Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlooD eYe

csendes tag

Sziasztok!
    Sikerült visszanyernem a RAID tömbből az adatok :DD
    Nagyon sokat segítettetek na meg ugye a Google is a barátom
    Leirom hogy sikerült hátha segiteni fog valakinek akit meg nem erdekel az ne olvassa el :D
    Először is lementettem a jol müködő vinyorol az adatokat RAID Reconstructor-al. A második vinyoval meggyült a bajom, elöször is megkelletett foraztani azt irtam mar előbbi hozzászólásban hogy lepattant egy ellenállás gondoltam átteszem az elektronikát de a nyák nemvolt teljesen egyforma egy verziószámmal nagyobb volt gondoltam nembaj hátha mennifog, de tévedtem nemment ugyhogy nekialtam forrasztani és láss csodát az elektronika elindult azthittem csak ennyi a baja de mehanikai gondok is voltak vele. Először csak pár szektort nemtudott kiolvasni mondom magamban hogy nembaj lehet valami elveszett de nagyrészt menthető, igenám de kb vinyo 1/5 nél megszaporodtak a szektorhibák majd olvasasi hibaüzenettel megis alt a mentés. Megint atnéztem az elektronikát nemtaláltam rajta hibat ugyhogy visszatetetem es ujbol megprobaltam ismét lealt de most mas szektornál valahogy sokkal hamarabb. Már azthittem földhöz csapom de gondoltam meg egy esélyt adok neki holnap mert mar igen kesőrejárt az idő. Másnap ujbol probaltam ismét leált de most sokkal később, de ugynaz az efektus sürüsödő sectorhibák majd teljes leálás. Elkeztem gondolkodni miert áll meg külömböző helyeken sokmindenre gondoltam de egyszer csak beugrott a hőmérséglet. 1 proba szobahőmérségletről start megállás. 2 proba nem meleg de nemis szobahőmérséglet alig ment megált. 3 proba reggel a szobába is hidegebb volt nameg a gép is kivolt kapcsolva estére ugyhogy a gépház is lehult ekkkor ment a legtovább. Eureka csináljunk hideget, szobába fütés kikapcs ablak kinyit vinyó az ablaktőcre és ujbol proba. Nemmondom volt igyis jopár szektorhiba de végigment a mentés.
    Utána mikor már a két vinyo lemezkép fájljai a gépen voltak szintén a RAID Reconstructor progival összefüztem a két képvájlt eggyé.
    Mikor elkészült a GetDataBack for NTFS nevü progival már pofonegyszerű volt kinyerni a fájljaimat.
    Ennyi a sztori, mégegyszer NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM mindenkinek aki segitett!!!

Aki fittyet hány, a fittyet evett?

Új hozzászólás Aktív témák