Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz torreador22 #9300 üzenetére
Enyém iStyle vásárlás, még is 3 hónapot adtak.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz -secret- #9301 üzenetére
ha az egy év gariból kevesebb, mint 90 nap van hátra (pl.: 10) akkor tolják ki még 90 nappal.
Más: Valaki nem tudja, hogyan tudom újra elérni, hogy pushba érkezzenek meg az FB értesítések. Mert egyszer letiltottam az értesítések küldését, majd hiába állítottam vissza, telepítettem újra, a fiókot is töröltem az iOS-es cuccokról minden adattal, az Istenért sem akar működni...
[ Szerkesztve ]
-
torreador22
senior tag
-
Arcképgyáros
válasz torreador22 #9303 üzenetére
Régen 4S-t többször is jaja. Most a 6-ost egyszer cseréltettem, megjött egyből megnéztem garit. +1év.. na mondom fasza. Aztán rá 2-3 héttel megnéztem, és csak 3 hó volt már csak rá...
iPad-nál ugyan ez a helyzet, megkaptam frissen cseréltet, aszonta' az eladó.. hogy 1 év gari van rá, ugyanúgy iCentrebe cserélte azt is megnéztem később a kíváncsiság kedvéért, csak 3 hó.
-
univerzita
addikt
válasz Lord Sidious #9302 üzenetére
Nálam tableten működik. Így van beállítva eállítások-Facebook- Beállítások -Értesítések - itt a összes oszlop engedélyezve ( de lehet hogy neked is így van)
-
barmar
aktív tag
Szia. En lattam olyan keszuleket ami garanciaban visszacserelten arultak "ujonnan" es az apple oldalan megnezve Loaner keszulek volt ami azt jelenti hogy az apple tulajdona! Csere keszulek amit az apple adott egy termekert ideiglenesen addig amig az eredeti el nem keszul. Szoval nagyon ovatosan!! Szeriaszamot apple oldalan mindenkepp csekkold mielott megveszed!
-
atees
őstag
Kossz az infókat, ez igy elég lutri akkor!
Lehet, hogy mégis újat kellene venni.Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
solties
tag
Sziasztok! Új vagyok az iphone tulajdonosok között, most vásároltam egy hatost! Még ismerkedem a rendszerrel, egyelőre tetszik. Viszont van egy-két probléma amit még men tudtam lekűzden, pl hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy a telefon ébresztéskor (ébresztőóra) ne rezegjen, csak "ébresszen"? Ha amúgy be van kapcsolva a rezgő üzemmód. Szóval vagy mindenhogy rezeg vagy sehogy?
Ja és az ébresztés hangerejét külön nem tudom állítani?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Milyen hibákra figyeljek vásárlásnál? Ami nem vehető észre pár perc nyomkodásnál?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
adamsauvage
aktív tag
Halihó az S6 fórumból, gondolkodom a váltáson érdekel az IOS,
ami egyedül kicsit visszatart az az hogy milyen a telefon üzemideje, leginkább telefonálásra facebookra messengerre twiterre és soundcloudra használom a telefont.iPhone 14 pro / Macbook Pro
-
atees
őstag
válasz adamsauvage #9315 üzenetére
Ilyen feltételekkel nekem lazán egy nap! Reggel 6tól este8ig mondjuk!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
iMagic7
tag
S6 nal mindenképp jobb pozitív meglepetés lesz
-
törölt tag
Faszbukot ha böngészőből használod akkor nincs gond vele, de ez általánosságban minden telefonra igaz. Bár így értesítéseket nem fogsz kapni.
Más. Kapcsolóvezérléseket használ vki? Mondjatok már tippet, mire érdemes.
-
csabi94
őstag
Számomra meglepő volt az üzemidő. Akkor bír "csak" egy napot, ha sokat nyomkodom, játszok rajta (Asphalt 8), edzek vele (GPS tracking, általában 2-3 óra). Ha ezek közül valamelyik nincs, akkor lazán kibírja a 2 napot. Olyan is volt, hogy péntek délutántól hétfő délelőttig bírta, mert nem nyomkodtam, pedig minden be volt rajta kapcsolva (mobilnet, wifi).
-
Zsirmanc
aktív tag
Szia!
Most magamra fogom húzni a komplett fórumot, de hát ez a véleményem, és még az is lehet, hogy valaki mondd majd valami megoldást a problémáimra. Előre is köszi!
Note 3-ról jöttem át ide. Nem saját akaratomból, a céges email-eket kellett elérhetővé tennie számomra a cégnek és a cég iphone 6-os készülékeket használ, igy nekem is ez lett a Note 3 pedig egyenlőre felkerült a polcra.
Ha az üzemidőt kérdezed akkor nálam kb. 2 szeres a szorzó. Note 3 kb. 3 óra kijelzőidőt ment el, ez elmegy 6 órát. És akkor a pozitivumokat itt be is fejeztem.
Az iOS az Androidhoz képest egy büntetés. Fájlok másolása telóról gépre, gépről telóra copy/paste helyett iTunes-al elképesztően furcsa és nehézkes tud lenni, widgeteket nem lehet használni, egy csomó program ami Androidra ingyenes, itt fizetős. Nem rootoltam a Note 3-at, de szerettem másik launchert (Nova Prime) használni, egyénibb ikonokat használni, kicsit a saját izlésemre, képi világomra formálni a telefont. Itt ez egy háttérképben kimerül. Persze van akinek ez is elég. Ha hivni akarok valakit és nincs a kedvencek között, akkor először ki kell keresni a kontaktokból, mert a tárcsázó nem tudja megkeresni, mint Androidon ha elkezded bepötyögni a nevet, MP3 csengőhangot csak megerőszakolva lehet rátenni. Mivel amint emlitettem widgeteket nem lehet használni ezért pl. ha meg akarom nézni,hogy milyen dolgaim vannak az adott napon, vagy a héten, akkor bekapcs, noti bar lehúz és akkor ott, ha találtál megfelelő programot hozzá, mert a gyári naptár ezt nem tudja, akkor kiirja, hogy milyen elfoglaltságaid vannak, de csak aznapra. A másnap az mégy egy kattintás. Androidon ezt beletolta az arcodba egy naptár widget bekapcsolásnál. Ez lehet, hogy nem hangzik akkor dolognak, de baromi hasznos és jó volt Androidon. Itt ez teljesen ügyetlen és nincs rá jó megoldás. Nem szabad elfelejtenem, hogy megnézzem, hogy mit nem szabad elfelejtenem aznapra, mert nem tudja kiirni a képernyőre magától. 2016-ban...
Az a helyzet, hogy maga a készülék ok, mert a hardver és a szoftver nagyon jól össze van hangolva, nem lassul be,klasszul működik, csak ha valaki szerette az Android nem feltétlenül nagy, de plusz dolgait akkor az nagyon tud/fog hiányozi az iOS-ból.
Ha rajtam múlna már tenném is vissza a SIM kártyát a Note 3-ba.
Üdv,
M[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
univerzita
addikt
válasz Zsirmanc #9323 üzenetére
Fájlok másolása iTunes nélkül nagyon könnyű ( kell fájl kezelő,és akár wifin is megy) Kedvenceket kirakhatod a notification center-hez képpel, csengőhangot rátenni gyerekjáték..Naptárnak én a Week Calendar -t használom aká több napra tehetsz eseményeket és a notification centerben fogja mutatni és beállíthatod hogy mikor figelmesztesen. Teszek képet hogy nekem IPad -den hogy van, de telón is hasonló.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz univerzita #9325 üzenetére
Nagyon köszi! Megfogadom a tanácsokat!
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Elo akarok fizetni valami zenei szolgaltatasra. Spoty vagy Apple music. Tesztelgetem mind a kettot de nem tudom.. Ti melyiket ajánljatok? Minden leshazamozott zenét 1 gombnyomasra az apple musiccal halgathatok... De valahogy a spoty jobban tetszik. Nem tudok donteni. Hatha itt . kosszi elore is
K.M.
-
solties
tag
Azt hogy tudom a Facebook alkalmazásban beállítani, hogy a legfrissebb események jelenjenek meg? Nem találom.
@univerzita; A kedvenceket hogy tudom kitenni a notificationba?
[ Szerkesztve ]
-
Keni21
tag
Elérhető a 9.3 beta 1 public.
"Könnyebb hazudni, mint szembenézni az igazsággal." PM
-
veterán
-
Mályki
aktív tag
-
adamsauvage
aktív tag
Nagyon Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást
nem tudom még biztosan de az is elképzelhető hogy csatlakozom hozzátok
addig pedig további jó időtöltést kívánok nektekiPhone 14 pro / Macbook Pro
-
Pimi333
újonc
Sziasztok!
Előre is bocsi az OFF-ért, de egy olyan problémám van, hogy tegnap lett kicserélve a i6-osom garanciálisan. Még nem kapcsoltam be azóta és nem is akarom használni, mivel elakarom adni. Próbáltam megnézni, hogy meddig garanciális a készülékem a csere után (checkcoverage.apple.com/hu). (A garancia úgy van elvileg, hogy 90 nap vagy ha a gyári gariból több van mint 90 nap akkor az folytatódik (remélem jól tudom)). Beütöttem az IMEI számom az előbb említett oldalra és azt írta, hogy "Nem tudjuk megjeleníteni a támogatási és szervizelési információkat, mert az iPhone nincs aktiválva." A gyári garanciám április 2-án jár le, de mivel ez kevesebb mint 90 nap ezért a 90 napos garancia lép életbe és itt jön a kérdésem, hogy ha nincs aktiválva a telefonom akkor is a vásárlás (csere) napjától számítódik a 90 nap vagy az aktiválás napjától?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Üdv
Imi -
kkp900
senior tag
válasz univerzita #9324 üzenetére
Hello Univerzita!!Légyszives kicsit konkrétabban írd már le a fájlkezelős részt és a csengőhangos dolgot.Engem is érdekelne app névvel használattal együtt,ha nem nagy kérés a csengőhangnál saját zenéből szeretnék csinálni de sehol nem találtam eddig egyszerű leírást sajnos.Ugyan úgy a fájlkezelőre sem és tényleg jobb lenne valami használhatobb mint az Itunes.Előre is köszönöm sokat segítenél nekem is kettő eszközöm van szóval azokon szeretném kihasználni majd.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
Nos ami a fájl kezelést illeti. Két módszert alkalmazható. Kábelen gépről ( iTunes) de ha valamiért nemfelelne meg a iTunes akkor a Syncios Manager free - t ajánlom( syncios.com -ról lehet letölteni) Nagyon könnyű vele képeket,zenéket,filmeket stb. másolni oda- vissza. És lehet vele könnyen csengőhangot készíteni saját zenéből. A másik megoldás ha van megosztott mappád a számítógépen akkor valami fájl kezelővel lehet akár wifin csatlakozni. Én a Remote Media Manager free - t használom ( de van több,pl iFile stb). A fájl kezelőnél kell tudni hogy a másolt fájt nem a gyári képekhez rakja ( képeknél) hanem a saját mappába. Még egy előnye van hogy van benne média player amivel lejátszhatók a filmek. Bármi kérdés lesz válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...