Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz fujifilm1 #1068 üzenetére

    Az igazság az, hogy a fő elvárásom mostanában annyi, hogy a képernyőn felém ne nézzem állandóan kamera.
    Így ennek ez a készülék is megfelel. Több másik mellett, azok viszont árban magasabban állnak még.
    Mivel az alap felhasználásom a telefonálás, netes hívások és maga a netes infószerzés, valamint elvétve 2-3 sms havonta és kb 30 fénykép havi szinten. Ezek is csak olyan megláttam lekaptam fotók, nem posztolgatok. Az xt3-at úgy sem veri le de jobbára semmit sem egy ekkora kamera modul bármilyen készüléken, így nagyon komoly ambíciók nem éltetnek. Azt meg kell mondanom, a fotós képességeivel nem vagyok teljesen elégedett, de egy op7t sem kirívóan jobb és amúgy sem fotó miatt veszek gépet. A kamera felém néz dolgot a vivo x50pro3nak tudnám elnézni, de eaz meg csak nem akar megjelenni errefelé.
    Korábban nem érdekelt általában a telefon, csak vmi csúcs teló legyen, de már nem vonz, azt hiszem felnőttem végre. Ez is egy igen jó összetevőkből álló készülék és évekig ki fog szolgálni. (Csajon sajnos még nem ért el ide, neki az aktuális csúcs kell mert a szakmájában számít, szomorú) Nekem ár érték arányban kell kiváló.
    Ráadásul tudlak zaklatni, ha olyanom lenne, hogy új rom kell rá vagy ki akarnám takarítani mint Te is, így 3 érv mellette szól

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák