Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz Synthwave #5679 üzenetére

    Te figy, ugyanaz a neted? Mert akkor lehet, hogy a router sz@rt béfele. Nemegy ismi tapasztalt hasonlókat és az enyém is párnaponta bejátssza ezt a mókát, hogy (eskü) látszatra minden jól megy, letöltés/feltöltési sebesség ok. kivéve a ping, úgy hogy semmi nem megy épp alatta. Ilyenkor bemászom a lelkibe a menüjébe oszt reset, de egyre többször csinálja. Utána megjavul mindig. Néhány ismimnek megugrott a pingje (indokolatlanul) és miután mindent átrágtunk, kiderült, hogy a router haldoklik. Cserélték újra és egyből "megjavult" a ping, volt, hogy a harmadára.

    (#5676) Sotho : Már tervben van, de még várok egy kicsit. Egyelőre gyűlnek az aláírások, de még nem látom a végét. Amint kész lesz azonnal bedobom magam :DDD

    Mellesleg.. Ugyan már számos alkalommal kioktattak, hogy az egésznek semmi köze hozzá, nekem maximálisan bevált (és azóta ilyen stabil, ill. azóta 24-es a pingem - előtte 48-60-90) hogy megváltoztattam a DNS beállításokat ipv4 és 6-nál is a routerben. Az egy dolog, hogy azóta az oldalak is gyorsabban töltődnek, de járulékos előnyként ez jelentkezett, hogy alacsony lett a pingem a játékokban és stabil mint aállat.

    Ha sz@rul írtam arról meg a fidesznyik aktivisták tehetnek, akik voltak szívesek felcsöngetni legvadabb álmaimból :O Kaptak is a kis rohadékok, remélem még unokáik is látni fogják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák