Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
theyfel
csendes tag
Még anno a BB Q10-re megvásároltam a BB World-ből a BeMaps Pro nevű programot. Most a BB Passport-ra feltettem - már "BeMaps 10 Pro - with google maps" - néven fut. Amit eddig nem csekkoltam a BB Q10-en, de most szerettem volna kipróbálni: Offline map. Nem működik. Az interneten a szakértők szerint (Crackberry) a map egyben offline is. Az én készülékemen egy üres háttér előtt a kis kék pont jelzi a helyzetemet, de nincsenek utcák Olyan, mintha hiányozna a térkép, de nem találok a programon belül "térkép hozzáadása/letöltése" opciót... Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. BB Q10 has gone. BB Passport forever... --- SG S7. Welcome BlackBerry KEYONE
-
theyfel
csendes tag
Jah: gondolom, nem a műholda(ka)t nem találja, mert a MapsMe program offline (wifi nélkül) is működik, csodálatosan megtalálja a pozíciómat... Mi lehet a gond a BeMaps Pro-val?
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. BB Q10 has gone. BB Passport forever... --- SG S7. Welcome BlackBerry KEYONE
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz theyfel #7401 üzenetére
Szerintem a Google Maps az nem lesz offline.
Nem tudom, androidos telefonra egyáltalán offline Magyarországon a Gmaps? Nem vagyok biztos benne.Amúgy az ingyenes offline Navfree szerintem nem is olyan rossz, a nyilvánvaló limitáltabb volta ellenére.
A Navfree + Waze kombinált alkalmazása már közel mindenre jó lehet, amúgy meg ott van a sokat emlegetett két fizetős offline is ( e kettőből csak a Sygic -ot próbáltam ki, nem tökéletes, de elég jól fejlődik . )"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
tomee007007
őstag
Várható valamikor új frissítés? Nálam most a legújabb, ami OTA-n elérhető az a 2836...
-
eventus
veterán
válasz tomee007007 #7405 üzenetére
Június 10.3.3, ha minden igaz
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Coc@s
őstag
válasz tomee007007 #7407 üzenetére
Nekem és sokaknak semmi baja az üzemidővel a 10.3.2-vel sem.
18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz tomee007007 #7409 üzenetére
Nem kétlem.
De valószínűleg nem egyformák a használati szokásaink, más appokat használtok, stb...., amik miatt lehet az eltérés pl. hozzám képest.
Én tényleg nem vettem észre olyan különbséget, ami megütné az ingerküszöböt.
Korábban - főleg a Z10-nél - voltak számottevő eltérések nálam is.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz tomee007007 #7411 üzenetére
No én ezt viszont sosem nézem, amíg valami kritikus értéket föl nem vesz.
Miért sok egyébként 6% merülés 8 óra alatt?
Nekem ez a mai adagom, és ezzel elégedett vagyok.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz tomee007007 #7413 üzenetére
Nekem meg a belinkeltet 2+3+4G + WIFI + BT mellett csinálta.
Sosem használom/nézem kikapcsolt adattal, viszont szerintem az enyén egyáltalán nem sok úgy, hogy azért használtam is. Igaz, hétköznap sokkal többet használom, úgy megáll 45-50%-nál este.
Szerintem ettől nem kell jobb.18 éve itt
-
tomee007007
őstag
Nincs is ezzel baj
Mondjuk nekem sem szokott azért ennyit enni mint tegnap, most csináltam egy restartot, aztán meglátjuk. Bár tényleg jobb volt a fogyasztás az előző verzióval. Több készüléket használok egyszerre, így átlag mindegyik kibír 3-4 napot, így feltűnőbb a fogyasztás is. -
kazanka
őstag
Az indító képernyőre ikonokat tudok kitenni ha igen,hogyan?
-
kazanka
őstag
válasz turbulencia8 #7417 üzenetére
Ok.Köszi,próbálkozok.Egyenlőre még egy problémám lenne nem tudom hogy a telefonkönyvben lévő neveket hogy tudom törölni,lehetőleg mindet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Picco
addikt
udv BB szakik
a passportommal eleg jol alakul a kapcsolatunk eddig, de elcsabultam es vettem egy silver editiont kispenzert
itt ul mellettem mind2 keszulek, munkahoz sokat hasznalom tehat lehet hogy csak hetvegen koltozok at.a kerdes az lenne hogy legszivesebben klonoznam a telot es onnan folytatnam a silveren ahol abbahagytam a blacken. az sem lenne hatrany ha az osszes email/whatsapp uzenet, minden megmaradna. van ra valamilyen mod hogy tenyleg semmit ne kelljen ujra beallitanom?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
kazanka
őstag
Szerintetek miért villog a zöld led,mikor semmi kezeletlen hívást vagy üzenetet nem találok?
-
kazanka
őstag
válasz turbulencia8 #7428 üzenetére
Köszi már megtaláltam,tegnap telepítettem a Call Recordert és annak a jelzése volt bekapcsolva.Kikapcsoltam a jelzést azóta csendben van
-
félisten
Fiúúúúk a passportos vevőm megunta a telefont, eladná, de nem tud kilépni az ID-ből én meg nem látom nem tudom hova navigáljam. Hol kell kiléptetni?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Picco
addikt
válasz l.sebestyen #7424 üzenetére
koszonom szepen a gyors valaszt, mentes folyamantban, remelem tenyleg fajdalom mentes lesz mert szamomra kokemenyen munkaeszkoz, ha nem akkor rateszek £50-et es meghirdetem
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
félisten
Ezt elmondtam neki, nem is tudta mi az tehát ez a rész kilőve. Most a BB ID-t szeretné törölni a köztudatból. Azért sokáig nem tartott a passport nála, 1-2 hét se. Én most droid alatt küzdök az awake jelenséggel, merül mint állat és remélem nem a futó BBM miatt ami ha nem fut nem jön meg az üzi...
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
válasz Polarstar #7446 üzenetére
nem frissitett, csak keres, de nem talal ujat.
szamitogeppel siman BB link alol vagy olvasgatas+ valami loader?
mod: remelem ez segit, aktualis Sw Release es OS Version a ket keszulekrol, amit kozos nevezore kellene hozni:
PP Black:
SR: 10.3.2.2836
OSV: 10.32.2876PP Silver
SR: 10.3.2.2474
OSV: 10.3.2.2639[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
Miért nem szeded le a CB-ről és teszed fel Sachesi-val?
Vagy egy autoloader?[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
A tegnapi nap folyamán vásároltam egy BB Passport készüléket, teljesen új számomra mind a BB mind az oprendszer is. Jelenleg ismerkedünk egymással.
Olvastam, h Android appokat (WhatsAp, Messenger, Galery Lock, Gmail, Play Áruház) lehet rá telepíteni, ezzel meg is próbálkoztam a következő videó alapján de nem jártam teljes sikerrel. Rögtön az elején akadt a probléma, a videóban is látható Google Account Manager letöltőlinkre kattintva nem a 3,05mb-os fájlt adja be, hanem a BlackBerry Google ID 443,94Kb-os telepítőfájlra irányít át, emiatt a későbbiekben mindig arra hivatkozik a készülék, h nincs telepítve a Google fiók alkalmazás.
Ennek ellenére sikerült letölteni a Play áruházat és a Messengert is de egyik sem töltődik beEsetleg valaki tud segíteni az Android appok telepítésében?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest