Új hozzászólás Aktív témák
-
vm93hun
aktív tag
"ha arra gondolsz
nepperhezscalperekhez kerülnek első körben oké"
Igen, erre gondoltam. Ezek nyilván továbbjutnak magasabb áron a játékosok felé, de őszintén:Tegye fel a kezét, aki képes volt többet fizetni a konzolért az ajánlott fogyasztói árnál (184.990 Ft)!
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Szabi®
addikt
Pontosan . Az egyik haver is dilemmában volt, semmi mást nem akart nyomni, csak a Red Dead 2-öt, viszont nem volt sem pc-je, sem konzolja.(sok pénze végképp nem)
Vett egy One X-et 75-ért, és viszonylag tök jó minőségben tudja tolni a Red Dead 2-öt, ami alá azért nem mellesleg nem 75-ezres pc kellene, hogy legalább olyan minőséget hozzon, mint a One x.[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Definiáljuk már a "bolt" fogalmát, mint piaci szereplőt, illetve mi az a vásárlási tétel, amiről most ténylegesen szó esik. Én az utóbbi esetben a "konzol" alatt csak az alapgépet értem.
A legtöbb hivatalos boltban csak általuk összeállított csomagban kapható a konzol, de abban az esetben könnyen kijön a matek, mert alapgép+kontroller+játék = 220-240 ezer Ft.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
vm93hun
aktív tag
Tessék (PS5):
-
vm93hun
aktív tag
XSX:
PlatinumShop
Euronics
PlayIt Store - (na jó, itt nincs raktáron, de ugyanaz volt itt is az eljárás)[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
senior tag
A series s pont rossz példa. Abból sem biztos hogy lenne a boltokban csak az nem kell senkinek, így nem seftel vele senki. És mint ahogy az első hozzászólásomban írtam azért a PlayStation 5 a nagy sláger, mert az valószínűleg fel lesz törve nem is olyan sokára.
Igen igen tudom. Tehetősebb országokban ez nem szempont, bár azért megjegyzem, kb minden országban ez megy, és a warezt se a magyarok vagy más posztkomcsi országokban fejlesztik ki.
-
hogabesz
aktív tag
És akkor inkább megveszik legalább dupla áron, csak mert ingyen van a játék? Sok észre vall, hogy azt pénzt amennyivel többet kiadnak rá mint a gyári, nem lemezes játékra költik amit később el is adhatnak majd vesznek egy másikat. Abból a plusz 150-ből pedig el lehet így szórakozni egy darabig...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft egyik igazgatója erősítette meg a hírt, miszerint már 2020 vége óta nincs gyártásban egyik Xbox One modell sem.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Amatőr csillagászat
- Xbox Series X|S
- Szürke zóna
- Geller72: Tabuk nélkül - 1. rész. Morális kérdések
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új Zsír Dobozos MSI Bravo 15 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5600H 16/512 RX 5500M 4GB FHD 144Hz!!
- LG Ultragear 34GN73A-B Ultrawide Gamer Monitor! 34"/2560x1080/Nano IPS/144hz/1ms/Freesync-G-sync
- Eladó számítógép konfiguráció
- ALKALMI ÁR! Lenovo Legion Gamer 3 // I5 11300H / RTX 3050 / 8GB DDR4 / 500SSD / 120Hz 2Év gari!
- Realme GT2 Pro 256 Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest