Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

válasz plus44 #147 üzenetére

Az a gond, hogy 2 kategória van, vannak akik szeretik az Apple-t, mert van apple cuccuk. Másik csoport az iHaterek-ek, akiknek baromira nincs apple cuccuk, és baromira nem is lesz, ki nem álhatják a céget több okból is, de persze fikázni, foglalkozni vele azt azért kell...
    Kicsit gáznak tartom, hogy folyamatos álítalánosítás van, mindenki azt hiszi jobban tudja mi jár a cég embereinek fejében mint ők maguk, hogy szerintük nevetséges amit az apple csinál. 1 kezemen meg tudnám számolni hány olyan véleményt olvastam, ahol nem kissebbségi komplexus (mert hogy az sérteget, akinek komplexusa van) miatt mondtak negatív véleményeket a cégről, hanem ész érvekkel támasztották alá mi a rossz, mit kellene másképp csinálni, stb. stb.

Tényleg nem értem, az ember a kész termékre, a mobilra kíváncsi amit megvesz, vagy inkább az érdekli hogyan adják el a termékeket, és ebből kifolyólag nem vesz meg valakit?

Most akkor nekem sem tetszik a Mercedes reklámok, mondjak le a számomra egyik leg minőségibb márkáról.....

PCWORLD embereinél érzem, hogy amikor górcső alá vesznek egy Apple terméket, tökre nem úgy kezdik, hogy mennyire gáz, pofátlan volt ahogy bemutatták a keynote-on, csak a cuccra koncentrálnak, hogy milyen, tényleg olyan jó-e ahogy mondják, és hasonlók.

Azt akarom még jobban hangsúlyozni, hogy az a gáz, ha a reklámok alapján dönti el az ember mit vesz meg és mit nem (mert legyünk őszinték: sok olyan véleményt lehet hallani, hogy "nem veszek iPhone-t mert a csapból is az folyik").
    A fizikai valóságért fizet az ember, nem elméleti dolgokért. Lehet ezt sokaknak tudomásul kellene venni... /kinek nem inge...

plus44: figyeljük akkor hány olyan vélemény fog érkezni, ahol reális álláspontok alapján támasztják alá a nézőpontokat ;) Ilyen "akkor is szánalmas", és hasonló véleményeknek nem hogy nulla, de inkább minusz értéke van.

[ Szerkesztve ]

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák