Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz N-vidi-A #10500 üzenetére
A kikapcsolásnak semmi értelme. Ha csak ilyen keveset ment az biztosan nem végleges. Használd rendesen a telefont, csak a waze-t kerüld kicsit.
Ha nem használod ugyanilyen marad. Nincs értelme kikapcsolni. A beégést a pixelek különböző elhasználódása okozza, nem gyógyul meg attól ha nem használod. Attól jön ki, ha a többi pixel is "hozzákopik".
szerk.: Ha még új a telefon (vagy a kijelző), akkor érzékenyebb lehet erre a különböző elhasználódásra. (Ami a beégés.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
jófejsrác
senior tag
válasz MasterMark #10501 üzenetére
Ennyire én nem voltam képben a beégéssel és a pixelek működésével kapcsolatban. Viszont mivel ez volt az első OLED-es Iphone, lehet nem ártana ezt az infót "know how-t" felvenni a topik összefoglalójába.
-
csab2
veterán
Kint van a 12.1.3.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
sztanozs
veterán
válasz PierNight #10505 üzenetére
Szerintem nem. Ezek mind-mind saját handshake-kel működnek, tuti nem kompatibilis egyik a másikkal (főleg az 5A@4.5V gyanús nekem). Szvsz csak az USB PD (USB-C) töltőkkel és iPad töltővel tudsz gyorsabban tölteni.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz MasterMark #10507 üzenetére
Nekem úgy rémlett, hogy a gyári is 2A-es. Annál többet nem vesz fel az iphone, ha nem ismeri a töltő a megfelelő handshake-et.
De amikor írtad, rájöttem, hogy az ipad töltőre gondoltam (12W), ami tud 2A-rel tölteni (USB teljesítménymérővel néztük még 1-2 éve melyik töltővel és milyen kábellel mit tud).
Mondjuk az még egy 7S és egy 5C teló volt... Ráadásul volt különbség az iPhone-hoz és iPadhez adott kábel között is. Míg az iPad kábellel ment a 2A, addig az iPhone kábellel 1.5 A volt a max áramfelvétel.[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
MasterMark
titán
-
oszy
veterán
Létezik olyan parancs, hogy ha nem észleli a wifit, bekapcsolja a mobilnetet és fordítva?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
-
sztanozs
veterán
Tudsz erre valami példát mutatni, még a shortcuts menüt se találtam meg (illetve valami lapra visz a settingsben, de nem találom, amiről beszéltek...)
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Honnan indítható ez el? Ilyen ikont/alkalmazást én nem látok sehol.Pff, megvan, storebol kell letölteni.[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ti mint x és xs tulajok (akik sokan közületek már mind a kettőt nyúzták) melyiket ajánlanátok a kettő közül:
iphone x: 206 ezerért
Iphone xs: 250 ezerért
Mind a kettő fóliás bontatlan vadi új (cégre véve 1 év garival).
Amire használom a jelenlegit is és a leendőt is: sok telefon, imessage, viber, messenger, email, távoli kamera felügyelet, fotózás (ez hobbi szinten vagy melóhoz csak), böngésző, jegyzetek, naptár, tehát semmi játék vagy egyéb extra.
Köszönöm!ˣ
-
_adaml21_
őstag
válasz tuzpenge #10522 üzenetére
Ha megengedheted magadnak az XS-et, vedd azt, 1 évvel tovább lesz támogatott, hardveresen is jobb (bár jelenleg ebből semmit sem érzel, nyilván 1 évvel később fog belassulni, mint az X), valamint a kamerája is jobb (szintén nüansznyi különbségek).
Ha számít a spórolás, akkor nyugodtan veheted az X-et is, 2,5-3 évig azzal is elleszel, és lényegi különbség nincs az XS-hez képest. -
dud998
őstag
-
veterán
-
tuzpenge
őstag
válasz martinkeet #10526 üzenetére
Tehát az XS, XS max és XR modelleket?
Ez hivatalos hír? Hol lehet ezt elolvasni?
Köszönöm!ˣ
-
tuzpenge
őstag
Valószínűleg én is azt választom. Az egy generáció nyitása (annak minden hibájával együtt ), viszont az XS nem tud 45 -50 ezerrel többet amit ki is használnék. Bár a dual sim jó lenne...nehéz ügy nagyon.
De az előttem szóló kommentjére kíváncsi lennék hogy honnan van az infó és hogy valóban helytálló e, mert én ilyenről nem hallottam (ez még nem jelenti azt hogy ne lenne igaz).[ Szerkesztve ]
ˣ
-
-
jófejsrác
senior tag
válasz tuzpenge #10531 üzenetére
Telekomos esim és 70-es fizikai kártyával már jó működik az új frissítéssel. Viszont előtte valóban használhatatlan volt.
Csatlakozom én is azokhoz akik az X-et preferálják neked XS helyett. Annyival szerintem sem tud többet mint amennyivel többe kerül. Megfogdostam, kipróbáltam a portré effekt csúszkát és kb ennyi. -
lugosi
MODERÁTOR
Megerősítem! Nagyon nem úgy megy az ahogy kéne. Ha csak esim megy, akkor se 100%-os, de ha a másik sim is aktív, akkor simán bekapható egy nem fogadott hívás, mert "ki volt kapcsolva" az esim. Úgy, hogy a fizikain közben természetesen nulla forgalom van.
Mai történet, csak esim aktív, és a telekom saját appjában a mobilvásárlás akkor sem működik ("nincs mobilhálózat") - parkolójegyvásárlás pl. így csak manuálisan megy, appból nem.
-
Fryskitt
addikt
Azért 60% bekapcsolhatatlan telefon szerintem nagyobb hír lenne ennél. Lehet, hogy a Telenor a telefon függősítése közben szarul nyúlt bele és ez az oka. Nem lehet?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
-
-
MNBT
tag
Nem tudok elmenni a jelenség mellett, ezért írok újra hogy megbizonyosodjak hogy másnál is előfordul vagy tényleg hiba.
Ha elkezdek messenger instagram appok között váltani, vagy ha a kamera appot megnyitom, akkor a kamera alatti résznél és oldalt is eléggé felmelegszik a telefon. Ez normális lenne?
Hard reseteltem a telefont nem is egyzer, de furcsállom hogy ugyan úgy melegszik. 2 hetes telefonról van szó. -
FIREBLADE78
addikt
Újabb ok,hogy töröljük ki az életünkből a faszbukot cukkerbergel együtt. Nem használok instafost,de messenger alatt kipróbálom. Elvileg nem kéne neki ilyet művelni. Milyen fokú a melegedés? Kis meleg miatt nem fognak telefont cserélni. Ha leégeti a kezed,akkor esetleg. De itt szoftver gond van. Nem hiába fikázza mindenki ezeket az appokat.
Mintha nekem is melegebb lenne 1-2 fokkal. De lehet csak beképzelem.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
MNBT
tag
válasz FIREBLADE78 #10543 üzenetére
Facebook nincs. Messengerből is egy régebbi verziót ügyeskedve raktam fel, Instagramból a legfrissebb.
Leégetni nem égeti le a kezem, de eléggé felmelegszik.
Kameránál is ha csak bekapcsolom a kamerát és elkezdek tárgyakra fókuszálni, tehát nem fényképezek, már ebben az esetben is felmelegszikiCloud mentést állítottam vissza 2 hete mert 6S-ről költöztettem mindent a telefonra, de lehet végső esetben alaphelyzetbe állítom a telefont, és elölről manuálisan új iPhone-ként beállítom a teefont
[ Szerkesztve ]
-
MNBT
tag
oszy és FIREBLADE78
6S-re még a 88-as messenger verzió amiben nem volt benne a "napom" funkció az tökéletes volt, viszont X-nek nagyobb a kijelzője ezért kellett az annál újabb verzió mert alul felül fekete csík volt.Egyébként itt található a menete [link] és a 88-as verziójúnak a száma : 818726893
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest