Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
Nincs új a nap alatt.
-
IreN!CuS
őstag
Azt hittem már megjelent a játék....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
csibe1
addikt
Attól függ,mert azt nem írta milyen bogarakat kell levadászni.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
JoolsNOS
veterán
Azért ez pofátlanság, még kint sincs a játék, de már extra pénzért adják a plusz pályákat
Nameg 15 dollár Én 19 fontért rendeltem elő
Remélem ideér vele a postás 12én.(#7) orichalcos: valószínű, én semennyit se adnék érte. Pl a batmanhez van dlc-m, de az már valahogy nem jött be. Amikor vége az eredeti játéknak, valahogy elmegy az ingerenciám...
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
dre75
tag
Jah hogy akkor ezzel a dlc-vel lehet majd vadászni a játékban fellelhető bugokra!
Már azért is fizessünk hogy a játékhibákat is észrevegyük és levadásszuk -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha megfigyelitek a tendenciát, akkor látható hogy szinte minden játékkal eljátszák ezt. Vagy 0.day DLC van, vagy egy rövid idővel a megjelenés után kiadnak egy bővítményt, ami eredetileg benne volt a játékba, csak kivágták hogy pénzt szerezzenek belőle.
Live-Die-Respawn
-
JoolsNOS
veterán
Erre volt egy marha jó kép, csak most nem találom. Régi játék vs új. A régi egy bazi nagy tartalom pl 5 ezerért, az új meg kis tartalom, és + 5 dlc + 3 kiegészítő pakk, mire meglesz a régi játék tartalmának a fele. Ú
Összesen 30ezerért.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Zirowe
nagyúr
Ez csak simán egy fizetős bug vadászat.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, levédetem az ötletemet:
Ki kell adni egy játékot teli bugokkal, majd egy akciót indítani hogy aki bugokat talál az pénzt kap. Majd később egy dlc-t bejelenteni, ami gyárilag ott van a lemezen, és dupla áron megvetetni azokkal akik bugokat vadásztak. Vááá, én leszek az új EA.
Live-Die-Respawn
-
JoolsNOS
veterán
válasz cskamacska #14 üzenetére
Nem ez volt ,de valami hasonló. De a lényeg ugyanez
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
anulu
félisten
szerinted a Dead Space 3 0day dlc-i miert 60-90k(!)byte-osak?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
TazLeacher
nagyúr
A "bogárvadászat" feltételezhetően a Colonial Marines saját horda játékmódja lesz.
Egyébként erre meg aztán rohadt nagy szükség van, az n+1-edik ilyen hülyeség, főleg 15$-os áron.
-
TazLeacher
nagyúr
Igen, régebben kiegészítők voltak. Mondjuk a Warcraft 3-hoz is készült remek kiegészítő (talán a valaha készült legjobb kiegészítőnek nevezném), ami 2003-ban ha jól emlékszem 7000+ Ft-os áron jelent meg, ami reál értéken számolva is simán üti ma a 12-13.000 Ft-ot. Kíváncsi lennék, hogy milyen felháborodás lenne, ha mondjuk a Mass Effect 2 mellé kiadták volna egybe az összes DLC-t a játék megjelenését követő 1 év múlva 12.000 Ft-os áron. Bizonyára ma sokan megvették volna...bizonyára.
Mi a francért vennék meg egy 10.000 Ft-os csomagot, ha nekem nem kell az egész? Speciel pont ennél a játéknál sz@rok a horda módra, ezért nem fogok fizetni, de lehet majd jön történet alapú DLC, ami modnjuk 15$ meg fog érni. Kijön 4-5 ilyen cucc, amiből megveszem azt a párat a "képzeletbeli" dobozos kiegészítő árának a feléért.
Mindezt tetőzhetjük azzal, hogy ez előtt 13 évvel az Imperium Galactica 12.000 Ft-ba került. Akkor, amikor az átlagkereset mondjuk ennek kb. a fele volt. Ma dupla annyi a kereset, és ha egy játék 10K fölött van, kitör a felkelés.
Összegezve: miért gond az, hogy ma olcsóbbak a játékok, a kiegészítők nem évek múlva, hanem folyamatosan érkeznek és nem vagyok köteles mindet megvenni, ha csak akár egy db is érdekel belőle? Lényegében ugyan az van mint régen. Ha kell minden kiegészítő, akkor megveszed a DLC-kkel együtt, ha nem, akkor viszont jóval olcsóbban jössz ki, mint ez előtt 10 évvel. Miért baj az, hogy akit nem érdekel a sok baromság, annak nem kell érte fizetnie?
Jobb volt a régi rendszer? Jobb volt a frászt...ma tömegtermelés folyik, lényegében ha úgy adnák ki a kiegészítőket, mint régen, a kutyának nem kellene. Nagyjából 1 év múlva már a senki nem vesz DLC-t a játékhoz. Addigra 4x végigjátszotta és felkerült a polcra. Meg kellene érteni, hogy ez a stratégia már nem nyerő.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #20 üzenetére
Nem kell annyira messzire menni. Ott volt a Tiberium Wars kiegészítője pl.
Live-Die-Respawn
-
Ryder62
őstag
Egyre pofátlanabbak ezek a kiadók/játékcégek.
Most már minden játéknál az van hogy még meg sem jelent de már be van jelentve a DLC.
Következő mi lesz? DLC-ket is darabolják?
Jah de hát ezt már előtte az AC3
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #23 üzenetére
A jó kiegészítőre mondtam példaként. A Tiberium Wars-hoz jelent meg a Kane’s Wrath kiegészítő, még külön lemezen, és teljesen megérte az árát, jóval több volt mint egy DLC.
Live-Die-Respawn
-
IreN!CuS
őstag
válasz TazLeacher #20 üzenetére
A gond ott van ,hogy amíg régen beleöltek több évet egy játékba vagy egy játék új részébe addig most évente dobálják ki a következő részt , mert "nagy" dolgot nem fejlesztenek rajta.Persze hogy lejjebb mentek az árak.Régen amikor megvettem a CoD-1et tudtam hogy két évig minimum az lesz ,ugyan ez igaz cs-re is vagy CoD2-re(16k vagy mennyi volt) UT-ra , most mi van? Évente CoD széria ,évente mindenből jön a következő....és ehhez hozzárakták a játékonkénti 2-3-4-5 dlc-s baromságot.(És akkor még a játékok egyszerűsítésről ne is beszéljünk sok sok videó mert az a menő)
Melyik éri meg jobban a usernek(persze tudom dögöljön meg a user)?Megvenni egy játékot és játszani vele több évet vagy megvenni fele annyiért a fifa-t aztán következő évben megvenni a fifa+1-et -és az előző szériát felrakni porosodni- és így tovább......
Persze amíg az embereknek mindegy miért adnak ki több ezer forintot ez nem fog változni....[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
TazLeacher
nagyúr
A gond ott van ,hogy amíg régen beleöltek több évet egy játékba vagy egy játék új részébe addig most évente dobálják ki a következő részt , mert "nagy" dolgot nem fejlesztenek rajta.
Az a gond, hogy míg régebben egy játékkal hajlandóak voltak az emberek több évig játszani, addig ma már ez nem igaz. És rohadtul nem azért, mert sz@rok lennének a játékok, hanem azért mert tömegtermelés van. Aminek persze a következménye, hogy vannak sz@r játékok is, de ne szórakozzunk már, hogy szerinted nincsenek ma már jó játékok...ha meg így van, akkor úgyis rohadt mindegy, mert sz@r játékhoz se kiegészítőt, se DLC-t nem veszek, tehát magasról tojok rá, hogy mit, mennyiért, mikor adnak ki hozzá.
Már bocsánat, de pisztolyt szorítanak a fejedhez, hogy megvedd a Fifa 2013-at? Most írtad le, hogy nem hoz komoly újításokat, akkor mi értelme minden évben megvenni? Az, hogy valaki megveszi, az ne a kiadó/fejlesztő hibája legyen már...most komolyan: az lenne a megoldás, ha 4 évente jönne új FIFA? Attól jobban éreznéd magad?
-
IreN!CuS
őstag
válasz TazLeacher #27 üzenetére
Szóval sem írtam hogy szerintem nincsenek ma jó/elfogadható játékok csak k@ kevés.Te nem veszel én nem veszek de más megveszi és utána a kedves kiadó kiadja a 123. részét is.
Ne tőlem kérdezd én nem vettem az elmúlt pár évben játékot igaz le sem töltöm őket ,mert amiket megvettem/letöltöttem 3/4 szar volt és nem érte volna meg a pénzét.(És bele is fáradtam ezekbe)(És akkor a kapok egy letöltő kódot ne is beszéljünk , nem pedig cd/dvd tok leírás stb stb ajánlom figyelmedbe a régi BG-s játékok csomagolását,ma ennyit sem foglalkoznak konkrétan a játékkal mint anno a csomag összeállításával kiegészítők megtervezésével)
Miből állnak az évi játékos mozgásokat és ehhez hasonló dolgokat belerakni egy kiegészítőbe/dlc-be és kiadni ,közben fejleszteni és kiadni egy "új" fifa-t sok újítással pár év után?Ja hogy akkor nem lenne annyi bevétel pekh....
Persze nem akarom olyannal vitába szállni akik ezeket nem találja rossznak ,sőt azt mondja ez az igazi
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nem muszáj megvenni és akkor odarakhatják a dlc-t ahova való Amúgy is fél év és minden játék fél áron megy utána meg negyed áron. Sleeping Dogs-t is ma vette egyik multiban haver 5 ezerért dobozosba. Fél éve még mindenki istenítette. Persze ahhoz is annyi dlc van már jó pénzért mint csillag az égen.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Ja hogy akkor nem lenne annyi bevétel pekh....
Már bocsánat, de amíg ennyi hülye van, aki ezekért az "extrákért" képes minden évben leszurkolni X ezer Forintot, addig nincs gond. Soha az életembe nem hallottam még egy notórius Fifa vásárlót sem panaszkodni.
Hozzáteszem: ennek pont semmi köze a DLC témához. Nem arról volt szó, hogy évente ontják a játékokat, hanem arról, hogy mennyivel életképesebb, értelmesebb rendszer a DLC, mint a játékot követő 1 év múlva kiadni egybe a DLC-ket kiegészítő néven.
Én speciel nagyon kevés játéknak vettem meg a teljes DLC arzenálját, tehát felőlem kiadhatnának évente egy 7-8.000 Ft-os kiegészítőt, teleírhatnák a borító hátát mindenféle felsorolással, hogy mekkora király dolgok vannak benne és a +233 új multiplayer map, amikor a kiegészítő 10-20%-át használnám, venné meg a fene. Így megveszem azt, ami kell, amit használok, és nem költök a játékra a saját árán felül még 7-8.000 Ft-ot.
De ha valaki élvezi, hogy egybe erőszakolják rá a dolgokat, annak remek lehetőség a Season Pass rendszer, és nem kerül általában 7K-ba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #26 üzenetére
Átlag 6-8 órás végigjátszási idejével igenis jól teljesített. Hogy nem vették a népek? Sajna nem, de ez nem az ő hibája volt, ettől függetlenül igenis jó kiegészítő volt, főleg az újdonságokkal.
Starcraft 2 feldarabolása, és részenkénti teljes árával vicc kategória, akármennyire is jó játék.
Live-Die-Respawn
-
StarKiller89
senior tag
a játékipar szégyene ez a dlc-zés
| Samsung Galaxy S23 |
-
WayneGace
őstag
válasz StarKiller89 #32 üzenetére
Inkább a játékosoké. Ha nem vennék meg, nem készítenének többet.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
IreN!CuS
őstag
válasz TazLeacher #30 üzenetére
"Már bocsánat, de amíg ennyi hülye van, aki ezekért az "extrákért" képes minden évben leszurkolni X ezer Forintot, addig nincs gond"
Gond van ,de legalább egyetértünk valamiben(mondat elejére gondolok)
"Hozzáteszem: ennek pont semmi köze a DLC témához. Nem arról volt szó, hogy évente ontják a játékokat, hanem arról, hogy mennyivel életképesebb, értelmesebb rendszer a DLC, mint a játékot követő 1 év múlva kiadni egybe a DLC-ket kiegészítő néven."
Mint írtam nekem egy életképes ötletnek tűnik a fifa-s példa(Persze nem kiadói szemszögből) és akkor már is köze van az eredeti témához.Én -már ha fifa-znék- sokkal szívesebben vennék meg évente egy dlc-t/kiegészítőt mint egy teljesen új fifa-t ,és a polcom sem omlana össze
A dlc egy dolog , ami engem idegesít az az ,hogy már rajta van a dvd-n a dlc tartalma már benne lehetett volna az első kiadásban de nem fizess azért ,hogy leszedj egy aktivátort aztán légy hálás a tartalomért.
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
nem lehet azt mondani, hogy nem pofátlanok...
De legalább nem 0-day DLC..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Luperator
tag
Pedig azt hittem, hogy majd valamikor április körül jön az első. Kíváncsi leszek, mit ajánlanak, a leírtak szerint nem sok értelme van megvenni, legalább is nekem. Az Aliens-ben a sztori alapú DLC-k üthetnek nagyot, mivel az alaptörténet ugye megvan + még az esetleges felszerelés, ami alapvetően kötött a történet végett.
Évekig játszani ma egy játékkal.. Ma is lehet. Azzal, ami nem támaszkodik ennyire egy történetre. Azt ha egyszer megismered, max még egyszer végigjátszod, de sok újat már nem tud nyújtani. Az Aliens-szel szemben ott a Dead Space, nincs "klasszikus" története, még is úgy tartom, hogy abban a multiplayer ökörség, mert nincs értelme. S ami kijött ahhoz nem tudom hány DLC, nagy részét meg lehetett szerezni egy pakkal, 15 dollárért, amit szerintem megért.
-
cskamacska
addikt
válasz TazLeacher #30 üzenetére
Jó, csak ez a szabad választás joga nem túl előnyös ár/érték szempontból, mert sokszor az összes DLC együtt kiteszi egy teljes új játék árát(ergo drágább egy kiegészítő áránál), de nem biztosít annyi tartalmat, mint egy kiegészítő.
De a DLC rendszer maguknak a készítőknek sem éri feltétlen meg pont a válogatás lehetősége miatt, ill a későbbi kissebb tartalmakra lényegesen kisebb az igény, mint az elején megjelentre, így most elkezdték erőltetni a Season Pass-okat amivel kvázi a kiegészítő intézményét siratják vissza."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Bad Pritt
félisten
Steamen úgyis lesz kedvezmény ha a játékkal veszed, aztán lehet már az első hónapban lesz akcióban.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bolondember #36 üzenetére
Ok , első havi DLC akkor, de tuti hogy kész van már az is, csak nem most adják ki.
Live-Die-Respawn
-
TazLeacher
nagyúr
válasz cskamacska #38 üzenetére
Tényleg nem vagyok egy nagy DLC fan, de nem sok játékot tudok, ahol tényleg így lenne. (A CoD-ról tudok, de az más tészta...).
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bolondember
MODERÁTOR
most nézegettem Steam-en:
"Hungry for more Aliens: Colonial Marines? Purchase the Aliens: Colonial Marines Season Pass and get access to four downloadable content packages at a 33% discount! All add-on content packs are scheduled to be released from March through to summer 2013. The Aliens: Colonial Marines Season Pass will give you access to campaign content, additional multiplayer maps, new modes, character customisation and more!
If you purchase this Aliens: Colonial Marines Season Pass, all included content should be downloaded in-game and not individually from Steam, or you will be charged twice."
Amúgy érdekes módon a platinumshopnál már holnap 10-től elhozható a játék.. Bár gondolom kedd délutánig nem játszható.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest