Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Tudna valaki tanácsot adni töltővel kapcsolatban, hogy milyet érdemes venni?

    Sajnos Valami kis zöld kosz vagy nem tudom mi rákerülhetett a töltő végére és úgy bedugtam a telefonba (legalábbis feltételezem hogy így lehetett), aztán hallottam csak a töltésjelző hangot hogy tölt aztán nem tölt aztán megint, satöbbi. Kihúztam és megpróbáltam letörölni de nem tudom mi lehetett mert nem jött le maradéktalanul... aztán utána amikor próbálkoztam letisztítani, gondolom még meg is karcoltam/megnyomtam a kis lábakat vagy miket amivel tölt. Most nem, illetve nagyon lassan tölt. Magában a telefonban nincs semmi legalábbis nem látok benne semmit, belenéztem lámpával is.

    Beviszem valahova megnézetni es gondoltam veszek egy új töltőt de nem tudom hogy mindenképpen muszáj megvenni egy eredetit vagy bármilyen utángyártott is megfelelő lehet? Illetve ezeknél mire kell figyelni, ha kell valamire? Nyilván jobb lenne olcsóbban megúszni de nem para az eredetit sem megvenni.

    Köszi ha van valami tanács a :R eléggé lúzer dolog ez, komolyan nem értem mi kerülhetett a töltő végére mert sosem kerül élelmiszer vagy bármi közelébe.

Új hozzászólás Aktív témák