Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Xboxot sem, max otthon.
Series S-ből van elég, de X-ből ugyanúgy nincs mint PS5-ből.Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Busterftw
veterán
Es ki beszelt itt jatekosbazisrol?
Eladasi szamokrol van szo."hogy Xbox-ot le tudsz szedni a boltok polcáról, de PS5-öt nem"
Jah, veletlenul sem azert, mert a PS5-bol kb ketszer akkora mennyiseget adtak el, es valoszinuleg a kereslet is nagyobb ra.
Ez kereslet kinalat 101.A jo iranymutato teny az lenne, ha Xboxbol sem lehetne kapni, mert van ra kereslet.
-
Busterftw
veterán
Ugyanugy, ahogy az en "ismerosi koromben" senkinek nincs iPhone-ja, pedig Q3-ban meg ugy eves szinten az eladott mobilok 30%-a iPhone.
Ne az ismerosi korodre meg a kis magyar piacot nezz, hanem globalis eladasi szamokat.
Ez nem az oromrol szol, hanem a szamokrol.
Szimplan nem ertem az Microsoft eljenzeset, amikor polcokon maradnak az Xboxok, a Sony meg majdnem ketszer annyit adott el es meg a PS4 gyartasa sem szunetel, akkora a kereslet a PS5 utan, hogy azzal akarjak enyhiteni. -
Chaser
titán
Az s-be kulon soc keszul, nem selejt megy bele - en is ugy tudtam regebben hogy selejt, de nem, kulon termek -
Se x se ps5 nincs boltban, ha van nsrp ar felett, sokszor sokkal
Alzarol az utolso x-em 3 honap alatt jott meg msrp aron, elotte azert gyorsabb vplt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Busterftw
veterán
Miert is lenne, amikor koze nincs a kettonek egymashoz.
De latom kiragadtad a lenyeget, ervek sehol.
Nyilvan az eladasi szamokat csak a konzol tulajdonosok kapjak meg postan.Csak aztan Sony-s hir alatt meg ne lassunk am, mert ahhoz elobb venned kell Sony termeket.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
titán
kisker, így jobb?
nem tudom melyik konzolra gondolsz ami csak csomagban kapható
ez a bolt pl csomagnak árulja az alap kiépítést 240e ft-ért, jó csomag ( :
emag/edigi 230e-ért ugyanazt, de van ahol 250e ugyanaz
én speciel nem is találtam olyan kiszerelést amiben legalább ott lenne egy második kontroller
ps5-öt meg hagyjuk, nemhogy csomagban, anélkül is alig van, ha van is tessék az árak
ennyit a "scalperekről"
itthon mióta megjelentek akonzolok, alza biztosan msrp áron adja őket, csak már előrendelni kell és várni kell, többi boltban meg ahogy sikerül
egy-két szolgáltatónál is vannak egyébként konzolok néha
de linkelj nyugodtan boltot ahol csomagban van xsx/ps5 és a tartozékok miatt drágább_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
titán
az euronicsos az pont jó
fh4-gyel 220e ft, a gép msrp-je 185e ft
tehát 35e ft a fh4...
non plus ultraként:
Gyári garancia 12 HÓNAP
A TERMÉKET HIVATALOS MAGYAR GARANCIÁVAL SZÁLLÍTJUK
lol ( : az ms két évet ad, a sávos gar miatt is két év a gar, de náluk azért egy év
mondjuk a play it-es x is hatalmas dela a gers-szel + 3 hó ultival +30e-ért..nekik mindenképp, pláne hogy az ultiban minden gears benne is vanmaradjunk annyiban, a legtöbb kisker bőven "scalper", te linkeltél néhányat, én sokkal többet tudok ahol az alap kiépítés jóval drágább mint az msrp, köztük nagy multik is vannak - az euronicos csomagos dolgot meg tényleg hagyjuk, fh5-tel is 15e-rel drágább lenne mint az msrp -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
AxBattler
félisten
Ez mondjuk nem rossz csomag:
PS5 Bundle - Death Stranding Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales - 219k HUF"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Microsoft egyik igazgatója erősítette meg a hírt, miszerint már 2020 vége óta nincs gyártásban egyik Xbox One modell sem.
- Új Zsír Dobozos MSI Bravo 15 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5600H 16/512 RX 5500M 4GB FHD 144Hz!!
- LG Ultragear 34GN73A-B Ultrawide Gamer Monitor! 34"/2560x1080/Nano IPS/144hz/1ms/Freesync-G-sync
- Eladó számítógép konfiguráció
- ALKALMI ÁR! Lenovo Legion Gamer 3 // I5 11300H / RTX 3050 / 8GB DDR4 / 500SSD / 120Hz 2Év gari!
- Realme GT2 Pro 256 Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest