Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Ha valaki német földön jár, fehér passport 379 euro: [link] Classic is szépen leesett. Itthon meg..
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
hito
nagyúr
Hát ez remek Most meg akkor majd szándékosan, ilyen kis "szimpatikus" húzásokkal fogják a droid készülékeik fel terelni a nagyérdeműt?
Egyébként az hogy lehet, hogy régebbi firmware-ekkel sem megy? Hova írja ez be magát, hogy egy clean intall után is megmarad? Vagy rosszul értelmeztem valami?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Coc@s
őstag
Autoloaderrel tettem föl a régebbit. és nem ment.
Most újra az új van fönn, de ez nem OTA.A héten ügyeletes vagyok a munkahelyen, a jövő héten csinálok egy wipe-ot, aztán autoloader és full nulláról belakás. Meglátom mi lesz.
A tapasztalataid érdekelnek majd azért.18 éve itt
-
nagyúr
Vennem kellene még egy Gold-Black Q10est.
Aki anno megvette, el nem adná!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hito
nagyúr
Köszi mindenkinek! Változatlanul nem megy.
lugosi: megpróbálom. Apk telepítése gond nélkül megy. Jobb híján egyelőre levadászgatom a kedvenc appjaim apk-it a netről, aztán majd jobban beleárom magam a problémába.
-
csemete5
csendes tag
válasz Ceftriaxone #6393 üzenetére
Köszi.
-
hito
nagyúr
Durva: nem csak a Play-es cucc csinálja, hanem az Amazon store-ból letöltött Skype is dobálja a hibaüzenetet, hogy ilyen meg olyan google szolgáltatás leáll. Az előbb olyan szinten fagyott szét tőle a telefon, hogy öröm volt nézni. Nem kicsit itt a gebasz. Szerintem senki ne telepítse ezt a frissítést, mert így jár ahogy mi.
-
Lall
veterán
Múlt héten én is előkaptam a fiókból a PP-t. Közben olvasgatom a topikot. Nálam a legfrisebb OTA-s szoftal 2 perc alatt felment a play, használom is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Nem tudom. Ma reggel telepítettem. Innen (szokásos hely) töltöttem le a cuccokat. Ellentétben a magyar leírással, én elindítom sorba a Google fiók, Blackberry ID és Play appokat. A google fiókba bejelentkezem, a BB Google ID-t regisztrálom és indítom a play-t. Szoftververzióm 10.3.2.2836. Nem tudom számít -e az érzékeny lelkének, de jelenleg nincs sim kártya a telefonban.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
V B A
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe Cobalt elemzését:
-
V B A
aktív tag
-
tomcat1987
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy Passport beszerzésén, és lenne hozzátok 1-2 kérdésem. Mechanikusan van-e valamiféle típushibája, ami elő szokott jönni? Még nem olvastam ilyenről, de az csak egy dolog. Beszédhangszóró minősége tényleg olyan jó, mint ahogy itt-ott hangoztatják? Továbbá egeret, billentyűzetet, pendrive-ot kezeli OTG kábellel? Soha nem volt még BB telefonom, és kíváncsi vagyok a rendszer erényeire, bár egy kicsit elgondolkodtatnak a mostani verzió gondjai. Remélhetőleg hamar javítva lesznek. -
jacis
nagyúr
válasz tomcat1987 #6431 üzenetére
Nincs.
Igen nagyon.
Igen tökéletesen.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
V B A
aktív tag
válasz tomcat1987 #6431 üzenetére
Típushiba:
- Kijelzőragasztás (főleg kijelzőcsere után), hátlap foltosodása (ami egyébként egy idő után eltűnik (!)).Hangszóró nagyon jó minőségű, a durva az, hogy simán lehet konferenciatelefonként használni 3-4 főig (mármint 3-4 fő ül egy tárgyalóban a konferenciahívás során), nyilván egy Polycom konferenciatelefon jobb de az minimum annyiba kerül mint egy PP és nem tud android appokat futtatni :-)))),
OTG: én csak kártyaolvasót szoktam használni, szuperül működik.
-
tomcat1987
tag
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
A foltosodás(főleg, ha eltűnik egy idő után) nem igen zavarna. Viszont a kijelző elválása már aggasztó, főleg egy Lumia 930-al a hátam mögött, aminek ez ugye típushibája. Rákerestem, visszaolvastam a fórumon, de csak egy ilyen beírást találtam, hogy elengedte a ragasztás... Hátha nem sűrűn előforduló gond. Feltételezem, nektek nem volt ilyesféle problémátok.
Az OTG tökéletes működése és a jó hangminőség viszont mindenképp örömteli. Azt hiszem rábeszélem magam, és belevágok...[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz tomcat1987 #6435 üzenetére
Bátran! Eddig nem sok felhasználó bánta meg
-
eventus
veterán
Megoldás a kijelzőre [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
tomee007007
őstag
OTG remekül muzsikál, én 64 GB-os microUSB-s pennel használom, iszonyat gyorsan kezeli, és a nagy adatmennyiség, filmek, stb sem jelentenek neki gondot.
-
sasa134
addikt
Ha használtan veszed, nézd meg alaposan a kijelzőt, nyomkodd meg finoman a sarkokban, hogy nem mozog-e, és nem lesz gond. Új esetén meg ott a gari. Ez ne rettentsen el, én nem nevezném ezt jellegzetesen előforduló hibának.
Avanti Roma
-
tomcat1987
tag
Köszi nektek!
Szuper, hogy ilyen jól muzsikál az OTG funkció. Igazából én először azt hittem, nem tudja ezt a teló, de örülök, hogy tévedtem. Egyébként pendrive mellett sűrűn csatlakoztatnék rá egeret és billentyűzetet.
Újonnan venném, csak az a helyzet, hogy feketében már nincs, csak fehérben. De végül is volt már nekem fehér telóm.
Eventus: amint hazaérek, wifivel megnézem a videót. -
nagyúr
válasz tomcat1987 #6442 üzenetére
Jó anyám.. nekem meg csak feketében volt még akkor..
De ha nem jön be: lehet rendelni online a telekomtól Privet. Szemérmetlenül olcsón.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
tomee007007
őstag
A kézbesítési jelentés funkció az sms-eknél nálatok sem működik?
-
Coc@s
őstag
-
Galahed
senior tag
válasz tomee007007 #6449 üzenetére
Nem, kirak egy Kék D betüt az üzenet elé, hogy Delivered... (feltéve, hogy bekapcsoltad, mert alapesetben nincs bekapcsolva, ha jól emléxem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest