Hozzászólok Aktív témák

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  Mesélek én. :D

  Igen, megvannak, exkluzívokkal együtt.

  Ezt ott kezdődik, hogy egyikkel sem játszottam 10 percnél tovább, annyira egy tankerhajónyi fos és hajhullató hatású gamepaddal 1st person lövöldözni (kiváltképpen, ha PC-n billentyűzet + egérrel tudsz is ;]). Nem azért ücsülök le játszani, hogy aztán óránként tizenkétszer kapjak agyhúgykövet.
  Egyszerűen nincs az a sztori és világ, ami elviszi a hátán azt a 4,63 másodpercenként vissza-visszatérő érzést, hogy rezignáltan tépkedném ki a gerincét annak, aki kitalálta, hogy majd kontrollerrel kelljen lövöldözni és hogy az majd jó lesz. :DDD
  SC: BW-t sem fogok USB-s kenyérpirítóval játszani, érted.

  A mindenféle extra bill+mouse átalakítócuccok PS / BOX-hoz szintén kb. halottnak a csók, hiszen nincs minden hardware támogatva, nem is mindegyik játék viszi, amelyik meg igen, ott is könnyfakasztó az input lag. Mindemelett a konvertermicsoda ára is olyan, hogy még bolondok napján sem találnám kifejezetten humorosnak.

  CoD-ból a 2 jó online, a 4 (sima MW) zsír online (de ennél a kettőnél is a kampány elég huehue), főleg promoddal. Az ok egyszerű; id Tech 3 alapok, console, csomó cvar is ugyanaz, mint Q3A-ban. Van circle strafe, airstrafe, overbounce, edge slide, wallhug, rocket jump. Szóval lehet kvékersztájl 6 métereseket keresztbe-kasul nyekleni, miközben dezintegrálsz mindent, ami az utadba áll. Ezért is játszogattam vele párszáz órát. Persze csakiskizárólag PC-n, fix 125 / 250 fps-sel, megfelelő billel, egérrel és paddal.
  Az összes többi CoD iteráció uszkve egy nagy nulla, platformtól függetlenül.

  MD-n gondolom, a Zero Tolerance-ra gondolsz.
  Ezt amúgy kár is idevenni, teljesen más világ volt akkor.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Hozzászólok Aktív témák