Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ncc1701 #12171 üzenetére

Ne haragudj, de annyira idegesitő, mikor valaki evidenciákkal traktál folyamatosan, mintha értelmi fogyatékos lennék. Már hetekkel ezelőtt beállitottam a bétában is, első dolgom volt kb.. Azt pedig végképp nem értem, hogy ha én beállitom a szűrést, hogy bizonyos IP szint fölött ne listázzon, az mennyiben vonatkozna a 200pinges USA retardáltak, meg 90 pinges lengyel wifis laggerekre. Annak mondjuk lenne értelme, hogy a szerver cfg-ben limitálva lenne ping alapján, hogy csak bizonyos érték alatt léphetnének be (mint a CS szervereken) Remélem van benne ilyen opció, mert ha nem akkor syncerror meg a többi nyomorult tényleg adja vissza az ipart ha ilyen alap dolgokat nem tettek bele igy 2015 vége felé sem.. Egyébként a steames verzióban már működik a normális kickvote? Minden áldott nap bejön egy mogyoróvajas nokedlizabáló USA retardált (valami sleepydog14) és egy dm akárhányas nem létező map-et vote-ol de folyamatosan nyomkodja vagy félórán át, miközben bömböltet valami eszméletlen idegesitő zajt a háttérben és két vote közben, hogy addig se unatkozzunk, olyanokat irkál megállás nélkül, hogy KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK meg XDXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXDXD és ha kivote-oljuk jön vissza azonnal és folytatja.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák