Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz janibond #1312 üzenetére
Több 100ezren panaszkodnak a problémára. Töltsd le az 5.0.1-es frissítést hátha az segít. Ha az sem akkor várni kell az 5.0.2-re az elvben végleg meg fogja oldani.
ui: Valaki esetleg talált megoldást a gépelés problémára?
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
joey04
titán
válasz janibond #1355 üzenetére
[link]
én nem várnék rá:Úgy tűnik, hogy a fentiekre megvan a válasz. Amerikában a Verizon szolgáltató hálózatán (CDMA hálózatot használ, tehát sim kártya nélkülit) eddig sem volt aktív a 3G be- és kikapcsolási lehetősége a szoftverben az iPhone 4-es modell esetében. Mivel az új iPhone 4S készülék új antenna rendszert kapott, tehát egységesen képes kezelni a GSM és CDMA hálózatokat, így azt az iPhone 4S készüléknél az Apple letiltotta.
-
Xero
nagyúr
válasz janibond #1429 üzenetére
"Ha olyan telefont akarok, amit nem kell nap közben tölteni, miért nem vettem Samsungot. Az két napot is kibír, kapcsoljak ki rajta mindent, nincs rá szükségem, hogy folyamatos legyen rajta az adatforgalom".
Nem szeretek nagy mellénnyel viszonyulni senkihez, de ilyen esetekben szokott előjönni a számból, a mérnök, az érettségi és a hívja a főnökét szavak csoportja egy szép kerek mondatban.
Eddig két esetben akarta megmagyarázni nekem az egységsugarú eladó/ügyintéző, hogy én nem értek hozzá. Mind a két esetben ők kértek bocsánatot...Menj vissza. Ha lehetőséged van rá ugyan ahhoz a hölgyhöz, majd ha ismételten ezt eljátssza, akkor hívd oda az üzletvezetőt. Tudom, hogy patkányság, de ha velem játszaná el ezt valamelyik úgy kirúgatnám mint a szél.
-
AngelM
csendes tag
válasz janibond #1429 üzenetére
Az általad leirt esetben visszamennék, a nagyokos eladót keresném, majd amennyiben ugyan ezzel a cizellált mondatokkal füszerezett hozzáállásal reagál, kihivnám a fönökét.
Ha valaki ilyen drága készüléket vásárolt,az a minimum hogy készségesek legyenek, és mindezt a kioktató stilus mellőzésével. Minden esetre ha nem javul az akksi állapota, akkor szerintem várd meg a frssitést, és ha utána is fenn áll a gond, akkor kérj készülékcserét.By Angel
-
darius.bloom
csendes tag
válasz janibond #1439 üzenetére
Olcsóbbat is találsz, én még a Nokiás korszakból megmaradt Nokia BH-218-as BT headsetet használom, és a multipontos történet is működik rajta. (Ennél a típusnál van egy tünet: amikor a fülhallgatót leakasztod, akkor kapcsol be, és kapcsolódik a telefonhoz, ha éppen csörög akkor automatikusan felveszi, de vár 3-4 másodpercet amíg hallod az illetőt. Amióta a 4S is pároztatva lett vele, azóta viszont 1x azonnal felvette... Szóval ilyen apró paranormális jelenségektől eltekintve minden szuper.)
-
Bournie
csendes tag
válasz janibond #2191 üzenetére
Csupa jó szándékból kérdem, hogy akik felteszik a beta3-at, azok tudják is, hogy ez milyen kockázatokat rejt?
Az iOS bétáit csak fejlesztői rendszerbe regisztrált telefonokra lehet feltenni hivatalosan, a beta3-at valóban fel lehet tenni egy bizonyos módszerrel aktiváció nélkül (vagyis, hogy az Apple ellenőrizné a fejlesztői regisztrációt), de mi van ha a beta4-nél ezt megszüntetik, a beta3 meg lejár, és még nem adták ki a nyilvános végleges 5.1-et?
Downgrade-elni nem lehet, tehát ha így jár valaki, akkor bennragad egy aktiválhatatlan bétában és ez nem is garanciálisan hiba. Maximálisan megértem az "elkeseredettséget", az egyik legnagyobb téma lett az apple fórumain is az akksi probléma, de vigyázzatok mibe ugrotok bele... -
Xero
nagyúr
válasz janibond #2393 üzenetére
Lejátszás közben a timeline alatt van a shuffle és a repeat gombocska két szélen.
(#2390) Hexetra: Egy 1080p-s video rögzítése és tárolása valamennyire tömörített formában azért nem olyan egyszerű feladat. Nyilván felmelegszik a készülék. Ha viszont ment a led, akkor nincs miről beszélgetni. Egy perc után nyilván úgy fűt mint egy kazán.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest