Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát nem tudom én sok hasznát veszem ezeknek, de kinek mi lehet ott a műszerfalat is nyomogatni ..különösebben nem izgat, ki mit használ.
Nekem még nem volt minidump XD-től és eddig kb egy helyről hallottam, arra kell figyelni, hogy ha steam frissít vagy játék akkor érdemes ellenőrizni, mert szokott új verzió kijönni, pont az ilyen bugok orvoslására..de minek mondom ezt neked hiszen ezeket jobban vágod mint én.
Fogyasztásról nem is beszélek ha már annyira sulykoljuk a gyári cuccokat kb 75%-ba szarul számol a gyári panel add-on pályán, XD meg körre kiírja mennyit eszik...azaz ha gyári panel alapján tankolsz, benne van hogy kifogy de mondjuk inkább plusz 10 literekkel mész ez a jellemző.
Súlyokról meg ne beszélgessünk, mert mentem velük eleget, azt hiszem itt is teszteltem Gábornak bőven, tudom ez már feledésbe merült....az már egy másik dolog, hogy egy "időszakot" lezártam, így még ha szerintem valami bármennyire is hülyeség itt "ligába" nem szólok hozzá, legyen úgy, vannak itt nálam okosabb emberek majd ők kiókumlálják...akinek inge magára veheti.http://oakleyparadise.tumblr.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Google Pixel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Öregszem
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs