Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
84Noname
csendes tag
válasz fireproof #1529 üzenetére
Sziasztok...nekem talán egy fél éve lehet DA-m. Amikor vettem azért elég rendesen körbejártam a piacot. Kicsit Razermániás voltam, annyira nem voltak nekem a kétkezesek fogásra jók, de a DA az annyira kezes volt, hogy a világért se vettem volna mást. Akkoriban hallottam, hogy panaszkodnak a teflontalp vastagságára. Én most jutottam oda, hogy annyira lekopott a teflontalp, hogy felül az alja asztalon. Textilpadon (nem gamer, csak valami reklámpad) meg annyira nem csúszik könnyen ami zavar. Gondolom ehhez a gyors fogyáshoz hozzájárult az is, hogy nem alátéten használtam általában. (A másik próblámám, hogy néha izzad a kezem, és az oldalsó tükrös műanyagon ilyenkor csúszik a kezem, ha nem törlöm időnként.... Ezzel együtt is szerelmes vagyok bele)
Pár kérdést szeretnék feltenni a probléma orvoslására:
1. A csúszófelület helyreállítása:
A razer féle DA hyperglide a legjobb megoldás?
Gondolom ezek ilyen öntapadós kis elemek. Ezeket a korábban elkopott talpakra célszerű ragasztani, vagy valamilyen módon le kell a régieket feszíteni, vagy valami oldószer van hozzá? És ha le kell feszíteni, akkor mi ennek a szakszerű módja?... nem szeretném felsérteni az egér talpát. Valamint tényleg vastagabbak a hyperglidek, mint a gyári talp?2. Az egér kímélése a jövőben:
Azt hiszem hiba volt gamer alátét nélkül nyúzni az egeret, szóval elhatároztam, hogy veszek egyet. DA-hoz milyen alátétet javasolnátok? Alapvetően low senzes vagyok, emelem az egeret sokszor, csuklóm lent van kicsit csúszik, kb egy 10 cm x 10 cm -es területen mozgatom a patkányt. Elsősorban a nagyon kis súrlódású könnyen sikló érzést szeretném elérni, de azért nem szeretnék 2 havonta alátétet venni. Ti milyen padot javasolnátok? Vagy ez annyira egyénfüggő, hogy ki kéne próbálni pixelben? A QCK az ilyen univerzális padnak számít? Amin azért jól is siklik , meg nem is használódik el túl gyorsan?Előre is köszönöm a válaszokat !
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz 84Noname #1530 üzenetére
1. Hyperglide-ot használok én is az egeremhez. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Adnak hozzá oldószert is, de én például csak ráragasztottam a régire. Kettő szettet csomagolnak mellé, de az egyik eltűnt, így két éve egyet használok, nincs semmi baja és az egér alján sincs egy darab karc sem (rögtön, vásárláskor ráraktam, csak ezzel használtam). Igen, vastagabb, mint az eredeti talp, nyugodtan vedd meg.
2. Együtt vettem a DA-mat egy közepes QCK egéralátéttel (szóval az is két éves) és egyáltalán nem "használódott" még el, bátran merem ajánlani azt is. Nem utolsósorban pedig az ára is elégge kedvező a többi egéralátéthez képest.
-
Madn!ght
addikt
válasz 84Noname #1530 üzenetére
1: én hyperglide nélkül használom az egérkét kb 2 éve problémamentesen. Igaz szövetpadon használom, szóval nincs olyan nagy kopásnak kitéve. Ha nem szánsz annyi pénzt hyperglide-ra, akkor ajánlom a PH!-n olcsón kapható teflonszalagokat. 2 db 10 cm-es csikot vettem 500ftért. igy nézne ki
2: qCK-t használtam kb 1 évig, de elkopott, ill felvált a szövetréteg rajta. Azóta egy razer mantis speed padon használom. Nagyon jó egérpad, viszont óriási méretű. Én is low sensen játszom, tökéletes az ellenállása a padnak, ugyanakkor megfelelően siklik.
3: razer izzadásgátló Speed(R) módra: link
-
fireproof
őstag
válasz 84Noname #1532 üzenetére
1. Igen a teflontalpak kopásáról én is hallottam és hogy az infra körül könnyen kopik egy idő után úgyhogy hogy nekem egy olyan bonyolult ötletem támad hogy az a vékony tapadó fóliát rajtahagytam az alján Tefloncsíkokról nem nagyon tudok nyilatkozni
2. Padként nagyon tudom ajánlani a Steelseries sorozatát tudsz 3 méret közül is választani.Nekem QCK típusú van és kiválóan működik rajta szóval nagyon jó pad és a többi 3 fajta is ugyan ilyen csak a méreteik mások. Ja és a kettő eggyüt valami hihetetlenül jól csúszik
[ Szerkesztve ]
-
Forezke
csendes tag
hey all!most venném meg az első pro gamer egerem és igazábol nem nagyon tudok választani...mindenképpen 20k alatt legyen az egér mert most annyi zsebpénzem van
Razer DeathAdder
Razer DiamondBack 3G
Roccat Kone
ezek lennének a jelöltjeim melyiket kéne választani? :S -
Zoli83
tag
Sziasztok!
Jó pad a QCK, de nekem személy szerint lassú. Steelseries SP-re váltva az SP sokkal jobban csúszik már amíg nincs elkopva.nekem jó ha 4 hónapot kibírt az SP. Szeretnék valami új egérpadot, de nem műanyagot, mert nem akarok 4 havonta padot venni. Korábban biztos kérdeztem, Steelseries SX-el nem tapasztalt valaki pontatlanságot a DA-rel nagy sebességnél (játék közben, nagy rántásnál kiakad a kurzor és az eget vagy a földet nézi a karakter)? Igazság szerint a fém egérpadok állnak hozzám közelebb, mert kicsit tartok a szövet padok "lomhaságától" a QCK után. Valamint lenne mégegy kérdésem, sry, ha nem ide illik, de végülis Deathadderről van szó. Szerintetel a DA-nek mindegy, hogy milyen egérpad van alatta, úgy értem Razer vagy Steelseries? Eszembe jutott mégegy kérdés , nem tudja valaki, hogy Magyarországon mikor várható az új Deathadder, ami 3500 DPI-s?Zoli
[ Szerkesztve ]
-
strife
tag
válasz -XadAnuX+ #1540 üzenetére
Nekem régi DA-m van. Haverom valahonnan szerzett egy ilyen újat. Nem igazán érezhető a különbség, legalábbis nekem. Akinek még nincs DA-ja az vegyen ilyen újat, de a régit szerintem nem érdemes erre cserélni ha annak semmi baja, akkora változást nem hoz.
Jah és DA rulZ
-
strife
tag
válasz -XadAnuX+ #1543 üzenetére
Ez persze a te döntésed, én nem akarlak lebeszélni róla. Ez csak az én saját véleményem. Meg nekem valahogy a réginek jobb a fogása, de lehet csak azért mert azt már megszoktam. Az új mintha kicsit másabb lenne. Ha venni akarsz szerintem előtte mindenféleképp tapicskolj meg egyet, mert azért nem olyan olcsó, de megéri az árát biztos
-
whYz
őstag
sziasztok
nekem kezd behalni a bal egérgomb, duplán kattint, néha meg nem érzékel stb...
ki lehet cserélni a mikrokapcsolót? csinált már ilyet valaki? csavarok a teflon alatt vannak? -
strife
tag
Erről a hibáról már olvastam külföldi fórumon is. Ez lehet szoftver és hardver baj is. Én megpróbálkoznék egy frissítéssel, ha nem segít akkor meg egy kis kontakt spré lehet segít a bajon. Ha nem akkor meg lehet próbálni a cserét, de én olyanra bíznám aki ért ehhez valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest