- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
FehérHolló #17 üzenetére
Most 999 rubel (kb. 7900 Ft) a legnagyobb orosz forgalmazónál. Én ezt a változatot nem ajánlom a nem orosz anyanyelvűeknek. Az angol nyelvet ugyanis csak utólag, külön, kézzel lehet beletenni. Ami úgyis csak az első patchig jó. Egy vásárolt játéknál hagy ne kelljen már mókolni!
Az EA szerintem árat emelt az összes új játékánál, és ez nem jó jel! A minőség viszont több esetben elmarad az elvárható szinttől.
-
csaba951
veterán
A magyar változatban mindenképpen!
>ME3 előrendelői 8000 forintos ára
Szemfüles vagy! Ennyiért én nem láttam itthon, sőt Oroszországban sem!
Eddig az AAA kategóriás játékok 50 USD áron nyitottak. Most ennél, meg a BF3-nál felment 59,99 USD-re. A Limited meg Collectors Editionok meg úgy 70-80 USD környékén mozognak. Ez igenis drága egy játékért. A Bethesda játéka simán 50 USD-vel kezdenek.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Az Amazon USA letölthető játékok eladási listájában pedig a ME1 (2008, jelenleg 5. hely) és ME2 (2010, jelenleg 7. hely) is megelőzi a két hete megjelent ME3-at (jelenleg 8. hely). És ez már stabilan így van napok óta! Tegnap este volt olyan időszak amikor kiesett a Top10-ből. Én nem is vártam vissza, de nem így lett.
A ME3 Digital Deluxe változat (jelenleg 23. a listán) pedig nem csak nekünk drága, ők sem hajlandóak érte 79,99 USD-t adni.
Bárhogy nézzük, ez bizony gigabukta. Nagyjából le is nullázta magát ezzel a Bioware. Pedig 10 éve még nem nyúltak mellé, amibe belefogtak az siker lett. Mert akkor még jó játékokat készítettek. Most meg egymás után Dragon Age II, Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3. És ezekért mind prémium árakat kértek az előrendelésben és a megjelenéskor.
Szerintem eljutottunk oda, hogy Bioware játékot csak a játék megjelenése és kipróbálása után szabad csak megvenni. Most a Command & Conquer széria feltámasztásán dolgoznak. Van egy sejtésem, hogy ebben sem lesznek sikeresek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A FIFA Street meglepően jól szerepelt a brit játékeladási listákon, megjelenése hetében rögtön az élre ugrott.
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest