Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
senior tag
érdemes ntfs-re formázni a memóriakártyát?
-
Tabman
újonc
a halkulás valamilyen módon összefügg a chrommal,nálam mindíg közben/utána jelentkezett.
most másik browsert használok és nincs gond. -
emerzee
aktív tag
Tesztelgettem egy kicsit: két n-es eszköz között, hotspot módban 30megabit körül másol. 54 megabites routeren keresztül 10 megabittel. Egy kicsit kevésnek találom... Nálatok hogy áll ez a dolog? Mondjuk, még így is megéri n-es routert venni... (Két n-es eszköz közt a superbeam-et használtam)
[ Szerkesztve ]
emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)
-
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan helyet linkelni (Bp), ahol árulnak tokokat ehhez a kis gyönyörűséghez és helyben rá lehet próbálni (tehát nem online bolt)...?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
patow
senior tag
Ma sikerült beszélnem az asus suportnál azzal az iletővel akihez irtuk a panaszokat és ö továbitja a szoftveresek felé a problémákat .Elmondtam neki a gondokat részletesen . , hát majd kiderül mit lépnek ez ügyben Majd valami választ fognak küldeni
-
Quqesz
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #810 üzenetére
Soroksáron az MM-ben(az M5 mellett) volt gyári tok több színben is olyan 11,5e körül
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Smith890
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy HD 7-nek. Az lenne a kérdésem, hogy mennyi ideig kell tölteni a tablet akkuját? A felhasználói kézikönyvben 8 órát jelöltek meg, de azt nem tüntették fel, hogy ez csak az első alkalomra vonatkozik, vagy esetleg minden alkalommal ennyi ideig kell tölteni, amikor lemerítem?
-
iff
senior tag
Első töltéskor több mint 8 órát hagytam fent a töltőn. Mondjuk visszaállítás után nem töltöttem 8 órát. Mert mi van akkor, ha usb rákötöm sz.gépre simán csak fájl átvitelkor is tölti, csak lassan, és rajta van kb fél órát azalatt meg nem fogja feltölteni. Ha ettől baja lesz, akkor az elég szomorú. Sajnos tapasztalat, hogy a mai akkuk sz@rok. Nekem az előző tabletem-nél ahogy lejárt a garancia (1év) 1hónapra rá, teljesen megadta magát az akku, annyira, hogy kezdett felpúposodni. Pedig nagyon odafigyeltem a töltésre. Még a szervíz se tudott adni hozzá akkut, pedig csak 4000ft lett volna az ára. Ezért vettem asust, hogy hátha megbízhatóbb.
Ami érdekes,hogy a van a családban egy siemens c75 teló (nem mai darab) , még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas) szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.[ Szerkesztve ]
..........""..........
-
Quqesz
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #822 üzenetére
ebben igazad van,de azokat is érdemes havi egyszer lemeríteni/feltölteni...szaklapban olvastam...amúgy én a nexus s-emet össze vissza töltöttem és 2év után is jó az aksija(pedig töltőre csak 3-4%-nál szoktam feltenni mindég)...
más
az óra beáll auton volt és mosolyt csalt az arcomra,hogy 3 helyen 3 időpontot mutatott(értsáv fent,ért sáv lehùzva,időjárás widget).Visszarakva manuálisba ok...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Mintha olvastam volna a topikban,hogy az energiatakarékos üzemmódban nem mrgy a 4 mag...most kikapcsoltam és mintha jobban pörögne...jól vettem észre???
-
forzamo
tag
Nem feltétlenül a mai akkuk szarok. Inkább az számít, hogy melyik gyártó mennyire spórolja ki a minőségi alapanyagot az akkumulátorból költségcsökkentés címén. Viszont a legnagyobb leggyorsabb és legolcsóbb teljesítményt úgy kapjuk ha az 1500-as akkumulátorra ráragasztunk egy 3000-es matricát. A minőséget gyártók azért szokták ütni a beszállítókat, de egy noname tabletnél tökmindegy mennyit bír csak olcsó legyen. Egy vagy két év múlva úgysem lesz a piacon. Az olcsó mindig drága.
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
válasz Smith890 #816 üzenetére
Mikor én vettem, még se angol, se magyar MANUAL nem volt az asus hivatalos oldalán, a készülékhez járó kézikönyvben meg hülyén van lefordítva, ELSŐ töltésre 8 órát kell szánni ( amit én kihagytam -.- , másodjára töltöttem 8 órát, miután egy angol fórumon olvasgattam asus aksikkal kapcsolatban )
Li-Ion aksiknak az a jó ha többször töltöd nem mély töltéssel.
Az ottani fórumon azt írták, ha 50%-ot eléri az akku töltöttség, akkor töltsd 100%-ig és ha elérte szedd le,
ha lemeríted 20% köré akkor újra 8órás töltési idő kell neki. -
Smith890
csendes tag
Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Én is feltettem a 4.2.2-es frissítést és most rádugva a PC-re a belső tárhelyen minden mappa kétszer szerepel. Pl. DCIM-ből is kettő van és nem úgy, hogy két néven, hanem mindkettő neve: DCIM.
Ezt nem nagyon értem, hogy miért duplázódott meg minden.Fater múlt héten arra panaszkodott, hogy eltűntek a fényképei és tényleg nincsenek rajta.
Valaki találkozott már ilyennel? (Most egyelőre lementek minden fotót róla és nyomok majd egy belső tárhely reset-et.) -
AVarice
tag
Ma én is tulajdonosa lettem egy ilyen gépnek. Első körben még ismerkedünk, de így a töltéssel kapcsolatban felmerült bennem a kérdés, hogy csak saját töltőjével lehet tölteni?
Az adapteren 5,2 voltot ír, és 1,35A-t. Telefon töltővel vagy a telefonhoz való autós töltővel - ami szintén micro usb - lehet-e tölteni? Ezek 5 voltosak és olyan 500-800 mA körül mozognak. -
pedro21
tag
válasz Imike_80 #835 üzenetére
Szia Imi látom te is itt kötöttél ki. Nagyon korrekt kis készülék az előzőhöz viszonyítva ég és föld.
A 4.2.4 a kernel verzió ha jól emlékszem, az android verziója 4.2.2. Én nem frissítettem az itt említett hibák miatt. Egyébként az enyém aug 31. 4.2.2 androiddal érkezett. Au egyedüli bug amit eddig észrevettem, az a home launcher fagyása. Ezt leszamitva tökéletes. -
youngboy
senior tag
A kezdeti 8 órás töltés nekem nagyon fúrcsa volt, mert Li-Ion akkunál ilyenre nincs szükség tudtommal.
Viszont a gyártói oldalon nem is Li-ion szerepel, hanem Li-Polymer. Így viszont már érthető az első használat előtti hosszabb töltés.
Sajnos nincs nálam a készülék, hogy megnézzem milyen is van benne valójában. -
godzsy2
senior tag
válasz Imike_80 #835 üzenetére
Csak megnéztem, hogy van e rendszerfrissítés és végigcsináltam a műveletet, amit írt. Nem volt semmi wipe data, factory reset, de muszáj csinálnom, mert a belső tárhelyen minden mappa megduplázódott. Na nem a rendszerfrissítéstől, ez már kiderült, mert előtte is ott volt. Faternak eltűntek a fényképei még frissítés előtt egy héttel, ezzel együtt minden mappa megduplázódott...de mivel nem egy számtech guru, gyanítom hogy ő mókolt el valamit. Az android verziója frissült neki 4.2.1-ről 4.2.2-re. 2013.08-as gyártású. A buildet nem néztem.
-
stellaz
veterán
Mintha a frissites után többet bírná az aki. Le sem merem írni mennyit bír, mert még magam sem hiszem el :-)
-
bankaii
csendes tag
Néhány perce érdekes dolog történt. Kb 3 órán keresztül használtam a tabot (youtube, face, játék), majd a vacsora idejére leraktam, 30%-on volt az akksi. Ezután újra elővettem, de nem reagált a bekapcsoló gombra, ha röviden ha hosszan nyomtam. Azt hittem hogy lemerült, csak rosszul jelezte hogy van meg benne kakaó. Felraktam tölteni, de még mindig semmi, ezután szóltam szobatársamnak hogy nézze meg, neki elsőre bejött a home, és megint működik mintha semmi sem történt volna. Nem örülnék ha mégegyszer így megijesztene
Valakinek valami ötlete hogy mi történhetett? -
patow
senior tag
Nem vette észre még valaki rajtam kivül hogy a wifi 2-3 másodpercel késöb kapcsolodik? Több hálozaton tapasztaltam.
-
Nara19
aktív tag
Lehet, hogy megköveznek érte, de nekem (most már) semmi bajom a frissítéssel. Csak az a véletlenszerű képernyő pislogás ne lenne.
Napi kb. 3 órás használattal (wifi, film) már a 3. napon vagyok túl töltés nélkül. -
Imike_80
aktív tag
Szombaton vettem a kis TAB-ot, aznap nyomkodtam kicsit, le is merítettem néhány %-ra. Kikapcsoltam, s éjszakára fenn hagytam a töltőn. Vasárnap reggelre készen is volt. Azóta bírja. WiFizek, játszom, böngészek, olvasom a fórumokat, stb. Napi 1-másfél órát használom, max ennyire van idő. Ma reggel még 27%-on volt az akksi. Ma vagy holnap lemerül, terveim szerint még egyszer eljátszom ezt, hogy 10% környékén kikapcsolom, s ráteszem egy éjszakára. Reméljük jó lesz.
Amúgy fehér, MM-ban vettem, nem nyekereg, nem vibrál a kijelző alacsony fényerőnél, minden patent rajta! 2013.09-es, 4.2.1. Pörög szépen, nekem elég 'smooth'.godzsy2 ; #841 patow: Annyira nem életbevágó a multiuser, úgyhogy még nem frissítek.
Először megnéztem, hogy van-e frissítés, de folyton csak villogott, hogy a szerver foglalt, nézzem meg később. Végül egy külföldi fórumon megtaláltam, hogy a CMclient és DMclient-et le kell állítani. Utána jó is lett, megtalálta a frissítést, de nem töltöttem még le. Ezért kérdeztem annak idején, hogy van-e program, amivel lehet GYÁRI Rom-ot rakni rá. Mert előfordulhat, hogy van, aki inkább visszatenné a 4.2.1-et.
-
youngboy
senior tag
válasz Imike_80 #849 üzenetére
Korábban valaki azt írta itt, hogy a Recovery-ben lehet mentést csinálni. Ezt megteheted frissítés előtt.
Bár én mentés előtt csinálnék egy Factory reset-t, hogy az alap ROM legyen meg. Igaz, így újra lakhatod be.
Bár lehet, hogy több mentést is lehet csinálni. Akkor ez sem gond.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest