Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
-
Helsing
aktív tag
válasz Donki Hóte #2554 üzenetére
Utána eltörtem a fóliát és úgy tört mint az üveg. Szóval az tuti, hogy nem műanyag volt.
Amúgy arról az üvegfóliáról van szó amit mindenki ajánlgat itt. Azon gondolkodom, hogy sikerült e már valakinek jól felraknia. Úgy hogy normálisan látszódjanak az érintőgombok a teló alján.ollie:
Akkor lehet, hogy valami hamisítvány volt ez az üvegfólia.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz bounty123 #2551 üzenetére
Az RN3-hoz meg az Lg G2-höz képest kevés (előbbihez képest arányaiban), nem általában ... Általában tényleg átlagos, bár az sem túl jó, mert az akku mérete inkább átlagon felüli egy kicsivel és fogyasztását tekintve a soc is takarékosabb az átlagnál. Az ár-érték arányról meg szó sem volt, az vitán vitán felül a legtöbb Xiaominál kimagasló.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
Matyi222
senior tag
Nálam ennyit tud a készülék egy mozgalmas napon...
Ezt a napot kihúzta így azt mondom, gond nem lesz vele NÁLAM az én szokásaimmal...[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
BG*
csendes tag
Én ma felfedeztem az enyémen egy karcolást. Nem túl mély, de határozottan ott van.Pedig nem volt se kulcs se aprópénz közelében. Combzsebben volt, ez egyetlen ami hozzáérhetett a zseben vevő patent, az pedig nem egy szerszámacél... Kicsit elszomorodtam. Megnéztem az elődjét, a Lumia 920-at, persze azon semmi karc sincs több évnyi használat után sem. Úgy tűnik az MI A1 üvege érzékenyebb.
[ Szerkesztve ]
BG
-
MODERÁTOR
-
veterán
Egy papírlappal is hülyére karcolom akár a Samsung Note8 kijelzőjét is, ha a papírlap alá pár homokszemet teszek.
A fém nem karcolja meg a gagyi GorillaGlast sem, de ha pár porszemcse megy a fém és az üveg közé, akkor elég gyorsan karcos lesz a kijelző
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
arn
félisten
válasz st3v3np3t3r #2558 üzenetére
Nem tudom, azert kerdem ezen a telon gondolkodom, meg az s8on.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok ! A Snapdragon camera apk-t hogy kell telepíteni, illetve honnan lehet beszerezni?
A videó szerint érdemes lenne. -
arn
félisten
Tisztaban vagyok vele, de az elmult ot evben nexusokat hasznaltam, es olyan topteloert meg nem szivesen adok ki sok penzt, ami nem igazan tetszik. Ez vagy bevalik, vagy nem a mostani telo sarkat megtortem, kell vmi.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
kontrobi
aktív tag
Én ezzel tisztában vagyok, csak örülök neki, hogy dolgoznak a fiúk. Biztonsági frissítés és hibajavítás. De Samsung, iPhone, Huawei vonalon, ebben az ársávban, biztos nem tudsz olyan telefont mondani, ami egy hónapon belül ilyet kapott. Max. egy év múlva talán egy főverzió frissítés oszt csókolom.
-
kontrobi
aktív tag
válasz gipsztigris #2577 üzenetére
Nekem csak 118Mb volt. Várjak még valamit?
-
kontrobi
aktív tag
válasz gipsztigris #2580 üzenetére
A szeptemberi volt hasonló méret.
-
mHonfy
újonc
Sziasztok!
Itt is megosztom, hátha pár embernek értékes infókat adhat.
Par napja csinaltam egy tesztet az A1-rol. Sajat elsodleges szempontjaim alapjan allitottam ossze videoban. Igaz azota mar van par uj fejlemenyem a keszulekrol... Egy ujabb videot ossze lehetne dobni beloluk
Addig is itt az elso magyar A1 tesztvideo akit erdekel:
https://youtu.be/0h53WzQX22I -
Graphics
Jómunkásember
válasz gipsztigris #2577 üzenetére
Lehet az előző pakk nem volt felrakva neked, és azért ekkora
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
válasz kontrobi #2578 üzenetére
az iPhone az más kategória frissítés szempontjából... az a zárt forráskód és a rendszer zártsága miatt kevésbé sebezhetőbb mint a nyílt forráskódú android... bár most nagy előrelépést tett az Apple, bizonyos forráskódokat publikussá tett, hogy a biztonsági réseket hamarabb felderítsék...bár azt írták hogy ezekből a forráskódokból "homemade" rendszer nem rakható össze... sokan mondták hogy az iOS-t ne keverjük az Androiddal, teljesen távol áll egymástól...mondjuk igaz is...hisz tesztek is bizonyítják hogy a maga 2 magos procijával egy iPhone,kategóriáján belül agyon veri a 8 magos csúcs androidos telókat... tehát valóban nem egy súlycsoport...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz st3v3np3t3r #2591 üzenetére
Persze, persze...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Bertiee
senior tag
Kell erre a telóra vírusvédelmi Pl. Eset alkalmazás? Wp-ról jöttem, ott nem kellett.
-
MODERÁTOR
-
johnwillow
tag
Üdv! Google keresősávot nem lehet eltávolítani a főképernyőről? Nem lehet főképernyőt váltani?
-
MODERÁTOR
-
Bugge
csendes tag
válasz johnwillow #2596 üzenetére
Eltávolítani nem lehet.
Nova Launcherrel megoldható.Brutális állat a pályán!
-
esox
senior tag
Az 5X kb ugyanez a teló csak Miuival?
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest