Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
idntknow666
tag
Szép estét mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne hogy kinek mi a tapasztalata,érdemesebb-e a gyári email appot használni a gmail alkalmazása helyett?
(Lehet kicsit off)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SonyNex7 #3550 üzenetére
Elkeserítelek, nekem két Nillkin szürke van, meg egy natúr, a szürkén is látni, hogy sárgul. A Spiegen kemény, szerintem ugyanúgy véd, sőt, le sem csúszik. Véletlen rosszul fogom meg a Nillkint és egyből felválik a sarkánál. Sejtem, ez esésnél is előfordul. Bár nekem még nem esett le telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz idntknow666 #3552 üzenetére
szia,
a push a főbb különbség a külsős alkalmazás javára, ha arra nincs szükséged, akkor a gyári is teljesen jó.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bylow
senior tag
Én pont ezzel szórakoztam a napokban.
Nekem a Gmail app válik be jobban, azonal jelzi ha jön a levél, nem pedig 15 perc múlva.(#3551) kali :
Na akkor majd megnézem ott mit lehet mókolni... csak most nincs már kedvem.
Kőszi azért[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
törölt tag
Én az outlook-ot használom. Szerintem mindkettőnél jobb.
-
Zozzy94
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap csatlakoztam a 6s táborhoz egy asztroszürke 64-es független példánnyal. Eddig elég meggyőző a készülék, akksin kívül csak jót tudok róla mondani. 3 év biztosítást kötöttem rá, bár még nem minden tiszta azzal kapcsolatban.....tényleg mindenre kiterjed vagy vannak kiskapuk? Aki hasonlóan kötött az mit tud ezzel kapcsolatban mondani?
Egy olyanban kérnék segítséget, hogy egyszerűen erre nem tudok sehogy beállítani csengőhangot....ugyanazt a folyamatot megcsinálom mint az 5s-nél, viszont itt nem érzékeli a telefon, hiába teszem iTunes-ban a megfelelő helyre....5s-nél még működött, itt már nem...valaki tudja mi lehet az oka, vagy van esetleg másik módszer, hogy sikerüljön ez a folyamat?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
bali305
csendes tag
sziasztok!
Ezeket a javaslatokat hogy lehetne kikapcsolni? Billentyű beállításoknál csak caps lock meg automata nagybetűk vannak bekapcsolva, semmi más.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz univerzita #3559 üzenetére
Azért kicsit részletesebben nem ártana ha már segítesz...
bali305:
Beállítások -> Álltanos -> Billentyűzet -> Automatikus javítás -> ki
-
bali305
csendes tag
válasz univerzita #3559 üzenetére
Ki van kapcsolva, és mégis előhozza ezeket Billentyű beállításokon belül csak automata nagybetűk és caps lock van bekapcsolva, minden más ki. Lehet bug?
-
B-L-A-C-K
titán
Újra kapható annál az eladónál az a szilikon tok amit nagyon dicsértem (csak nemrég nem tudtam linkelni mert levette), ára kőkemény ~286 Ft postával...
[ Szerkesztve ]
-
Chunca
csendes tag
Sziasztok. Friss i6s tulaj vagyok. Az a problémám,h gyengén érzékeli a wifit. Amig a családom összes gépe zökkenőmentesen kapcsolódik (air 2. Note4) addig az iphone gyenge jeleket fog,ill.lekapcsolódik. Ez elrontja az örömömet. Remélem vki tud súgni mi lehet ez. Köszi.
-
szőröscica
addikt
Fekete iPhone-t küldtek fehér helyett, elfogadtam, ha már a Jóisten így akarta.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szőröscica #3573 üzenetére
Akkor ez valami véletlen hiba lehetett, mert minden esetben ugyan olyat kell kapnod amilyet leadtál.
-
bok92
addikt
válasz szőröscica #3573 üzenetére
Na meg 128GB helyett, 16... Az is jó?
-
legenda
szia,
- hálózat elfelejtése és beállítása újból
- hálózati beállítások visszaállítása
- próba más/minden csatornánnekem ugyan 6s plus van, de semmivel sem gyengébb wifi tekintetében, mint előtte a note 4 volt, sőt!
ac kapcsolaton használom itthon (a router rt-ac56u), de teszteltem n szabványos 5 és 2.4 GHz kapcsolaton is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvasgattam pár 100hsz-t, de nem találtam még konkrét választ a kérdésemre, mármint amit most felteszek, de látom többen kérdezték már, kis segítségre/megerősítésre lenne szükségem:
iPhone 6S 16GB vétel előtt állok.
Igen, tudom, nyilván kevésnek bizonyul a 16GB, bár nekem sosem okozott gondot a jelenlegi 4S 16GB-nál, mindig volt 3-5GB szabad helyem.
És nem tudom elég lenne e most is a 16GB, nyilván több helyet foglalnak a képek/videók, de más nem változik.- Ha jól tudom alapból ~4.4GB a rendszer tehát 4S-hez hasonlóan 12.5GB körül indul az ember alapból.
- 100-200db mp3 max amit használok ez ~600MB-1GB helyet foglal.
- 30db app ~5GB, itt hozzácsaphatunk még ~2-3GB-ot pár jobb játékkal könnyen.
- ~3GB adat és egyéb (jelenleg).
= Marad ~3GB fotó/videó részére... most is ennyivel élek fél éve, néha lementem gépre a fotókat és akkor nincs gond.Nyilván kényelmesebb lenne 64GB, de most lesz valahol 0%-ra elhozható és csak 16GB van náluk.
Max USA-ból tudnék még hozatni, de ott nyilván kp-ra 210k a 64GB-os, de annyit most nem köhögnék ki szívesen.
Kérdés, hogy akinek 16GB modellje van az mennyire van el vele?!Köszi
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Viszlát
addikt
válasz Kartács #3579 üzenetére
Kicsit gonoszkodva azt mondanam erre, hogy akinek nem volt penze nagyobb tarhelyesre, az utolso verig fogja hangoztatni, hogy eleg a 16 GB.
Rengeteg hsz volt amugy errol, de inkabb a topic elejen. De ugysem fogja tudni ezt senki sem megvalaszolni, mindenkinek masok a felhasznalasi szokasai. Peldakbol persze lehet tanulni, az enyembol azt latnad, hogy nem eleg. Elmentem egy hetre nyaralni es a dslr mellett is 12-14 GB anyagot lottem a mobillal (foto, video).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Kartács
aktív tag
válasz Viszlát #3580 üzenetére
Köszi.
Hát ha lenne abban az üzletben 64GB verzió akkor gondolkodás nélkül megvenném, nem kérdés.
Mivel nincs így szopóka...Sima iPhone 6 16GB-nál is hasonló a történet vagy ott elviselhetőbb a kisebb fotó/videó méretek miatt?
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
joey04
titán
Ha a 4S-en 3-5GB maradt szabad, akkor itt nagyon szűkös lesz a hely. Szerintem nem jó választás, nem lesz elég. Én ha jövőre veszek biztos 16GB-os verziót veszek, de nekem van mellé egy 64-es Air 2, szóval nekem is csak így lesz elég. 5s is 16GB-os volt, de mellette is volt iPad.
-
C4mp3r
addikt
válasz Kartács #3581 üzenetére
64-bol nalam 55.6 hasznalhato es most van 41 giga helyem ugy, hogy van 83 app es 250 zene rajta. video 0 kepek 4. ha jol nezem akkor mar kb. el is fogyott a 16GB pedig tenyleg szinte csak alap appok, a real racing 3 es a GTA VC-n kivul semmi nagy tarhelyes. erre akkor meg szamold ra a fotokat videokat stb.
ki lehet jonni 16-on is, de nagyon aktiv tarhely managementet igenyel. folyamatosan pakolgatni kepeket, videokat gepre, torolgetni appokat, ha ezt nem szereted, nincs idod mindenkepp 64-est vegyel minimum. no meg persze ha jovore is gondolni kell, mar most keves a 16GB mi lesz mondjuk 1-2 ev mulva.
-
esfrost
tag
Nekem csak 16gb-os iPhone telefonjaim voltak, most is egy 16 gigás i6s-t használok mindenféle probléma nélkül. Jelen pillanatban 5.6 gb szabad helyem van.
A válaszok fele azzal kapcsolatban, hogy elég-e a 16 giga mindig az lesz, hogy felhasználló függő, a másik fele pedig vagy az, hogy nem, vagy az, hogy igen, elegendő. Én most az utóbbira térnék ki.
NEKEM elegendő. Apple Musicot használok, és nem fotózok, és nem is videózok annyit, hogy szükség legyen a tárhelyre. Csak és kizárólag azokat az alkalmazásokat (játékokat bele értve) tartom a telefonon telepítve, amiket napi szinten használok. Ha kell valami, akkor wifin keresztül, vagy akár LTE-n keresztül azonnal letöltöm. A fotókat, videókat - feltéve ha készítek - akkor feltöltöm nap végén a felhőbe.
Ez az egész csak és kizárólag arról szól, hogy az ember hogyan menedzseli a tárhelyét. Én a 16 gigát nem érzem kevésnek, és nem is szűkösködöm rajta.
Ennek ellenére, ha lett volna annyi pénzem, hogy meg tudjak venni egy 64 gigás telefont, akkor megvettem volna, de nem volt, így maradt a 16 giga, NEKEM nincs vele problémám.
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
Nem vagyok benne biztos, hogy valóban úgy van-e ahogy gondolom de nem lehet, hogy 6s-re esetleg az appok is több helyet foglalnak, mint 4s-re a nagyobb kijelző felbontás miatt? :\ Egyébként szolgáltatóknál is lehet venni kamatmentesen, és is úgy fogok a T-nél legkésőbb januárban. (csak addig bírjam ki valahogy xD ) Kérdés, hogy köt-e téged jelenleg valamilyen hűségidő, vagy akarsz-e egyáltalán vállalni most 1-2 évet, vagy független telefon kell?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kartács #3581 üzenetére
Az hogy a 16GB-t elég e, ezt neked kell eldöntened. Aki kifogja használni a 4K-s felvételeket, szereti agyon rakni zenével, nagyobb játékokkal annak kevés lesz már. Viszont akiket ezek nem vonzanak annak meg elég. Nekem is jelenleg 16GB-os van, amiből a használható terület 11.8GB. Nekem van rajta vagy 500 kép, pár kisebb játék, IGO navigáció, 2 nagyobb program, több kisebb, és még így is 7GB szabad helyem van.
-
legenda
nem mindenkinél csak pénz kérdése a dolog, vehettem volna akár a legnagyobb 6s plus-t is - a köztes 64 GB nincs a szolgáltatómnál -, a különbözet nem komoly összeg a készülék árához képest, de az én használati szokásaim mellett felesleges lett volna.
volt korábban nagyobb tárkapacitású - ráadásul memóriakártyával is bővíthető - telefonom, ha annál nem szoktam rá, hogy többet használjak, mint néhány GB, akkor itt sem lesz gond, külön alkalmazásokat nem is nagyon telepítek, vagy csak elenyésző méretűeket, a szabad 10 GB meg elég fényképezésre, némi videózásra és minimális zenére.
van olyan ismerősöm, aki most cseréli a 64-est nagyobbra, mert kevés neki, bár azt nem értem, hogy miért muszáj az irdatlan sok videót is - azokat leszámítva bőven elég lenne neki a 64-es - a telefonon tárolni, de az ő dolga, illetve pénze...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kchris78
veterán
Hümm . Ez hány videót fotót jelent? Én is voltam nemrég 9 napos túrán, kb 600 fotót lőttem. Ami akkor kevésnek tűnt de itthon mutogatni baromi sok... 16GBos gépemen 6-7GB hely volt, ezt videóztam fotóztam tele de akkor jelezte a gép hogy fogy a hely mikor már utolsó nap volt. Át se kellett tölteni.
Pedig olyan út volt hogy minden nap új város volt, ahol egyenként kb. egy hetet el lehetett volna lenni.. Én leálltam a sok fotóval mert ott is idő fotózni aztán meg itthon válogatni hogy melyik marad melyik mehet a kukába... Persze ez én vagyok, nem hobbym a fotózás-videózás, persze itthon jó nézegetni (erre ritkán kerül sor, ez is visszavesz a fotózás kedvből).. -
bylow
senior tag
A (#3482) számú írásomban le írtam, 10perc 4K videó készítése 3,7GB helyet foglal.
Ha neked tényleg csak 3GB helyed marad a hétköznapi dolgaid melett akkor én el gondolkodnék.
Persze tudom és tiszteletben tartom ha valakinek csak 16-osra futja a keret, és tényleg felhasználó függő is.De ha rám halgatsz akor valahogy megoldod a nagyobbat, én tudtam magamról hogy a 64 is kevés lenne, mert nyílván ha már tudja a 4K videót, akkor használom is, mert lesz azért sok olyan videóm amit majd 5-10 év múlva is szívesen visza nézünk, és akor már jól fog jönni ez a minőség.
ByLow #
-
szőröscica
addikt
[link] és [link] beszerezve. Előbbihez adtak egy fóliát is, lehet, hogy kipróbálom majd.
Egyébként azt mondta az iStyleban az eladó, hogy az üveg képernyővédő ronthatja a 3d touch hatékonyságát. Ti tapasztaltatok ilyet?
Holnap végre használatba veszem a kicsikét, rég voltam ilyen izgatott egy hardver miatt.
-
NavySeal
senior tag
Nálam azért esett a választás a 64GB-os verzióra, mert ha elutazok mindig töltök rá filmeket, sorozatokat, hogy tudjak nézni valamit.
Zene is van, de az nem sok, valamint a családi fotózások, amik eszik a helyet, de az megoldható, ha folyamatosan leszeded PC-re.Több valamit, kevesebb semmit!!
-
RazoR
veterán
Safariban nem lehet valahogy beállítani hogy pl a PH-ról ne lépjen ki folyton? Elég idegesítő, hogy jön két privát 5 perc különbséggel akkor a másodiknál már újra be kell lépnem a válaszhoz!
-
félisten
-
Zozzy94
tag
Szép estét! ^^
Valakinek van esetleg tippje, hogy tehetnék rá filmet/sorozatot a készülékre? Gondolom csak iTunes-on keresztül megoldható, eddig az már biztos, hogy az mkv kilőve.
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Kartács
aktív tag
Köszi szépen srácok a sok választ, az a gond, hogy én is érzem kevés lenne a 16GB.
Most is szűkös a 4S 16GB ahogy mondtam, bár eddig nem jelentett gondot, de nyilván a nagyobb képek/fotók miatt és + játékok miatt kevésnek bizonyulna elég hamar.
És nem 1 évre tervezem a telefont, tehát előrelátónak kell lennem.64GB felé hajlok én is ha már nincs 32GB... :/
Viszont nekem csak részeltre játszik.
Tudtok esetleg olyan helyeket mondani ahol 0% THM van 64GB i6S-re? Önerő nem akadály, ha van.
Most bújom a netet eddig a notebook.hu oldalon találtam 285.900.-ért 10hó leosztásban.Szolgáltatóknál gondolom csak függő készülékek vannak, de már kapásból a vodánál is 295k 2évre...
Reggel óta nézem a netet, de hátha tud valaki valami hasonló konstrukciót.Köszi
-
B-L-A-C-K
titán
Külsőre i6 és 6S között ugye elvileg nincs különbség a hátulján levő felirat kivételével, de most észrevettem hogy a sim tálca se egyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.