Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
"Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt? "
Ezt mar en is meg akartam kerdezni; engem zuhanyzas kozben idegesit, hogy valtogatja a funkciokat. Hol eppen pulzust mer, hol orat mutat, de ki-be kapcsolgat (mondjuk, emiatt le/föl venni nem fogom, no de na).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
oris
aktív tag
A Mi Band 2-nél azt figyeltem meg, hogy nem a MiBand 1-nél és az S-nél megszokott "fellendítem-a-karom-mintha megnézném-az-órát" mozdulat kell, hanem egyszerűen negyed fordulatot igényel a csuklóval. Én így 10-ből 10 alkalommal be tudom kapcsolni a kijelzőt.
Nagyon OFF: Sosem értettem, hogy zuhanyozáskor, tisztálkodáskor miért nem lehet levenni az órát... sok minden mást is leveszünk olyankor magunkról, nem? Miért pont az órának kell fennmaradni?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
SztiviVander
őstag
pedig hidd el ez régebben nagyon jól működött. onnantól hogy a v2.x.x verzióval kikerült a mifitből az opció (és valszeg az újabb fw-ekből a hw-es támogatása is, vagy csak simán elszabták a kínaiak, ki tudja) már olyan mintha a bandtools ugyan ráveszi (sőt az 1A-ra még a régebbi 1.8.7.11 -es mifit is), csak éppen a régebbi 5-25 perccel korábbi ébresztés olyan átlag 5 perccel korábbi ébresztésre zsugorodott. azt meg nehéz elhinni hogy mindig kb 5 perccel fél8 előtt vagyok hónapok óta a legéberebb állapotban... mindegy, ez van. "a régi jó dolgokból nem marad már semmi" avagy "már a jövő sem a régi".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs