Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
heinci
tag
Ha a Mi Band Tools progiról van szó, akkor az "Ignore Non-Clearable" opciót kapcsold ki az adott beállítás alatt, és akkor jól fogja megjeleníteni az ikont az adott kontakthoz tartozó értesítés esetén. Nálam legalábbis ez megoldotta a problémát.
Egyébként 1 hete vagyok egy ilyen kütyü tulajdonosa, és nekem is azok a tapasztalataim, mint az előttem szóloknak: karlendítéses kijelző aktiválást inkább kikapcsoltam, mert általában nem veszi észre, viszont amikor meg nem lendítem, van, hogy bekapcsol.
Okos ébresztés meg a legutóbbi fw frissítés előtt mintha működött volna, de akkor is a célidőpont előtt 3 perccel kezdett el rezegni, holott már 20 perce fent voltam, most meg az új fw-el már nincs is előébresztés, percre pontosan rezgett. Szóval szerintem ez a funkció nem működik.Egyébként helyén kell kezelni ezt a kütyüt, ezért az árért egész okos kiegészítő adott keretek között, világmegváltást várni tőle viszont butaság. Komolyabb dolgokra majd talán ott lesz a Pebble Time 2, de az nyilván jóval drágább lesz.
Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt?
-
heinci
tag
Ma reggel 6-kor keltem, brahibol a Toolsban be volt allitva okos ebresztes 07:00-07:30 koze. 07:23-kor kezdett el ebreszteni. Csaknem masfel oraja fent voltam mar. Felejsetek el ezt az okosebresztes dolgot, kamu.
-
heinci
tag
válasz andrisbandi #1117 üzenetére
Masfel oraja kikeltem az agybol, mar a zuhanyon es a reggelin is tul voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok