Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
4850 oc
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #4251 üzenetére
Mert azt szeretne...ès mert kiváncsi rà.
-
B-L-A-C-K
titán
Na nem mondod...
Untam a 6-ot, meg kíváncsi vagyok a nagy milyen használat során.
(#4252) 4850 oc: Hát persze.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Persze, a jobb aksi meg az optikai képstabilizátor smafu. A hatplusz nem véletlen Plus.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Blyan
félisten
Nem is gáz a helyzet, főleg ahhoz képest, hogy flipboard betöltésénél ránézésre valami hálózati baki okozza a betöltés lassúságát. [link]
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok. Kis off. Telom meg regebben frissitette a vivobeallitasait, ituneson keresztul. Megjelent a 4g bekapcsolasa menupont, de hiaba kapcsolom be sosem megy fel 4gre sehol, futarkodom es tenyleg sehol nem erem el a 4g-t. Vodarol van szo. Van ra megoldas vagy a voda mindenkinek ilyen? Azert erdekes a dolog mert haverom is vodas es az o samsung alphajan megy a 4g.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
torreador22
senior tag
Vagy ha feltöltö kártyás vagy .
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
Emtra
tag
Volt már olyan hogy a testvírek megbámultak/beszóltak/támadtak csak az iphone végett?
-
Lacko84
aktív tag
válasz GALARDO #4255 üzenetére
Ennyi csak a különbség a 6 és 6plus között? az aksi és a kép stabilizátor??
Amúgy simán lehet hordani ekkora méretet nem kell neki külön táska, én még egyenlőre egy Note3-at használok és simán elfér akár nadrágba akár kabát zsebbe bárhol... ezért is gondolkozok a 6Pluson mert a sima visszaváltás lenne kijelző méretben... Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Emtra
tag
kösszönöm srácok
-
Adika530
újonc
Sziasztok! Kicsit megkesve, de vegre ravettem magam hogy irjak, elvegre nem egy filleres telorol beszelunk!
Neten hirdetett egy srac, 170-ert adta a 64 gigas hatost, papirral, plusz gari, stb... Nem kicsit furcsaltam hogy miert ilyen olcso, de vegulis rairtam, hogy amennyiben ez igaz, rendelnek egyet! Jon a valasz, hogy okes, de csak eloreutalas utan, mert o is csak ez utan tudja elhozni, blabla.... Sosem utalok elore senkinek, foleg nem ennyi penzt... Mondtam hogy akkor ez felejtos.. Aztan vegulis addig huzakodtunk, mig abban maradtunk hogy elutalok neki 60 ezret, a maradekot pedig akkor ha megjott a telo! Rendben, megadta az adatait, mondtam hogy fenykepezze le a szemelyit, lakcimkartyat, megtortent, elkuldte! Faceen megkerestem, visszajelolt, neztem hogy mar regi a profilja, nem most csinalta, akkor csak nem lehet kamu! Na 2 nap mulva ir, hogy megjott a penz, de vissza is utalja, mert nem jon ossze a vasarlas.. Nem tudom mar mi volt a kifogas... Jo, akkor utald vissza a penzt! Majd fel ora mulva kitalalta hogy megis ossze fog jonni! Mondtam hogy rendben, nem erdekel, hazamegyek erte szemelyesen, talalkozzunk es ott adja at! Mellesleg 2000 km-t kocsikaztam oda-vissza!! Lenyeg a lenyeg, lefixaltunk mindent, mire hazaertem kitalalta hogy ez megsem fog mukodni, nem er ra, stb stb... Mondtam hogy ne nezzen hulyenek, levezettem miatta ennyit, kell a telefon, vagy a penz! Nem, tenyleg nem fog osszejonni, de holnap visszautalja a penzt! Ez volt 1 honapja, a penzt azota is varom! Majdnem minden nap irtam neki, jott az igergetesekkel, azota letiltott mindenhonnan, es mar a szama sem el! Ilyenkor teendo? Rendorseg, vagy sajat kezbe venni az ugyet? Tudom tudom, vess magadra ha elore utaltal, draga tanulopenz volt, az egyszer biztos! -
Hunt3r22
őstag
válasz Adika530 #4272 üzenetére
Sajnálom az anyagi károdat én a rendőrségre mennék vele, viszont valamit muszáj megkérdeznem. (no offense)
Miért vezettél 2000 km-ert egy telefonért hogy olcsóbban megkapd?
Tudom utólag könnyű okosabbnak lenni, de én biztos nem mennék ki németbe csak azért hogy 60e forinttal olcsóbban megkapjam a telefont.
Xr
-
Adika530
újonc
válasz Hunt3r22 #4273 üzenetére
Jogos, utolag belegondolva en is rajottem hogy hulyeseg volt ennyit levezetni, de mar sajnos keso banat! Talaltam helyette viszont egy masikat, viszonylag olcson, bontatlan dobozos, UK-bol, korrekt is volt a srac, viszont papirt nem adott a telohoz, azt mondta hogy ez nem akadaly, ha barmi lenne vele, igy is megcsinaljak, ha beviszem az ICenterbe! Ez valoban igy van?
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnos ez ilyen tipikus lehúzás, most nem rizsázok erről, maradjunk annyiba tanuló pénz, mondjuk 2 ezer kilométeres utazással kicsit durva...
Személyesen nem tudom hogy tudod megoldani ha ilyen messze laksz...Mindenesetre tanácsolom ha fiatalabb személyről van szó, családtagjait próbáld felkeresni és tőlük behajtani. Lehet említeni ha nem megy a rendőrségi feljelentést...Ha idősebb emberkéről van szó akkor már nehezebb a dolog, mert gondolom nem ez az első ilyen kis behúzása, és szinte behajthatatlan sok esetben az ilyen személyektől. Ha minden kötél szakad feljelentés mehet, de abból se lesz sok minden.
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Én azt javaslom, hogy mond meg neki jövő hét péntekig érkezzen meg a számládra az általad elutalt összeg, amennyiben nem érkezik addig meg következő héten elmész és megteszed a feljelentést a rendőrségen.
Ha ezek ellenére sem utalja vissza a pénzed akkor menj el ahogy írtam de javaslom, hogy nyomtasd ki a beszélgetéseket amik kettőtök között lezajlott, és add oda a nyomozónak majd. A semminél több de nem kell nagy csodát várni tőlük. Remélem megoldódik ez a kellemetlen helyzet. -
torreador22
senior tag
válasz Adika530 #4274 üzenetére
Bocsi de meg is érdemled pont ez volt a lényeg neki hogy mindegy mennyit csak valamennyit utalj ! Senkinek nem utalunk előre mikor tanulják már meg az emberek!! Én is vettem olcsón i6 ost de személyesen! Tele van az olx ezekkel a hirdetésekkel olcsón hirdet felhívom de neki családi okok miatt lekellet ugrania Szegedre személyes átvétel nem lehet, de mivel sok az érdeklődő foglalónak utaljak el 30e és akkor megtartja nekem! Na azt már nem írom le mi volt a válaszom de ezt sokan megeszik .
[ Szerkesztve ]
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
B-L-A-C-K
titán
-
hanolfe
tag
Sziasztok!
Mióta lecseréltem az 5s-t 6-ra, csak a bajok vannak. A Bluetooth-ot még elviselem hogy nem működik. De úgy néz ki, hogy a közelség érzékelő is szarakodik. Telefonálás közben nem mindig sötétedik el a kijelző. Kipróbáltam, olyan 2-3 mm-nél sötétedik csak el. Nejemé 1,5 cm-nél. Szóval biztos hibás. Mit lehet tenni vele?
Üdv. -
hanolfe
tag
válasz enginev3.0 #4287 üzenetére
Külföldi telefon. Itthon is bevihetem iPhone szervizbe?
-
Blyan
félisten
válasz B-L-A-C-K #4293 üzenetére
Félreértesz, nem a zsebedben turkáltam és meg is érteném, ha i6-ot nem egy i6 plusra cserélnéd azzal az indokkal, hogy: Untam
Lássuk be, sok újdonságot, vagy új impulzusokat nem kapsz. Pont ugyanúgy néz ki, ugyan az a hw, csak nagyobb.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
hanolfe
tag
válasz torreador22 #4292 üzenetére
Köszi!
-
Adika530
újonc
válasz B-L-A-C-K #4298 üzenetére
Azert koszonom, gondoltam hogy ebbol mar nem igazan lesz semmi, egyertelmuen en vagyok a hulye hogy utaltam, barmekkora osszeget is! De megtanultam hogy soha tobbet! Feljelentessel nem sokra megyek szerintem, a srac 40 koruli, es ahogy elneztem az ismeretsegi koret, nem sok jot nezek ki belole... A masik dolog, ha esetleg barmi baja lenne a telonak, mindenkepp kell hozza valamilyen papir? Vagy eleg csak az Imei hozza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest