Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Ezen szerintem senki sem lepődött meg, a foci megszállott angoloknál kb must have az összes FIFA.
-
Rexdemon
aktív tag
válasz Black Dragon #1 üzenetére
...és a FIFA-nak valószínűleg rendesen megkreált vége van, nem úgy van,h a döntő 80. percében leáll és kiírja,h vegyél DLC-t, ami hamarosan megjelenik és abban be tudod fejezni a meccset
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
callmeakos
veterán
Ezeken a buggyant briteken nem szabad meglepődni. Ők homlok egyenest mást csinálnak/szeretnek mint a golyóbis többi részén
All→M8
-
Kvelstadt
veterán
nem mintha érdekelne a mass effekt de nyomta le a fifa.
vagy akkor egy vígjátékot le tud nyomni egy horror film...?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
whited
addikt
válasz Mr.Csizmás #5 üzenetére
milyen szemetek vagytok ti, maga a bíró a DLC
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
powergoku
tag
Ez nem csoda.
Egy hazug eladót akartam negatívval értékelni és én is azt kaptam mint vevő.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
Apika
addikt
Nem volt sokáig a trónon. Visszavette a helyét a foci...
-
FehérHolló
veterán
A kedves szerző hányszor olvasta el a cikket mielőtt közzétette azt?
A közepén hibás első mondatból kiindulva egyszer sem.Skynet is real. It's called Google.
-
csaba951
veterán
Az Amazon USA letölthető játékok eladási listájában pedig a ME1 (2008, jelenleg 5. hely) és ME2 (2010, jelenleg 7. hely) is megelőzi a két hete megjelent ME3-at (jelenleg 8. hely). És ez már stabilan így van napok óta! Tegnap este volt olyan időszak amikor kiesett a Top10-ből. Én nem is vártam vissza, de nem így lett.
A ME3 Digital Deluxe változat (jelenleg 23. a listán) pedig nem csak nekünk drága, ők sem hajlandóak érte 79,99 USD-t adni.
Bárhogy nézzük, ez bizony gigabukta. Nagyjából le is nullázta magát ezzel a Bioware. Pedig 10 éve még nem nyúltak mellé, amibe belefogtak az siker lett. Mert akkor még jó játékokat készítettek. Most meg egymás után Dragon Age II, Star Wars: The Old Republic, Mass Effect 3. És ezekért mind prémium árakat kértek az előrendelésben és a megjelenéskor.
Szerintem eljutottunk oda, hogy Bioware játékot csak a játék megjelenése és kipróbálása után szabad csak megvenni. Most a Command & Conquer széria feltámasztásán dolgoznak. Van egy sejtésem, hogy ebben sem lesznek sikeresek...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
A magyar változatban mindenképpen!
>ME3 előrendelői 8000 forintos ára
Szemfüles vagy! Ennyiért én nem láttam itthon, sőt Oroszországban sem!
Eddig az AAA kategóriás játékok 50 USD áron nyitottak. Most ennél, meg a BF3-nál felment 59,99 USD-re. A Limited meg Collectors Editionok meg úgy 70-80 USD környékén mozognak. Ez igenis drága egy játékért. A Bethesda játéka simán 50 USD-vel kezdenek.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Anno 7900-ért rendeltem elő a Gameshopban.
Pár hétig az ilyen jóárasított példányokkal volt tele a ME3 topic.A mindenki által ismert PH-s orosz beszerzőnél pedig 6k a játék. Kis gondok voltak régen az angolosítással, de tudtommal megoldódtak.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
csaba951
veterán
válasz FehérHolló #17 üzenetére
Most 999 rubel (kb. 7900 Ft) a legnagyobb orosz forgalmazónál. Én ezt a változatot nem ajánlom a nem orosz anyanyelvűeknek. Az angol nyelvet ugyanis csak utólag, külön, kézzel lehet beletenni. Ami úgyis csak az első patchig jó. Egy vásárolt játéknál hagy ne kelljen már mókolni!
Az EA szerintem árat emelt az összes új játékánál, és ez nem jó jel! A minőség viszont több esetben elmarad az elvárható szinttől.
-
Lenry
félisten
-
törölt tag
válasz Black Dragon #22 üzenetére
De, az RA szériát maga a Westwood múlta felül, méghozzá a Tiberium szériával (mind az első két inkarnációval, azaz az ős C&C-vel és a TS-nal). Az RA a C&C komolytalanabb kiadása volt.
-
törölt tag
válasz Black Dragon #24 üzenetére
Ettől függetlenül közelébe nem volt a TS-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VGA hűtő topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER PC CORE I7 6700 32Gb DDR4 512Gb SSD GEFORCE GTX 1070TI 8GB DDR5 1Év GAR!
- Garis Gamer Philips Evnia 180HZ Full HD IPS Led monitor
- ÚJ ASUS RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD AMD 6700 XT 12Gb DDR6 700W 80+ TÁP 2ÉV GAR!
- Bontatlan! Lenovo Thinkpad L13 G2 "Kis Gamer" Fémházas Laptop 13,3" -60% i7-1165G7 4Mag 16/1TB FHD
- HP 800 G4 EliteDesk SFF CORE I7 8700 Prémium Számítógép! 512GB NVME SSD 32GB DDR4 WIN11 1ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest