Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Praetorianus #6900 üzenetére
Nagyon komoly!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
Jah hát igen, PP nem bringagatya-kompatibilis az igaz. Egyébként tényleg klassz lenne (álom kategória), ha éevente egyszer kapna a PP meg Classic ilyen folyatásos ráncfelvarrást, mondjuk PP, PP Mini, meg Classic lehetne a termékvonal, évente frissítve, fejlesztve, BB10-zel. Ok, felébredtem..
Avanti Roma
-
Praetorianus
aktív tag
válasz sasa134 #6902 üzenetére
A fejlesztésekről én akár le is mondanék. Ha a foltozgatáson kívül nem kezdenek semmit a rendszerrel, nekem ez így is közel tökéletes. De ha nem tolják rendszer szekerét, és nem adnak ki vele legalább egy-két új modellt évente, akkor sajna bilibe ér a kezünk. Én már szinte érzem is
-
lugosi
MODERÁTOR
Övtáska, messenger bag, legyél kreatív. Tavaly nyarat végigbicikliztem a passporttal. Az igazolványokat, egyebeket is úgyis tenni kell valamibe.
-
Praetorianus
aktív tag
Elég kreatívnak érzem magam, amolyan grafikus-féle lennék, ráadásul kilencedik éve ugyanott, szóval valamit biztosan tudok Ha arról van szó, hogy minél kisebb kompromisszummal elpakoljam a szükséges cuccaimat, azt is megoldom, még rövidgatyás időszakban is. De hogy hasitasit nem veszek fel, az kb biztos, mint az Áfa A Classic (persze szigorúan tokban) tök jól elvan farzsebben, a PP nem lenne. Meg ugye az egykezes használatot is buknám. Annyi pluszt nem adna nekem a PP, hogy "ekkora" áldozatokat hozzak...
-
whited
addikt
Sziasztok
PP-hez milyen tokot ajánlanátok, akár olyat is amiben kártyákat is tudok pluszban tárolni ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-
laci1892
őstag
Azért sajnálom az -os 10 jövőjét. Szerintem csak a marketingen bukott meg a dolog, illetve a natív alkalmazások hiányán. Pazar egy telefon\ os. Ameddig lehet használni fogom. Blackberry után legfeljebb az ubuntu telefon lenne nálam még egy alternatíva. Bár az erősen kérdéses fázisban van még legjobb tudomásom szerint.
[ Szerkesztve ]
-
V B A
aktív tag
válasz Praetorianus #6898 üzenetére
Mielőtt lett megvettem a Passportot, ugyanaezeket leírtam itt vagy a Q10 fórumon. Túl nagy, túl nehéz, miért nem csináltak belőle egy számmal kisebbet stb. Aztán megvettem és 1-2 nap alatt megszoktam, most már a többi telefon furcsa. Egy hete Q10-et használok a PP helyett, hát persze tök jó az is, de nagyon más kategória.
Én egyébként futni szoktam a Passporttal, ott van a kezemben, be van dugva a fülhallgató, megy rajta a zene és a Sports Tracker. Görkorizásnál a zsebembern van. Engem nem zavar, nem akadályoz.
-
V B A
aktív tag
válasz Ceftriaxone #6892 üzenetére
Igen, Playbookra lehet appokat venni, meg hegeszteni androidosokat. Mi már csak utazás közbeni filmnézésre vettük. Böngészésre már nem az igazi, egyszerűen kevés az erőforrás, vagy csak régi rajta a browser, nem tudom, de annyira lassan jönnek be az oldalak, hogy élvezhetetlen.
-
prolad
addikt
Sziasztok
Mi lehet az oka,hogy nem tudok Gmailes fiókot beállítani a Hubban?
Azt az üzenetet kapom,hogy a fiókhoz tartozó imap.gmail.com nem válaszol.
A megoadott adatoknak jónak kell lenniük,felhasználónevet,jelszót meg nem írtam el. -
Ceftriaxone
aktív tag
Egyre biztosabb az idén jövő 2 frissítés!
Eszerint a rendszer még pár évig jól ellesz.[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
ferrari1
őstag
Mitől lehet az, hogy a Gmail névjegyzék szinkronizálása után minden névjegyből kettő van? Egy teljes adatokkal egy másik meg csak név, mindenféle adatok nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz ferrari1 #6926 üzenetére
Ez nálam is szokott lenni. Legtöbbször ( legalább is nálam ) azt csinálja, ha egy névjegynél van telefonszám és email akkor kétszer jeleníti meg. Egyiknél a telefonszám másoknál a többi adat.
Szerencsére az összes névjegy rajta van a sim-en, mert nem sikerült egyszer sem hatékonyan megoldanom a problémát :\
-
whited
addikt
Ausztriában vásárolt PP-t garanciáznak itthon IMEI alapján vagy muszáj a garanciapapír hozzá ?
Ezt itt ne!
[ Módosította: Racecam ]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Hanfi
csendes tag
Sziasztok! Már egy hete használom a passportot kezdem megszokni a mérteket, találtam más appokat amik helyetesítik a régieket, de még mindig küzdök a bluetooth al. Egyszerüen nem tudom párosittani pár ezközömmel ithon mert nem látja őket, ha esetlek tudnátok ajánlani valami appot ami helyetesiti az Airplay-t (Mivel eddig azt használtam) vagy ami megtalálja jobban a készülékeket annak örülnék.
A másik dolog ami érdekelne hogy ha bekapcsolom hogy csak 2G-3G-t használjak (mivel a 4G-csak aksit zabál) akkor valamikor nem tudok hivást inidtani mert kiirja hogy nincs kapcsolat holott full téreröm van és másik telefonnál ez nem okoz problémát de ahogy viszaállitom mindjárt müködik rendesen. Az érdekelne hogy más is tapasztalt ilyesmit és ha igen hogy tudta orvosolni. Válaszokat elöre is köszönöm!https://www.flickr.com/photos/andraskovacs1987/
-
lilricsi
tag
Üdv!
Linken elkezdtem a teljes visszaállítást a pp-on de úgy 4 órája csinálja már. 87-91%ra 2 órájába telt eljutni, most a biztonsági adattörlés és a memória törlése zajlik.
Ez normális? ha kihúzom a gépből a telefont akkor folytatja tovább a teendőit vagy lesz valami baja a készüléknek?
köszi! -
Coc@s
őstag
-
-
V B A
aktív tag
válasz lilricsi #6937 üzenetére
A Passportodon sajnos beragadt a biztonsági törlés, a rossz hír, hogy várhatsz még napokig, akkor sem fog lefutni. Ez egy bug, ami már megjelent egy ideje, de sajnos nem kezdtek vele semmit a BB-nél.
Két lehetőség van.
1. AUTOLOADER
Letöltesz egy autoloadert. Régen volt egy bitcasa account, ahonnan le lehetett bármelyiket tölteni. Most nem működik. A kívánt verziót a legkönnyebben a crackberry fórumokról tudod levadászni (én nem vagyok egy nagy verzióváltogató, lehet, hogy tud vki könnyebb letöltési módot). A 10.3.2.2876-ot le tudod tölteni az én Mega fiókomból innen.
Összedugod a géppel a PP-t.
Megszakítod az adattörlést. És amikor újraindul a telefon elindítod az autoloadert. Nekem ez nem sikerült, amikor hasonló problémába futottam, ezért a következőt javaslom:
2. SIC MULTIWIPE
1. Töltsd le a SIC Multiwipe BB10, BBOS & PB eszközt
2. Csatlakoztasd a PP-t a számítógéphez.
3. Indítsd el a SIC-et
4. Lépj ki az adattörlésből újraindítással.
5. Várd meg míg a SIC befejezi a munkát.Mivel én soha nem állítok vissza semmit, ezért nem tudom, hogy ezek után menni fog-e a visszaállítás,
-
-
lilricsi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Úgy tűnik mégsem hibátlan a pp -
sasa134
addikt
válasz lilricsi #6946 üzenetére
Nekem eddig egyszer sem akadt meg a secu wipe - de valóban hosszú folyamat, órákig tart, de legalább tényleg, visszaállíthatatlanul lezúz mindent. Érdemes előtte kézzel letörölni az appokat, fiókokat, média file-okat, akkor jelentősen felgyorsul a folyamat.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
-
hito
nagyúr
Na, foltozták már az android runtime errort? Mert ha igen, szívesen frissítenék. Böngészőben vannak problémáim, illetve a telep sem túl acélosan teljesít.
Ha nincs, akkor hogy tudom a böngészőben törölni az adatokat anélkül, hogy a password-öket is törölné?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest