Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz petya220 #22296 üzenetére
persze, az fdh.hu-tól magánszemély is rendelhet. Magyar számlát adnak farnelles árral. A farnell-től nem lehet elvileg magánszemélyként ilyesmit, de mivel ugyanaz az ár, így a magyar számla miatt érdemesebb is az fdh-n keresztül, akik a hivatalos magyar disztribútoruk (nem pi specifikusan,hanem általánosságban). Érdemes vele együtt egy normális tápot is, azt hiszem nemrég linkeltem megint
Nem vagyok velük semmilyen kapcsolatban, de kollégákkal többször, többféle dolgot is rendeltünk már és mindig korrektek voltak. Bármi probléma lehetősége volt, akkor telefonon szoktak érdeklődni, hogy úgy is megfelelő-e a rendelés. BP-re pedig úgy tudom ingyen postázásuk van, vidékre meg nettó 30 alatt 1500+áfa a futár, de felette ingyenes.
(#22297) vargalex
jaja, ha 1GB ram 8GB flash változat is megteszi, akkor 40 dolcsi alatt vannak már EU warehouseből amlogic 905 chipsetes kütyük, ami videózni valószínű szintén jó. Van amelyikre lehet openelec / libreelec build is található, ahogy hallottam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest