Új hozzászólás Aktív témák

  • room303

    tag

    válasz room303 #1075 üzenetére

    *akkor a plusz egy gondolat az árról.

    A topicot felvezető trollok kedvenc témája volt ez, mint említettem az előző hsz-omban is. Szerintem meg az ár/érték nem minden. Legalábbis abban az esetben semmiképp sem, ha az ember naponta 4+ órát tartja bekapcsolva a készülékét, ergo a napjaid kb. egynegyedében ezt a kijelzőt nézegeted. Olyan ez, mint a munkahely, vagy az autóválasztás: attól még, hogy valami mások szerint a legjobb, esetleg legjobban fizető/legolcsóbban fenntartható, még egyáltalán nem biztos, hogy örömet fog neked okozni. Márpedig ha utálod azt a munkát / tárgyat / bármit, ami a napjaid egy meghatározó részét kitölti, akkor az életedet teszed rosszabbá.

    A matek oldaláról megfogva a dolgot: ha egy 50e Ft-os telefont használsz két éven át napi 4 órában, mondjuk két évig (= egy telefon átlagos élettartama), akkor az kb 3000 óra aktív használatot jelent. Ha az eredeti 200e-res árat vesszük alapul, akkor ez a 150e Ft-os különbözet naponta kb 200 Ft-ot jelent. Ebből manapság egy 0,5 literes üdítő sem jön ki, hát még egy doboz cigi :D

    Szóval akinek minden alkalommal örömöt okoz kézbe venni a KeyOne-t, az egy pillanatig se érezze rosszul magát a ráköltött "súlyos" pénz miatt.

    (ugyanitt halkan megjegyezném még, hogy a majd' 2 éves Privemet 50e-ért passzoltam el. Igen, egy zsír új "keyone kategóriás" teló árát fizették érte, szóval amikor pénzről beszélünk, az értéktartást is érdemes esetleg figyelembe venni)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák