Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
válasz kavicssli #3045 üzenetére
Arra figyelj, hogyha szeded le, akkor ovatosan bütyküljél az alaplap hátulján, mert nagyon közel vannak az erek! Amugy meg semmi más problémád nem lehet. Jah, és ha szeded le, és nem jön, kicsit huzdd erösebben, és ha megreccsent, ne ilyedj meg , csak azt a rohadt, odaszáradt ragasztót hallod!
Üdv, Dávid
-
kavicssli
addikt
Aki lecserélte a gyári chipset hűtést azt megkérném arra hogy ha van egy kis ideje az írja már meg nekem privibe ha nem lenne gond ja és ha tudna képeket is mutatni az nagyon jó lenne. Minél többen irtok annál jobb lenne.Majd aztán én is megirom hogy mire jutottam.
Előre is köszönöm a nagyérdeműnek!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
GuMipOkE
senior tag
válasz Ultram3jor #3052 üzenetére
Ha kicsit nagyobbat reccsen, akkor viszont lehet már aggódni...
Csak óvatosan a berheléssel. -
YODA mester
senior tag
válasz Ultram3jor #3040 üzenetére
Zalman kocka mindenhol van... Még Mistralba is ahova csak nagymamák járnak vásárolni, hozzáértők nem... Thermaltake aktív réz memhűtőt, amiről a venti kell az meg keress rá... Ilyen inteles Tt hűtőt is rentgeteg helyen lehet kapni...
-
Ultram3jor
senior tag
válasz YODA mester #3056 üzenetére
''- Helo, egy zalman rézkockát kérek!'' igy bemegyek, és szted adnak Azt se tom h h kérjem... Majd a procicsere után visszatérek a dologra...
Üdv, Dávid
-
Eagl3
veterán
válasz Ultram3jor #3058 üzenetére
Csókolommal is köszönhetsz...
Egyébként megmondod neki, hogy mien lapra szeretnél chipset bordát venni (Zalmant) aztán ha nics nekik rendelsz 1et. -
DonLeo
senior tag
válasz YODA mester #3038 üzenetére
láma kérdés: te hogy állítod 12V-ról 5V-ra?
a tt aktív rézhűtő konkrétan melyik típus?
ha esetleg pü-ben megírod, hogy hol szerváltad be ezeket konkrétan (ha Bp-en) nem haragszom meg''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
DonLeo
senior tag
rájöttem, valószínű, más tápcsatit kötsz rá (12 V vagy 5 V), de ezt cserélgetni körülményes lehet...
nekem mondjuk van zalman előlapi venti szabályzó, ha 12V-ra kötöm és aztán azzal szabályozom lefele az is jó ugye?
ja a ventin van 12V és 5V-os csati is vagy elosztóval variáltál?''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
DonLeo
senior tag
válasz YODA mester #3057 üzenetére
másik kérdés, (csak mert tetszik ez a megoldás ) ha egy az egyben azt a tt aktív chipsethűtőt teszem fel az felmegy csak nem hűt úgy, vagy nem megy fel olyan jól mint a zalmi?
ja ilyen tt hűtőt már találtam garma-nál 1640 bruttó
[Szerkesztve]''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
DonLeo
senior tag
válasz YODA mester #3057 üzenetére
ja és utolsó kérdés, aztán köszönöm leülök:
a zalman ''kocka'' ebből melyik lehet:
Hûtõ Zalman ZM-NB32K Alu northbridge passzív 2 év 819 983
vagy
Hûtõ Zalman ZM-NB47J Alu northbridge passzív 2 év 720 864
?
ja bakker a depo-n van kép... a 32-es a kisebb sárga és a 47-es a nagyobb kék
[Szerkesztve]''Ez nem sörhas, hanem a szexgép üzemanyagtartálya.''
-
kavicssli
addikt
A tisztelt nagyérdeműtől kérdezném azt hogy nekem a chipset hűtő 5100-5200 forog percenként amikor 7-8 k kellenne. Ez mitől van nem zavar mert csendes de akkor is lecserélem majd.
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
kavicssli
addikt
válasz Ultram3jor #3067 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor te most hogy használod? Van rajta másik hűtő?
Vagy mit javasolsz?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Eagl3
veterán
Akkor még 1x Tudom hogy már 1000x ki lett vesézve a téma, szóval 7800GT-ra NV silencer rev 3-at fogok rakni. Namost mien chipset hűtőt rakjak a lapra, hogy meghűtse rendesen és halk is legyen? Gondolom a bordák teljesen kizárva. Ha tudnátok adni esetleg pár lnket az nagyon jó lenne.
-
Eagl3
veterán
Hello! Hol találom a HT szorzót a BIOS-ban?
-
efektiv
tag
Éppen meghalt az alaplapomon a csipszet cooler...
Akkor szerintetek bátran vegyek rá egy Zalman NB47J-t? Passzívan is lefogja hűteni?(eléggé jó a házam szellőzése)
[Szerkesztve]Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache
-
efektiv
tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor egy arany színű (kisebbik) zalman lesz...De miylen ventillátort ajánlotok rá? egyáltalán hány centis való rá?
JAH és NB32J vagy K verziót vegyem?
[Szerkesztve]Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache
-
Gabás
addikt
válasz efektiv #3080 üzenetére
Hát, nem tudom, hogy rá tudod-e szerelni a ventit (különben 4cm-s kell). Én például rászereltem csavarral, de nagyon berezgett tőle az egész (tényleg, Yoda mester, a pillanatragasztó nem OLVAD le? Mert én ettől való féltemben nem applikáltam...). Ha nem akarsz sokat bajlódni, vegyél egy ilyet: [link]
Ez új termék, skaccok: a dizájn kicsit hasonlít a Zalman32-esre-re. Negatívum a Zalmanhoz képest: a felszerelése kicsit lazább lesz, de az érintkezés ettől még jó. A hűtőpasztája sem Zalman-szint, valami barna izé, én inkább nem próbáltam ki. Viszont nagy pozitívum a ventilátorja, ami 4500on fut és teljesen hangtalan (legalábbis én jó közel hajoltam, de nem hallottam). Összességében egész jól hűt (sacc 45-50 fok most a hűtőborda)
Ja, a Mistralba akadtam rá véletlenül (nehogy már én reklámozzam a bótot...)
[Szerkesztve] -
efektiv
tag
Most arra gondoltam hogy megevszem a nagyobbik Zalmint (NB 47J) és ha nem elég a hűtése akkor nem fölé rakom a ventit hanem oldalára...?
Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache
-
-
efektiv
tag
kiszedtem az alaplapot, de nem tdom leszedni a gyári csipszet hűtést :S hiába nyomom körömmel...mivel kéne próbálkozni?
Asus A8N-SLI Premium,X2 3800+ Toledo @ 2800Mhz 1.425V + 7700cu,, 2x512 Kingmax HC@560Mhz, Maxtor Dmax10 16mb cache, 500W FSP BS, TT Tsunami Dream black, Logitech cuccok. WD Raptor 150GB 10.000rpm, 16mb cache
-
YODA mester
senior tag
#3069-et ajánlom ha halk hűtőt akarsz tuning mellett...
-
klambi
addikt
Srácok lenne 1 nagy gondom az alaplapon van a1 tűzfal ami ugyer Hardweres az Nvidia féle szar.... nincs valaki aki azt frankón be tudja konfigolni mert akkor tőle kérnék segítséget!!!
mert ha bekapcsomlom akkor olyan jó a tűzfal hogy nem megy a net
na ebben kéne az okosság..!!!"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
MrCool
tag
Nekem 1 Asus A8N32-SLI Deluxe-om van és az istenért sem tudom megtalálni a BIoSban sem a HT beállitását, sema proci FSB beááliását.Ez a lap AMI BISOt használ nem Phoenexet,ezért nem tudom.Please help ....!
-
nRu3
addikt
de gáz ez a bios , pedig a ami bios elég egyszerü szokot lenni de az asus még ezt is eltudta szurni
a HT tényleg elvan dugva, én erre tippelek [link]
ezen az oldalon le van irva mi mihez nagyábol[link]
de a laphoz biztos kaptál manualt ,füzetet és ott is le kell hogy legyen írva valamenyire mi micsoda.''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest