértőktől lenne 1 kérdésem.Méghozzá az,hogy az nforce sli chip önmagában ultra-e?mert valaki azt mondja,hogy igen,valaki azt hogy nem.most mi az igazság?
-
kavicssli
addikt
válasz afterburner_ #3966 üzenetére
Nem mondom azt hogy olvass viszább !Zalman+4centis venti!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Digitalboy
senior tag
válasz afterburner_ #3966 üzenetére
Az egyik haverom is így járt. Mondta nézzem már meg a gépét, mert nagyon hangos, játék közben meg csipog valami. Na ez jól kezdődik mondom!
A procija a desktopon 82 fokos volt! Meg a vga 850Xt-je is!
Szétkaptam, hát a ventik nem mentek annyira telerakódtak valami érdekes kosszal!www.momogsm.hu
-
SzZs1
tag
válasz Digitalboy #3968 üzenetére
thx
-
Digitalboy
senior tag
Nem tudtok valami progit ami kiolvassa hogy a ramok valójában mennyi feszt kapnak épen? érdekes hogy az everest sem jelzi, pedig a régi lapomnál úgy rémlik irta! Lehet ahogy az A8n miatt nincs kijelzés?
www.momogsm.hu
-
lacus23
tag
Bocsi , hogy csak most válaszolok!
a környezet, 100Mbps de még mindig csak 10 Mbps elérésem van
Nvidia driver a leg ujabb .....
már a csatlakozo (a szinek sorendjére is gonoltam ) de nem probálkozok tovább
mert szerintem ott lehet valami
Mert mikor kihuzom akkor rögtön helyre áll a giga lanos ki írás
Ugy döntottem, hogy szólok a szolgáltatonak!!!!!! (de nem arrol híresek hogy rögtön lépnek)........
[Szerkesztve]A remény hal meg utoljára!
-
DeadMeat
nagyúr
Valakinek van v-modd ja a lapon?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
champion2
csendes tag
AMD 4EVER!
-
Thunder78
őstag
válasz kavicssli #3964 üzenetére
Egyszer egy teszt erejéig 2db 6600GT volt benne. Korrektül működött, hozta a tesztek alapján tőle elvárható eredményeket. Részleteket ne kérj, mert már régen volt. Egyébként én személy szerint inkább Ati-párti vagyok
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Ultram3jor
senior tag
válasz Thunder78 #3980 üzenetére
kavicssli: Nekem is 2db 66GT volt banna, egy asus és egy club3d. Nagyon frankón mentek eggyütt, húzással se volt semmi gond, eredmények rendben voltak, stb. Sok karival (kb 3-4dbal) kipróbáltam sliben, egyszer egy gigabyte kari nem müködött benne, a többi az jó volt.
#3979 champion2-re: Lehet hogy az én netem szar, de nem látok semmit... Mi akar ott lenni?
[Szerkesztve]Üdv, Dávid
-
champion2
csendes tag
-
SzZs1
tag
jól néz ki.Az enyémben csak 1 ASUS ketyeg.
-
Ultram3jor
senior tag
-
kavicssli
addikt
válasz afterburner_ #3973 üzenetére
nem
-
kavicssli
addikt
Van egy ilyen lapom licitre és 22k tart ha érdekel valakit írjon!
-
őstag
Azt nézem, az asus nem kapkodja el új bios kiadását. Sztem ez a legutolsó beta marad. Kicsit azért több supportot várnék az asustól, főképp hogy csak a beta bios ismeri az opteront.
Korábban már írtam hogy mit reagált az asus support 1 kérdésemre. Érdemes elolvasni! Méghogy nem tudnak angolul csak franciául. Asus support sux.izé
-
őstag
Nekem ez az asus csak kényszerpálya, amikor vettem sehol nem volt DFI, az abit fatality-vel szívtam, mert rossz szériát fogtam ki, a maradék amit meg lehetett kapni még gagyibb volt. Ennyit a magyar hw piacról. Asus nagy reklámmal, promócióval nyomul, de semmivel sem jobb, sőt sok esetben inkább.... (tapasztalatból tudom, mert számtech szervízben dolgozom)
izé
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, szerintetek, melyik alaplapi hangdriver a jobb az nvidia, vagy a realtek ac97, melyiket jobb használni, mert nekem elöfordult, hogy némelyik játékban robbanáskor, a hang miatt megtorpant a kép és ha letiltottam a hangkártyát, vagy drivert cseréltem megszünt ez a jelenség....És az alaplapon a PCI-E mellett lévö táp csatiba kell csatlakoztatni tápot vagy nem???
[Szerkesztve] -
őstag
Én sajna már szívtam! És ami a poén hogy pont azok az asus lapok voltak sorra problémások, amik a felső kategóriát képviselték. Anno pl. több méregdrága rd-ramos p4-et adtunk el, mindenből minőségít tettünk bele és erre puff pont az asus lapok halltak be. (50% elszállt! ) Sőt, még az atomstabilnak tartott p3-as tusl2-c lapokból is elég sok elszállt! Ellenben volt jó szériája is az asusnak, az olcsó p4pe-x lapok mind beváltak, csakhát az meg már olcsó kategória, amit más gyártó is kihoz...
izé
-
DoubleD
aktív tag
4000
Hétfőn lesz két hete, hogy gariztatom. Hiányzik a kúlos kis athlon masina.
[Szerkesztve]Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest