Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Az Amazon USA letölthető játékok eladási listájában pedig a ME1 (2008, jelenleg 5. hely) és ME2 (2010, jelenleg 7. hely) is megelőzi a két hete megjelent ME3-at (jelenleg 8. hely). És ez már stabilan így van napok óta! Tegnap este volt olyan időszak amikor kiesett a Top10-ből. Én nem is vártam vissza, de nem így lett.
A ME3 Digital Deluxe változat (jelenleg 23. a listán) pedig nem csak nekünk drága, ők sem hajlandóak érte 79,99 USD-t adni.
Bárhogy nézzük, ez bizony gigabukta. Nagyjából le is nullázta magát ezzel a Bioware. Pedig 10 éve még nem nyúltak mellé, amibe belefogtak az siker lett. Mert akkor még jó játékokat készítettek. Most meg egymás után Dragon Age II, Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3. És ezekért mind prémium árakat kértek az előrendelésben és a megjelenéskor.
Szerintem eljutottunk oda, hogy Bioware játékot csak a játék megjelenése és kipróbálása után szabad csak megvenni. Most a Command & Conquer széria feltámasztásán dolgoznak. Van egy sejtésem, hogy ebben sem lesznek sikeresek...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A FIFA Street meglepően jól szerepelt a brit játékeladási listákon, megjelenése hetében rögtön az élre ugrott.
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG STRIX 550W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 650W GOLD Moduláris Tápegység
- HP OMEN Accelerator EGPU Ház Thunderbolt VGA PCIE
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest