Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz Adorjanksz #8550 üzenetére
Az, hogy kattog garis? Ne viccelj már. Majd ha nem működik, akkor talán..
Do You Dream?
-
-
nitro16
senior tag
válasz Adorjanksz #8554 üzenetére
Több millió darabot gyártanak le, lehet prémium nem prémium, mindig lesznek hibás darabok.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Adorjanksz #8554 üzenetére
Foleg,hogy bekapcsologomb! Levalik a mikrokapcsolo ,vagy ami van a gomb alatt,be se lehet kapcsolni. Azert az eleg nagy gond!
-
laci1892
őstag
Hát maximum nem tudnak segíteni. Hálás vagyok segítségért Köszi szépen srácok.
-
csabi94
őstag
Egyszer valaki írta, hogy hogyan lehet az akkuhasználat statisztikát nullázni, de nem találom most. Leírná valaki?
-
sagesz93
addikt
sziasztok
valaki esetleg netről/ebay, stb./ rendelt eredeti apple szilikon tokot? érdemes, vagy nem úsznám meg olcsóbban?
Köszi
-
spici
tag
Gyerekek az nagyon jó teljesítmény ha 8 és fél órás képernyőidőt bírt ki az Iphone 6-om?
Egyszerre ment WiFi + Mobilnet (LTE) meg egykét játék, ja meg index alkalmazás meg ilyenek .
-
spici
tag
-
-
szekerszabi
csendes tag
Sziasztok, ha gyári független telefont vásárolok magánszemélytől, elképzelhető hogy letiltják valaha is a készüléket? szolgáltató általi letiltás kizárva a gyári függetlenség miatt.. bocsi ha butaságot kérdezek, ios bugyraiban nem vagyok jártas!
előre is köszönöm a válaszokatNem egy szép gondolattal gazdagítottam volna a világot, ha időközben el nem felejtem őket.
-
Kicsirics77
veterán
válasz szekerszabi #8569 üzenetére
ha lopott akkor imei alapján tiltásra kerülhet
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
torreador22
senior tag
Nem csak ha lopott pl ha cseréltetett készülék és előtte halőzátfüggő volt de függetlenre cseréltették hátszéllel akkor is letiltják! Külföldön árulja szolgáltató függetlenül is és csak lesel amikor letiltják! Keress olyan készüléket aminek megvan a vásárlást igazoló számlája!
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
laci1892
őstag
Használtalma.hu
Bátran ajánlom ha megbizható forrásból akarsz használtat. -
torreador22
senior tag
Lehet venni csak le kell kérdezni vagy legyen meg a vásárlást igazoló számla!
-
laci1892
őstag
Egyenként ma belefutottam egy olyan iPhone 4-be ahol az iCloud regg. Elérte a maximális számot az adott készüléken. Ezért nem tud ujjat csinálni az illető. Ilyenkor egyébként mi a teendő?
Szegény barátom vett egy ilyen telefont. Hát én is pislogtam[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
válasz torreador22 #8575 üzenetére
Atya jó ég. Érthető, De megvan bonyolítva azért. Nincs tökéletes OS. Mondjuk cserébe azért kárpótol másik 20 oldalról IOS
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Vékony szilikon tokot keresek iPhone 6-ra. Hol vegyek és milyet?
-
tezsparker13
tag
Sziasztok!
iphone 6-ra keresek olyan appot, amivel tudom mérni a pulzust, stressz szintet, véroxigén szintet. Illetve a kérdés, hogy van-e ilyen szenzor a telefonban? (pl: galaxy note 4)
Köszönöm segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz tezsparker13 #8583 üzenetére
Nincsenek ilyen szenzorok benne, külső szenzor kell hozzá.
Do You Dream?
-
R a y
senior tag
iPhoneon előbb lehetett pulzust mérni mint samun.. A runtasticnak van ilyen appja, Heart Rate a neve. A kamera és a vaku segítségével mér.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
csabi94
őstag
Melyik jobb az akkunak: a gyári töltővel, viszonylag gyorsan töltés, vagy a gyári adapterrel, vezeték nélküli töltővel, viszonylag lassan töltés? Kb. 2x annyi idő, ráérek, megvárom, úgyis alszom éjjel, tehát egyáltalán nem zavar, viszont azt szeretném tudni, hogy az akksinak jobb-e, ha lassabban tölt. Ha nem jobb, de nem is árt neki, akkor az nekem már jó.
-
tezsparker13
tag
válasz csabi94 #8587 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem jobb, hogy ha lasabban töltöd. Hosszabb lesz az élettartalma. Gyorsabb töltéshez nagyobb áramot kapcsolsz rá, így nagyobb hő is keletkezik. Ezeknek a korszerű li-ion akksiknak meg egy hátrányuk van, hogy nagy hőre elkezd cseppfolyósodni és romlani fog a kapacitása. Nem azt mondom, hogy ha rohansz akkor 1-2 alkalomtól elromlik, mert nem... De hosszú távon inkább hagyd ott éjszakára, kényelmesen had végezze a dolgát
-
kkp900
senior tag
Hello!! Az lenne a kérdésem,hogy egy vadonat új fóliás 6S 64GB árul egy srác apple adás vételben a facen 200ezerért leírta a számát is a telefonnak hol lehet lekérdezni a telót mivel tudjuk a számát .Meg még mire kell oda figyelni mit kell ellenörizni hogy ne kelljen biroságra járkálni mert szétverem a fejét ha megtalálom!!Utánna Gondolom az alap hogy szerződést irunk azon felül miket kell még ellenörizni???Mert én nagyon keveslem az árat!!!Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Szia. Ezen az oldalon kaphatsz tobb informaciot a telefon eredetevel kapcsolatban.
A tobbi kerdesedre sajnos nem tudok valaszt adni, majd esetleg valaki mas.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
Tobb, mint valoszinu, hogy nem magyar honban vasarolta, hanem Nemetorszagban vagy az USA-ban.(esetleg mas orszagban ahol kedvezobbek a feltetelek).
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
torreador22
senior tag
Lényegtelen hogy független e akkor is lehet külföldi szolgáltatós főleg ha nincs meg a vásárlást igazoló számla!!! Hívd fel az Istyle és bediktálod nekik az imei számot meg a serialt és megmondják! Nagyon olcsón adja szerintem kérdezd le !! Ne az hogy garis e mert biztos hogy az rendben van hanem azt hogy hol lett vásárolva!! Külföldön sok szolgáltató is függetlenül adja a készüléket!!!
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok! Az App Store-ba be tudtok lépni? Nekem hibát jelez...
-
Gsx-rr
veterán
-
nitro16
senior tag
válasz ateszapa748 #8598 üzenetére
Nálam is teljesen, jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest