Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
Srácok mégegyszer kérdezem Hívásnál a névjegy fotó nálatok látszik? Nálam csak kék szin. Köszi ha valaki válaszol. 😂
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Land
veterán
válasz Viktor0610 #1788 üzenetére
Meglett az aksi jelzés.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Felejtsük el az ilyen videókat. A fém semmilyen üveget sem fog karcolni, még az edzett acél sem! Nem véletlen, hogy az üvegvágók nem fémből vannak. Szóval az ilyen videókkal csak magát csapja be az ember, hogy karcolhatatlan a kijelző. Legyen akármennyire is edzett az üveg, a porban találhatóak keményebb kristályok, melyek megkarcolják. Igen, a porban, így akár úgy is megkarcolódhat, hogy beteszed a zsebedbe. Persze ez nem azt jelenti, hogy hamarosan meg is fog, de ha a környezeted porosabb az átlagnál, szinte biztos, hogy előbb-utóbb karcok lesznek a kijelzőn.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
-
pmheros
őstag
Megviccelt ma technika.
4x -ről akartam átmenteni az adataimat 1A -ra, de egy istenért nem másolta át. Nehezen jöttem csak rá, hogy Windows fájlkezelővel közvetlen készülékről készülékre nem megy. Ha a mentendő állományokat átmásoltam PC -re, majd onnan tovább az új készülékre, úgy minden további bonyodalom nélkül tudott írni a telefon belső tárhelyére usb kapcsolaton keresztül.
nem vagyok tökéletes
-
válasz kontrobi #1844 üzenetére
Ez meg a másik. Az indiaiak előszeretettel vernek át mindenkit ezekkel a "vízálló" videókkal. A telefonokat ilyenkor desztillált vízbe teszik, ami nem vezeti az áramot. De ugye a valóságban (természetben) nem létezik desztillált víz, egy rossz helyre eső esőcsepp is elég lehet, hogy tönkre vágja, az amúgy nem vízálló mobilt. Szóval ezt vegye mindenki figyelmeztetésnek, hogy ne tegye ki folyadék hatásának a mobilt!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fid121
csendes tag
Akkor én is újra próbálkozom Headset csatlakoztatásakor másnak is jön egy ikon az értesítési sáv bal oldalán, illetve jelentkezik a kisöpörhetetlen értesítés? SystemUI tweakelés nem tünteti el ezt nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Viktor0610 #1858 üzenetére
Na akkor találtunk egy BUG-ot 🤔
Köszi mindenkinek a választ 😊
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Fid121
csendes tag
Ez nem feltétlen igaz, de a kérdés most arra iranyult, hogy annak ellenére is mutatja-e, hogy a beállításokban kifejezetten ez az értesítés ki van kapcsolva.
-
batai15
félisten
Én is találtam bugot. A power 2xre kamera nem indul csak fehér kép . Második alkalommal indul vagy lockról ikonnal azonnal .
-
James67
aktív tag
Valaki megmérné légyszi' az alsó és a felső káva méretét (magasság) ? Köszi.
Redmi Note 8 4/64
-
Matyi222
senior tag
Pár apróságot leszámítva, azt kell mondanom, hogy az árához képest igen odatette magát a gyártó. Volt sok telefonom, de ez teljesen rendben van szerintem... A pár dolog nálam csak a szoftvert érinti azt meg úgyis javítják majd... Főleg én 50k ért jutottam hozzá így egész nap csak vigyorgok 😂😂😂
Nálam az ajánlott plecsni jár hozzá 😁😁[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gkrisz78
tag
Kipróbálnátok a rádiót? Nekem elindult a szervizmenüből, de a hangerőt nem tudtam állítani.
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
MODERÁTOR
-
batai15
félisten
Nekem csak az éjszakai sárgás kijelző hiányzik és ha fel emelem a telefont akkor fel villanjon a kijelző.
-
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #1876 üzenetére
Ez bíztató.
Gondolkodom én is egy ilyen készülék beszerzésén. Nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, és a stock droid is egy olyan tényező ami mellette szól.
Mindenesetre még gyűjtöm a felhasználói tapasztalatokat.
-
bepken
veterán
válasz batai15 #1875 üzenetére
az olvasó mód nekem is tetszik, RN4-en mutatta Kollégám. de olyan szinten alacsony fényerőre lehet állítani éjszakára, hogy nekem mégsem hiányzik
az automatikus fényerő viszont nem túl jól szuperál sajnos. majd azt is javítják.most 22 óra után adtam neki enni ismét, kevesebbet bírt, mint első alkalommal. de majdnem 5 óra volt a kijelző idő, és közel 3 óra játék volt benne (ráadásul tegnap este egyhuzamban toltam másfél óra játékot )
én azt mondom, ennél rosszabb ne legyen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Matyi222
senior tag
válasz Viktor0610 #1872 üzenetére
Nem baj, én is utálom magam, hogy leírtam...
Összefoglalót én is köszi!!!
-
Kovats
csendes tag
Sziasztok, ilyen tokot hol lehet beszerezni? Látott már valahol ilyet valaki indiai amazonon kívül? Ott elfogyott...
[link] -
Matyi222
senior tag
válasz Luck Dragon #1876 üzenetére
Ez érdekes hm hm, több társunknál meg nem, ahogy nekem sem...
Mi lehet a hiba? Ötlet? Ezt mindentől kérdezném!!!
-
Kovats
csendes tag
Illetve van valaki akinek sikerült Telekomos set top boxot összepárosítani vele távkapcsolásra? Cisco nem választható ki a felajánlott készülékek közül...
-
Roxbury
őstag
Sajnalom, hogy az android 7 ota nem lehet lezarni a kijelzot egy sima lock screen widgettel, mert utana jelszot ker biometrikus feloldasnal is. Huawei rafkos volt, mert rakott a modulok koze ilyen lezaro widgetet, amivel, ha le van zarva, mukodik a feloldas siman. Na ez nagyon hianyzik nekem😊
Amugy maga a telefon iszonyat bejon. Nagyon meg vagyok elegedve vele, mint hardverileg, mint szoftverileg is. Multitasking az valami eszmeletlen. 😊
-
Matyi222
senior tag
-
válasz Matyi222 #1883 üzenetére
Nos én rég így használom, régebben a névjegyekhez hozzá társítottam a képeket. Nem tudom hogy ezt a SIM képes tárolni avagy sem. De ugyanakkor ezt szinkronizáltam a posta fiókba is. És ha készülék csere van, akkor onnan tölti le magának és szinkronizálja. Így mindig volt képek a hozzá rendelt telefonnévjegyhez.
Galériában is külön kezeli ezek képeket.Próbáltam anno Facebookról importálni vagy társítottani , úgy mint a Windows phone esetében is lehett. De ez nekem nem sikerült.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Matyi222
senior tag
válasz Luck Dragon #1890 üzenetére
Nekem is a google-ben van tárolva, névjegyeknél meg is vannak a képek, csak hívásnál nem mutatja, akár kimenő vagy bejövő hívás az... Szinkron is megy rendesen... Na majd úgyis kiderül
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Roxbury #1892 üzenetére
Megértem Nekem is tetszik a stock rendszer, na de ez a launcher túl gyenguszka számomra Mondjuk a véredény mindig szubjektív.
-
Plebi
senior tag
válasz Matyi222 #1883 üzenetére
Próbáltam törölni a fiókok közül a vibert, hátha amiatt nem jelennek meg a képek, de semmi, se kimenőnél, se bejövő hívásnál nincsenek képek.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
válasz Matyi222 #1893 üzenetére
Hát akkor nem tudom. Egy órája beszéltem , kimenő hívásomnál is volt kép , a bejövőre nem emlékszem rá.
De a hívás listában is ott vannak a képek a számok előtt kis karikában.
Kedvencek között nagy négyzetes képekkel mutatja.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Matyi222
senior tag
válasz Luck Dragon #1896 üzenetére
Listában és kedvenceknél jó nálam is, csak nem teszi ki hívásnál. Sajnos nem egyedi eset vagyunk páran így...
-
vacs
veterán
(#1763) Viktor0610: "hiába kapcsolod be a százalékos akkukapacitás kijelzést, ha töltőn van, nem látod"
Ez nem bug, hanem future ... Lollipop óta így van!
A Nexus 5 topik összefoglalóból hoztam nektek pár hasznos app-ot, mert ahogy olvasom hiányoznak dolgok pár embernek ebből a stock droidból:
- Ajánlott alkalmazások:
BatteryPercentEnabler: Segítségével root nélkül kiíratható az akkumulátor százalékos töltöttsége.
Battery Overlay Percent: Szintén kiírja az akkumulátor százalékos töltöttségét, csak nagyobb méretben.
BatteryBar: Segítségével a statusbarra egy csíkkal kijelezhető a töltöttség
FtpSzerver: Vezeték nélküli módon lehet fájlokat másolni számítógépről, gyorsan, egyszerűen a telefonra.
Custom Quick Settings: Ennek az alkalmazásnak a segítségével a lehúzható Quick settings kinézetét, viselkedését módosíthatjuk.
AdAwayHU: reklámblokkoló (root kell neki)
Névnap by Leho: widgetként is kitehető névnap alkalmazás. Mutatja a tegnapi/mai/holnapi névnapot, illetve beállítható, hogy figyelje a telefonkönyvet és figyelmeztet, ha olyan név szerepel benne, amilyen névnap éppen van.
Power Toggles: kapcsolókat tehetünk ki widgetként a kezdő képernyőre. Működik root nélkül is, de ha kap root jogot, akkor tudja ki/be kapcsolni pl a mobilnetet is.
Wakeup Touch Nexus: a telefonban lévő távolságérzékelő segítségével felébreszthető a kijelző, ezáltal kímélhető a bekapcsoló gomb (minimálisan növeli az akksi fogyasztást, de ha minden nap van töltve a telefon, akkor semmi jelentősége).
XWidget: a programban megtalálhatók a nagy gyártók gyári widgetjei, illetve rengeteg egyedi, ötletes widget is, jelenleg kb 1500 óra/időjárás widget közül lehet választani (évek óta használom by vacs)[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest