Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emerzee

    aktív tag

    válasz forzamo #1679 üzenetére

    Szerintem, messze nincs igazad, és nem is jó felől közelíted meg a dolgot. A romolásnak nem feltétlen az a lényege, hogy a procit túlhajtsd, vagy a memóriát kitakarítsd. Nagyon sok olyan extra lehetőség van, amiket nem tudsz használni, mert a gyári romban nincs benne. Egy custom rom, adhat más, használhatóbb, stabilabb felületet a rendszerednek. Hogy az asusnak stabil a rendszere, az egy dolog, de volt samsung, és alcatel telefonom, aminek, messze nem volt stabil a rendszere. Persze, főzött rommal, azzá lehetett tenni. Vannak video "hack"-ok, amikkel új lehetőségek nyílnak a játékok minősége előtt. Persze ezek csak azért vannak a hack kategóriában, mert a gyártó x probléma miatt (nem érdekli, nem ért hozzá, nincs rá embere, nem tartja fontosnak...), nem tette bele a rendszerbe. Vannak természetesen memória optimalizációk is. A kitkat majd kiderül ez ügyben milyen, hisz nagy szavakkal könnyű dobálódzni, de az idő mondja majd meg a frankót. Az asus rendszeréből is szívesen kihajigálnék programokat, nem is egyet, mert számomra teljesen érdektelenek, viszont feltennék a háttértár helyükre másokat... Remélem, pl., megoldódik egy következő custom romban az sd kártya ügye is. Engem baromira zavar, hogy a micro sd-m, sd2 lett. Így legalább, minden program belekavarodik. Böngészőből pl., csak 1 van amelyik képes a microsd-re menteni az adatokat. Szóval, az asus on is van mit variálni. Persze, őket Kovács Alexandra 8 éves kislány érdekli, hogy tudjon a fényképeivel bűvészkedni, nem én. Innentől, nekem a custom rom marad.
    Nem értem, egyébként, mi ez a nagy custom rom útálat benned. Hidd el, nem rossz dolog. Ha pedig benne lenne valami orosz, vagy kínai küldözgetős cucc, arra fény derülne, híre menne, és senki se használná. (Megjegyzem, Te magad is beengedsz egy csomó "vírust, és backdoort" a készülékedbe legálisan, a play-ről. Egy csomó program kér olyan privilégiumokat, amikre semmi szüksége nem lenne. Az MW-nek, minek a telefonkönyv? A rajzprogramnak, a helymeghatározás? Az offline, reklám mentes játéknak a wifi? A híváslisták, az sms küldések? Nézd végig a telepített programjaid, és meg fogsz lepődni... (Rakd fel az eset vírusirtót, az majd jól kiírja a huncutságokat...))
    A custom romok körül, egy egymást segítő, egymásban megbízó társaság alakul ki. Ugyanez van itt a fórumon is. Bízunk egymás tanácsaiban, hisz mondhatnánk minden válaszra, hogy a válaszadó csupa rosszindulatból válaszolt, és csak ártani akar Neked... De mégse így teszünk...

    emerzee.blog.hu (Android, Galaxy 3, OT-995, Asus MeMo Pad HD7 információs blogom)

Új hozzászólás Aktív témák