Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Org
aktív tag
A 3.5 sztem pont tokeletes. Nekem nem kell nagyobb az is biztos. Most vagy telefont veszunk vagy tabletet. Sztem a 4 mar kicsit nagy. Kivancsi leszek az iPhone 5 kijelzo meretere. De sztem az mar 4 inches lesz. :S
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
őstag
igen, ezert is irtam, hogy "allitolag". Szerintem sem elkepzelheto, mert nem tudom elhinni, hogy Jobsnak csak akkor mutattak meg a keszuleket, amikor mar kesz volt...se egy tervet se semmit nem latott?
saint_:
Biztosan lesz, de uj info nincs rola.
Egy-ket oldal, ahol tajekozodhatsz.
funkyspacemokey
szifon
linkelni most nem tudok, mert nem sok kedvem van a szifonrol[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
persil
nagyúr
Valaki találkozott olyan problémával, hogy a telefon barom hangos módra vált a siri használata után?(legalábbis én úgy vettem észre, hogy akkor jön elő)
Viszont a hangerő csúszka marad, ahol van, tehát el kell tolnom valamelyik irányba, majd vissza az eredetibe, és akkor jön vissza az eredeti hangerőm.
Ha nem használom sirit, akkor nem csinál ilyet.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ricardo
titán
-
Org
aktív tag
Nah szal akk kezdjuk elorol..
Nem vagyok oda a samsungert, eddig nem is volt samsungom, most volt egy i4em most meg egy i4Sem.
Havernal volt egy samsung omnia 7, megfogta a kulcsot es erobol vegig huzta rajta, semmi karc, semmi hiba.
En mikor megvolt meg az i4em, fogtam beraktam a zsebembe, es ami van a farmernadragnal patent a zsebnel, egybol rotty felcentis karc a kijelzon.
Szal csak a tisztanlatas kedveert. Koszi.[ Szerkesztve ]
-
-
Org
aktív tag
Nekem se fordult elo a 4nel ez a problema, es pedig abba is ugyan ez a kartya volt es ugyan ugy iOS 5 volt rajta. A 4Snel meg ilyen. De engem nem izgat, nem zavar, jo ez igy. Max az aksi merules zavar egy kicsit, de az nem annyira veszes. ^^
-
NGA
addikt
Ne haragudj, de
"There are currently approximately 400,000 apps available for Android, from a total of 600,000 apps over the life of Android"
"December 2010 there were about 200,000 games, applications and widgets available on the Android Market.["
Azaz 1 évvel ezelőtt volt 200e.
-
NGA
addikt
Itt egy hivatalos:
"A Google hivatalosan is bejelentette, hogy az Android Market-ban található alkalmazások száma átlépte a bűvös félmilliós határt szeptember végére. Bár önmagában nagyon soknak tűnik ez a szám, nem árt megjegyezni, hogy a jelenlegi adatok szerint az Apple App Store-ból több mint 600 000 alkalmazást tölthetnek le a felhasználók.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az Android Market-ra sokkal könnyebben kerülhetnek be az alkalmazások, ezt támasztja alá az is, hogy a jelenlegi adatok alapján a Google boltjában a feltöltött alkalmazások 37%-át törlik később az áruházból, az Apple-nél minden bizonnyal a nagyobb szigor miatt ez az arány csak 24%, így ott sokkal több alkalmazás marad bent a későbbiekben. A Microsoft áruházában ez az arány csupán 13%.
"Azaz tulajdonképpen ez a szám folyamatosan változik, igy csak nagyságrendi értéket lehet megadni. Ezek alapján az egyik kb 500e a másik kb 600e per pillanat.
Igy gondolom megfelel neked is.
És mivel lassan flame lesz belőle, igy a továbbiakban ha megengeditek ignorálom a témát, mivel nincs értelme ezen lovagolni, az egyiknek beleszámit a hack meg minden a másiknak nem.
[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
kisebb felbontás csak a képek feltöltése miatt lett volna fontos de igy sem rossz csak elsőre szokatlan volt
vettem hozzá 2800 forintért karc álló fóliát nem semmi pénzt elkérnek érte
a másik a Kis Sim kártya kész rablás 4500 Forintba került hogy használni tudjam a kártyámat!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
na látod ebben igazad van
jobban szét kellett volna előtte néznem de ez már tényleg szabad rablás na mind1
ez is valami hasonló pik pakk fel ment rá és buborék sehol
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest