Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nem ismerem a készüléket, de Sony telefonom már volt korábban, igaz teljesen más kategóriában (Xperia Sola) - viszont annyit tudok, hogy a Sony volt, aki kikergetett az android világából, másfél évig inkább egy nokia butafont nyomkodtam, minthogy még egy percig Sony telefonom legyen! persze utána beleugrottam egy még nagyobb hülyeségbe, a Windows Phone-ba...szóval lehet, velem van a baj, pedig nem vagyok egy mazochista alkat
itt, ahogy olvasom és látom a tesztekben:
- szó nincs bloatware szarokról, össszvissz 3 db MIUI alkalmazás lesz rajta. azok is azért, mert egyszerűen kellenek.
- nincs erőforrás zabáló GUI (bár én imádtam a mókolt MIUI-t korábbi telefonokon, biztos királyság natív formában is. csak sok helyen olvasni, hogy lefogja néha a rendszert)
- lesz 2 évnyi szoftveres támogatás, főverzió frissítéssel, ráadásul közvetlenül a guglitól, ezt az időt pedig szerintem 4GB RAM mellett még bőven ki lehet majd húzni. (nem úgy, mint említett korábbi telefonjaimon, ahol minden egyes frissítéssel kevesebb memóriám maradt, ergó azt is szétcseszték, ami addig döcögve elketyegett valahogy)
- és igen, jelenlegi telefonomat (5") én is kicsinek érzem, pedig amikor megvettem, a lapát kezemmel majdnem elejtettem egy párszoraz, hogy most milyen minőségű képeket készít a kamera....jó nem mondom, hogy hidegen hagy, de szerintem felesleges bárkinek is ez alapján mérni a telefon valódi értékét. én tesztképek alapján azt mondom, rendben van a kamerája. jó fényviszonyok mellett a portré képek például szerintem bámulatosak! makró képeket sajnos még nem nagyon láttam, ott általában gyenge teljesítmény szokott lenni ebben az árkategóriában (ezt mondjuk sajnálom)
(#828) tomboy84! én pixel hibával kapcsolatban olvastam viszonylag sok visszajelzést. illetve volt egy videó, ahol gyerek olyan kijelzőt mutatott, amin szinte "csillogtak" a pixelek fekete háttérnél.
(#830) Viktor0610! ja igen, a videó hangminősége itt is szörnyű amúgy. de ha tippelni lehetne, szoftveres probléma, amit talán javíthatnak. mert nekem nagyon olyannak tűnik, mintha a zajszűrő mikrofont nem is használná. - bár ennél szerintem a remegő kép nagyobb probléma
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest