Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Mire jó a komplikációk menü? Van benne pár app, amiket a szerkesztés alatt törölni lehet. Mi a lényege ennek?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
tboldi
nagyúr
-
SharpSA
veterán
Köszönöm srácok... De mi a tököm az a komplikáció? Mondjuk mint a widget? Információ felület? Nem tudom értelmezni itt ezt a szót. De kb értem mire utal.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
allein
addikt
válasz koxkids #15710 üzenetére
Órá dobozon rajta kell szerepelnie, hogy tudja az EKG funkciót? Mert olvastam itt a topikban, hogy nagyon nem mindegy milyen forrásból származik az adott óra.
(#15712) dptrsk - köszönöm. A kérdéses órát az eladó ajándékba kapta a cégétől, gyanítom megy rajta az EKG.
(#15713) tboldi - köszönöm szépen, továbbítottam az infót az eladó irányába
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Kapcsolat nélkül (ha nincs sync) mennyi adatot és edzést tud tárolni az S4?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
SidCorky
őstag
válasz Viper26 #15714 üzenetére
16 GB tárhelye van ha jól tudom, egy-egy edzés adatai szerintem legfeljebb megabájtokat jelentenek, nem hiszem, hogy megérezné a tárhely azt a mennyiségű adatot, amit lemerülésig összeugrálnál
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
allein
addikt
Sziasztok, beruháztam én is egy órára S4 44mm. Ekg ok, egyelőre megmaradok
Yahoo-t használók mint email kliens, nem érhető el az órán Gondolom nem sokat tehetek ebben az esetben, marad a telefon?
-
allein
addikt
-
allein
addikt
Köszönöm szépen, valószínű én is így fogok tenni, repülő módba rakom este. Viszont a szinkronizálást be kell állítani valahol? Mert az órán kapok messengeren üzenetet, jött éjszaka sms és ezeket nem jelzi az óra. Nézelődtem a watch alkalmazás beállításain belül, de nem találom esetleg hol kellene bekapcsolni a sync-et. Óra most nincs a kezemen, számít ez?
Szerk: most értesít. Viszont a korábban említett yahoo email beérkező levelet is jelezte a telefon úgy, hogy az app nincs telepítve az órán. Azt hittem csak akkor működik ha mindkét eszközön telepítve van az app elnézést a sok kérdésért.
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Köszönöm az újabb infókat. Utána fogok nézni még egy pár dolognak, de: annak mi az oka, hogy nem minden értesítés jelenik meg azonnal az órán, mármint a képernyő nem jelzi. Volt ma olyan, hogy a yahoo azonnal jelzett és volt olyan, hogy például a messengert nem is jelezte az óra.
-
Serpiko
addikt
jól tudom csak olyan app megy órán aminek külön odavan írva a storba?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
lo_jo
senior tag
válasz Serpiko #15744 üzenetére
Minden push notification átmegy. Amelyik appnak nincs watch verziója (vagy nem telepítetted), ott csak kilőni tudod a notificationt, ha van app, akkor lehet egyéb lehetőséged is. Slacknek van appja, így tudok válaszolni ugyanúgy, mint a gyári messages appban. Discordnak nincs, így arra jó, hogy megnézzem, ki írt és az üzenet elejét, abból eldöntöm, hogy kell-e most a telefont elővenni vagy ráér később.
-
Madwe
nagyúr
De ebből kifolyólag, jellemzően amihez kell app is egy átlag usernek:
valami weather app, ha a gyári nem jó neki (szvsz tök ok)
zenelejátszó app (spotifynak van pl, youtube musicnak meg pl nincs, de a now playing-el tök jól irányítható az is. ha telefon nélküli zenelejátszást akar az ember, akkor csakis apple music játszik egyelőre)
valami sportoós trackelő app, ha a gyári nem elég
valami alváskövető app, ha kell
shazam, ha kell
valami tollbamondós jegyzet lehetőség (outlook app pl tudja, emailben elküldi magadnak a transzkriptet. vagy pl draft is tudja)
egyedi mail és naptár app, ha a gyári nem tetszik
S kb ennyi, mert azért valljuk be, ritkán fog az ember órán üzenetekre válaszolni, vagy insta képeket nézni. Ezen túl nyilván lehet még nagyon egyedi igény az órára, de nem sok szvsz.
-
lo_jo
senior tag
De ő azt kérdezte, hogy a notification hogyan működik, mert nem tudta, hogy akkor is megy, ha nincs app. Legalábbis én így értelmeztem a kérdést.
A diktáláshoz annyit egészítenék ki, hogy nem feltétlen kell hozzá külső app, a gyári reminders is tudja, mert ez rendszer szintű, a billentyűzet kiváltására van. Sőt, ha akarsz, tudsz betűket is firkálni, de ha jól rémlik, a magyarra állított watch nem engedte. Nekem óra és telefon is angolra van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes, garos
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Garmin Venu 2 Plus
- Apple Watch 9, Midgnight, 45mm, GPS+Cellular ( eSim) ,99% akku, karcmentes, garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest