Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Champions

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-04-13 15:57:37

GAMEPOD.hu

:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#251) .LnB válasza atidzsiforc (#250) üzenetére


.LnB
(félisten)

Te nem írsz bővebb véleményt a játékról? Engem érdekelne mindenki véleménye. Hátha hülyeséget írok és ti máshogy láttátok a dolgokat.

Homo Ludens

(#252) Hartigan válasza .LnB (#251) üzenetére


Hartigan
(csendes újonc)

Elvileg szerdatol folytatodik a beta.

(#253) .LnB válasza Hartigan (#252) üzenetére


.LnB
(félisten)

Köszi. Tudtam.

Homo Ludens

(#254) atidzsiforc válasza .LnB (#251) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

beta forumra irok majd ebedszunetben

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#255) olbaidhun válasza Hartigan (#252) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

NA ez jó hír!
Remélem addigra a quad dolgot megoperálják.

(#250) atidzsiforc
Egyértelmű, hogy a 60FPS a konzolok miatt történt. Bizony a ps4 pro-t elnézve, ez a szint még most is "valami", egy átlag halandó számára.

Sok víz lefolyt a rage óta, de az érdemeit nehéz volna félre dobni.. szerintem most is jót tenne a csapatban JC.
Kevés hasonló legendát ismerek az iparban, hibái ellenére is szeretem a tech motorokat. Jobban mint a többi kókány katyvaszt.

Végülis minden id FPS a wolf3d óta felfogható egy állandó fejlesztésnek, ezek technológiai szempontból mindig korrekten alkalmazkodtak az adott generációhoz. Most a QC pl olyan eSport játék szeretne lenni, ami célba veszi a $ bankjegyeket. Ez van. Ettől még lehet, hogy sikerül bejutni a Blizz mellé.

www.bit.ly/olbhu «7O-638-9O93» ᴋᴇᴅᴅ= Bᴘ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

(#256) peterr85


peterr85
(tag)

Véleményem 2 nap aktív lövöle után:

Mind technikai, mind finomhangolási szempontból rengeteg meló lesz még a cuccal. Az általatok említett lagg, fps lagg problémák nálam is megvoltak, random fagyásokkal spékelve. Érdekes volt az is, hogy meccsenként változott az fps-em adott pályán. Hozzáteszem kenyérpirítóval játszottam, de már azon is meglepődtem, hogy elindult egyáltalán (elitebook 8560w, húzott quadro 2000m-el).

Szokni kell hogy hősönként más HP és mozgás van, több hős abszolút nem tetszett. Akik nekem bejöttek: Ranger, Nyx, Slash, Anarki. Ezek közül Nyx-et éreztem messze a leghatásosabbnak, jó a falról ugrálás, az ultija meg teljesen OP szvsz. Fura a hitbox-ok mérete is, míg egy Sorlag-ra nem lehet mellélőni shaft-tal, egy Anarki vagy Nyx az őrületbe kerget, bár ebben valószínűleg nem segít az átlag 50, sokszor inkább 20-30 fps, mindezt úgy, hogy Quake 3-at, Quake live-ot nem voltam hajlandó 125 fps és 120 hz alatt játszani. Sok lövés átmegy, szokni kell a hp töltést is, először nem tetszett, aztán egészen megbarátkoztam vele. Nem tetszik hogy bemondja a Quad-ot 15 sec-el spawn előtt és zavar hogy miután felvette valaki, ott marad a spawn helyen a powerup ikonja. A HUD elrendezése borzalmas, ezt teljesen átvariálnám. A játék menüje szintén egy nagy katyvasz. Bár úgy gondolom ezeknek messze nem a végleges formátumát láthattuk. Az sem tetszett hogy gyakorlatilag semmilyen lehetőség nincs a konfigolásra az invert mouse meg az low->ultra grafikai beállítások-on kívül. Gondolom esélytelen, hogy olyan szinten tudjunk majd belepiszkálni a beállításokba mint a régebbi részknél, a kozmetikai elemek miatt pedig a force enemy model és bright skin is felejtő. Bár úgy láttam vannak brigth skin szerű armor set-ek, amik javíthatnak a helyzeten valamelyest, kérdés, hogy ki mennyire akarja majd használni ezeket ugye..:)

Szóval azért van ezen mit csiszolni bőven, viszont maga a játék kb. egyből beszippantott. Egyszerűen minden percét imádtam, még siralmas fps mellett is megvolt a smooth érzés. Nagyon tetszik a mozgás, jók a fegyverek, esküszöm, még a tetű rakétával is megbarátkoztam a végére. Streamelés szempontból szerintem telitalálat lesz, ügyes játékosok igencsak látványos dolgokat produkálhatnak benne. Örülök, hogy próbálnak elszakadni a Q3-tól, szerintem jó úton haladnak a srácok.

Viszont nem örülök neki, hogy már most tudom, hogy emiatt kell gépet és monitort vennem. 1 éve már biztos voltam benne, hogy nem lesz szükségem külön játékos gépre, mert azok az idők már elmúltak. Most úgy érzem, tévedtem..:)

[ Szerkesztve ]

(#257) .LnB válasza olbaidhun (#255) üzenetére


.LnB
(félisten)

Kizárt dolog, hogy ez a játék felvegye a versenyt az OW-vel és CS-vel, Dota2, LoL-ról nem is beszélve.

Ugyan az lesz a baj mint a Quake Live-val. Ide ha betéved egy újonc, az fekszik-kel(respawn)-fekszik-kel. Csak pislog, hogy mi folyik körülötte. Hamar fel fogja mindenki adni. Míg az OW-ban, elég jókor megnyomni a "Q"-t és már öröm bó'dottá' van. Itt egy példa: [link] (ezt a vidit csak azért csináltam, mert beálltam ismerőseim ellen játszani azt, megszívattam őket. :D ) Ennyi, egy jókor megnyomott "Q"-billentyű. Már most is voltak ilyen kezdők. lvl1, ki is lépkednek meccs közben. Elvileg mindenki tiszta lappal indít. De egy Freiya-tól, tox-tól nem lehet elvenni az alap skill-jét. Ha akarja, ha nem, a földbe fogja döngölni a játékosok 95%-át. Egy szó mint száz, iszonyat nagy a játékosok közti szintkülönbség, és az egyik el fogja nyomni a másik réteget. Még ha lesz is ranked, akkor is. Mert egyetlen játékban sincs jól működő rank rendszer.

(#256) peterr85 Akkor úgy látszik ahhoz a Nyx-hez csak én voltam béna.. :(((

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#258) peterr85 válasza .LnB (#257) üzenetére


peterr85
(tag)

Szintem abszolút nem veszett fejsze nyele a dolog. Ha ügyesen megoldják hogy pár besoroló meccs után mindenki a maga ligájába kerüljön, megmarad a kezdők sikerélménye is. Megfelelő reklámmal és támogatással, elegendő mennyiségű online és offline eseménnyel simán fent maradhat

(#259) atidzsiforc válasza .LnB (#257) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

a quake live top5-ben volt twitchen annak idejen csak ugy megjegyzenem. az egesz ott lett elszurva hogy nem kapott rendes modern social frameworkot meg matchmakinget, mint az akkori konkurencia, mert nem akartak ra penzt aldozni. aztan mikor mindenki raunt es az iem is dobta mint versenyszam, ment az egesz a levesbe. Meg a login szerver egyszerre csak nehany ezer usert engedett at es sorba kellett allni. :DDD

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#260) olbaidhun válasza peterr85 (#258) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

+1
szerintem is betörhet a piacra és a legjobb, hogy ezzel az epic/ubisoft/ea és társait is felrázzhatja. Tetszett a BF3-4 a BF1 is impozáns a kategóriájában, de jót tesz a piacnak, ha verseny van és nem csak 2-3 stúdió arat le minden babért.
Offline eseményeket azért volt jó kiemelned, mert egy házi kis lan partynál, ahol kb én vagyok a legrégebbi motoros a témában, még az is lehet, hogy sikerem lesz.

Q3 időkben ki gondolta volna, hogy egy blizzard is belép az fps műfajba? Egyáltalán ki sejtette, hogy mekkora mamut lesz belőlük..

(#257) .LnB
Van működő rank rendszer, pl egy sc2-ben viszonylag korrekten teszi a dolgát. Teszteltem pár évig, koca playerként jól lent is maradtam.. Nyilván van aki siránkozik miatta, meg olyan is aki rájön, hogy imba itt-ott a game. Azonban tegyük hozzá, hogy a qc sem az játék ahol 5-10-50 vesztett meccs után kell engednünk az önbizalomból.

Ez szimplán benne van a pakliban. Szembe kerültem én is játék során a világbajnok nickekkel, leszedtek spawn után, és? 1-2x én is leszedtem valamelyikőjüket, lehet belefutott véletlenül :DDD (valahol olvastam, sc2 esetén, hogy sokan azért nem tolják az 1v1-et, mert olyan pszichológiai nyomás van a playeren.. hol volt ilyen a mi időnkben ? :DDD )

Doom reboot topikból idézem MK VI fürumtársat
"a másik fele meg M16-tal jött ki anyjából és bárhol vagy leszed egy ravaszhúzással... Persze, ha te lövöd akkor a pálya összes ammo-ja nem elég, hogy leszedd a hp-ját."

[ Szerkesztve ]

www.bit.ly/olbhu «7O-638-9O93» ᴋᴇᴅᴅ= Bᴘ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

(#261) .LnB válasza atidzsiforc (#259) üzenetére


.LnB
(félisten)

Akkor fogalmazok kicsit másképp. A QC-vel azt érik el, hogy lesz ismét egy"élő" Quake alapú Esport játék. De közelében sem lesznek a LoL, Dota, CS:GO, OW játékok népszerűségéhez. Az első kettő moba szinte más galaxisnak is tekinthető. A CS évek óta töretlen, és növekszik a népszerűsége. Az OW meg az új messiás a hülyegyerekek számára, igaz mint esport egy unalmas nézhetetlen fs. Szóval nem azt mondom, hogy rögtön megy a süllyesztőbe. De nem fog akkora sikerrel nyitni mint az OW. Mert nehéz.
Kíváncsi leszek a pro scene véleményére a QC-vel kapcsolatban. stermy-t kérdeztem, hogy jobban tetszik e neki mint az OW? De nyilván válaszra se méltatott.

Sokat fog nyomni a latban, hogy milyen pénzdíjazások lesznek. Millás QCon kellene ide kezdetnek, hogy az emberek felkapják rá a fejüket. Már a CS:GO-ban is mindennaposak a 250k-500k fődíjú (nem összdíjazású) versenyek.

Az elsődleges cél viszont az "eltévelyedettek" visszacsábítása OW-ból. Az meg pénzen múlik ha képesek voltak OW-ra átállni csak a pénz miatt.

Az elkövetkező 2 évben mi lesz? Lesznek versenyek. Valószínűleg az eddigi QCon résztvevőkkel. A megszokott játékosokat fogjuk látni. Ha visszatérnek egyáltalán. De új feltörekvő tehetségre szerintetek lehet számítani? A QL-ben mikor robbant be a nagy nevek közé új tehetség? Aki el is ért valamit? A meglévő profiknak meg anyagi háttér kell a versenyekre való eljutásra. evil, tox is mindig úgy kuporgatja össze a QCon-ra kutazásra valót. Kell akkora reklámérték a játék köré ami arra ösztökéli a multigamingeket, hogy ismét tartsanak Quake playereket.

Nem azt mondom, hogy nem jöhet össze, de a sikerhez mindenre szükség van azok közül amit felsoroltam. És ez még mindig csak azt eredményezné, hogy van élet a játék körül, nem azt, hogy sikeres.

Nehogy azt higgyétek, hogy én nem szeretném hogy sikeres legyen. De eléggé sok esport játékot követek/követtem, én így látom a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#262) olbaidhun válasza .LnB (#261) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

Furcsa olvasni, hogy mennyire eltolódott a pénz irányába a gamerek világa is.
Értem én, hogy minden erről szól, de lelombozó.

Azok a milliós nyereményű díjak mehetnének abba is, hogy egy igazán kiváló gém szülessen. Ami újra történelmet ír. Neadj' véletlenül még kreatív - újszerű ötletekkel arra játszik, hogy kitörjünk a klónok - folytatásainak sorából.

Sokat akarok? Leáldozott, megvolt már a 90' években a nagy bumm? Lehet. Mégis jó lenne!
Lehet, hogy JC is hasonlón munkálkodik a VR kapcsán.. milyen ütős lehetne egy új 3D forradalom!

www.bit.ly/olbhu «7O-638-9O93» ᴋᴇᴅᴅ= Bᴘ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

(#263) atidzsiforc válasza .LnB (#261) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

QuakeCon 2018-at az idei leggnagyobbnak igerik [link]

Bethesda altal sponzoralt ligak stb is lesznek. Dijazasok nyilvan fuggeni fognak a nepszrusegtol, piac kedvetol stb; remelhetoleg iem meg dreamhack ujra ad a quakenek egy eselyt.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#264) peterr85 válasza .LnB (#261) üzenetére


peterr85
(tag)

Nyilván nem az általad említett játékok szintjén fog mozogni népszerűségben vagy nézettségben. Sajnos a Quake már nem számít olyan húzó névnek mint anno és a Champions körül sem érzek akkora felhajtást, mint amekkora szükséges lenne. Szerintem pont hogy nem az eltévelyedettek visszacsábítása kell hogy legyen a fő cél, hanem minél több új játékos behúzása. Ehhez kell egy jó látványvilág, kellenek az ability-k, kellene jó pár híres streamer is akik játszanak vele, hogy twitch-en minél többen lássák. A QL-ben persze hogy régóta nincsenek feltörekvő tehetségek, hiszen évek óta halott a játék a nagyközönség számára, de egy majd' 20 éves játék esetén ez sajnos érthető. A CS-nek sem lenne akkora nézettsége ha még mindig az 1.6-nál, vagy a source-nál tartanánk.

(#265) .LnB válasza olbaidhun (#262) üzenetére


.LnB
(félisten)

Dota 2 The International 2015 - $18,429,613 (tizennyócmillió igen) összdíjazás (1. hely: $6,634,661)
Dota 2 The International 2016 - $20,770,460 összdíjazás (1. hely: $9,139,002)

Plusz Dota 2 ben minden évben van még 4 major ami egyenként $3.000.000 összdíjazású (1. hely $999,900).

És rengeteg $250.000 összdíjazású van még ezek mellett is egy évben. Ezek az "apró" versenyek.

Nagy bumm van, csak nem az arenaFPS műfajban. Sőt most van igazán BOOM! mikor a Manchaster United focicsapat is esport csapatot vesz OW-ben.

Ezeknek a csapatoknak van már ilyen-olyan esport csapatuk: Philadelphia 76ers, Paris Saint-Germain, Ajax Football Club, PSV Eindhoven, Sporting Portugal, Manchester City, FC Schalke, Wolfsburg, West Ham, Valencia, Besiktas, Santos, Baskonia, FC Volga. Igaz ezek közül pár csak Fifa játékos. De sok csapat, rendes esport teamet is tart fent.

És akkor itt felmerül még két baj ami nem kedvez a Quake Champions-nek. Egy, hogy nagyon véres a játék. És ezért nehezen eladható. Nagyon sok dollárral kell a profi csapatok szemét letakarni, hogy ez ne érdekelje őket. Főleg, hogy van alternatíva ami könnyebben eladható és nem +18-as. A másik pedig a játékosréteg életkora. Inkább tendál a 30 felé mint a 20 közelébe. És a pénz a kiscsávóktől jön, nem tőlünk. De a kiscsávó még nem töltötte be a 18-at ugye. Lásd első probléma. :D

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#266) Hartigan válasza olbaidhun (#262) üzenetére


Hartigan
(csendes újonc)

Az egyik haverom is jatszott vele hetvegen. Bar nagy multis, szinte mindent kiprobalt de soha nem volt Quake-es. Ezert nem a sorozat rajongojakent nezett a jatekra hanem ugy mint multi shooter rajongo. Azt mondta neki olyan volt a jatek mintha visszakerult volna az oskorba ahol bunkokkal hadonasz ak. Szoval sokaknak mar tul regivagasu a jatek es elavultnak latjak. Nekem viszont hosszu evek ota a legelvezetesebb multi elmenyem.

(#267) .LnB válasza peterr85 (#264) üzenetére


.LnB
(félisten)

Ahogy mondod!

A Bethesda helyében most rögtön felkeresném rapha-t, fazz-t, evil-t. És streaming szerződést kötnék velük. Földrészenként egy-egy. evil mert a legjobb ( ;] ), rapha na jó ő a legjobb, fazz meg a legeladhatóbb. (Cpyher-t hagynám hagy hisztizzen OW-ban. :D )

(#266) Hartigan És igen. Vagy most, vagy később el kellene kezdeni tolni az oktató, bemutató videókat a profi játékmenetről. Timming, helyezkedés, movement magyarázatát. Mert van mélysége ennek a játéknak, csak sokaknak fel sem tűnik. A közvetítésekre is rá kell majd feküdni, mert a Dota2 közvetítése már már nfl szinten van, külön elemzik a playeket (példa), és világszínvonalú az egész.

Homo Ludens

(#268) Synthwave válasza .LnB (#247) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

"Lőném LG-vel néha az ellent, aztán 1-2m-re mellette sebzőik.."

Ja, persze, a hitboxok iszonyat gányak. Ranger, Sorlag és Clutch kivételével mindenkire undorító lőni. A talált lövések kb. fele egyszerűen nem regisztrál.

"Driverektől ne várjál nagy javulást."

Azért okosan azokkal a driverekkel. Tavaly DOOM-ban az első beta hotfix +70-100 fps-t (!) hozott.

"Vannak bugok is, LG effektje eltűnik random. Slash Plasma Trail effektje halál után beragad és végig ott marad az effekt a képernyőn."

Nekem olyan is volt, hogy Nyx fázisban maradt, ugyanolyan sötét árnyalattal láttam mindent, mintha aktív lenne a képessége, de eléggé úgy tűnt, hogy a többiek látják hol vagyok. Aztán egy halál után helyreállt.

"Titeket nem zavar ez a lassú rakéta?"

Elmegy. Persze közel sem egy Q3 rl, de pikk-pakk megszoktam. Amikor a framerate és a képtöbbletinput engedte, már kezdtem vele szórni a mid-aireket meg a 10 m magasra felkatapultáló directeket.
Az ótvaros hitboxok csak rátettek egy lapáttal, hogy bizonyos helyzetekben a favorizált fegyver legyen.
rj-vel nem igazán volt probléma.

Ami még a hitboxokon kívül NAGYON zavart, hogy playermodeleknél egymás közt nem igazán van collision detection, ergo átmész a playereken. Nagyon tré.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#269) .LnB válasza Synthwave (#268) üzenetére


.LnB
(félisten)

"Nyx fázisban maradt"

Ugyan ez volt nekem Slash-nél, csak máshogy írtam. És nekem sose állt helyre a meccs végéig.

Enemy-n nem tudsz átmenni, csapattárson viszont igen ha jól vettem észre.

Egyébként te azzal az lvl25-tel nagyon top-top között lehetsz. lvl20-at se láttam sose. Talán lvl19 volt a max. :)

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#270) olbaidhun válasza .LnB (#267) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

Magyar rajongói fórum nem tudna profi tutorialokat készíteni: Timming, helyezkedés, movement magyarázatát, stb ?

Ezek nem csak pro-któl származhatnak..
Pl a half-life portal egyszerűsített e3 bemutatói, ami rövid idő alatt sokak kedvence lett:

[link #1], [link #2], [link #3]

www.bit.ly/olbhu «7O-638-9O93» ᴋᴇᴅᴅ= Bᴘ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

(#271) .LnB válasza olbaidhun (#270) üzenetére


.LnB
(félisten)

1. mi haszna lenne belőle? Sztem ez a marketing osztály feladata, nem egy Magyar fórumé.
2. ki "fizetné meg" a beleölt időt és energiát?
3. kikhez jutna el egy magyar fórumról indult videó?

A cél, hogy profi legyen, nagy közönséghez eljusson, és vélhetően ismert név (játékos) vagy cég ( Bethesda) készítse, hogy legyen alapja is, hogy az emberek komolyan vegyék.

Persze ha csinál valaki, elküldi a Bethesdának, az terjeszti, és még akár hálás is lesz (és anyagilag is hálás), akkor nyert ügye lehet az illetőnek. De én kétlem, hogy ez előfordulna.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#272) olbaidhun válasza .LnB (#271) üzenetére


olbaidhun
(őstag)

1. just for fun
2. majd az idő kiforrja
3. szerintem ha angol nyelven beszélne a tutorial és youtyúkra felkerül, akkor szinte bárkihez eljuthat

Ma már pillanatokon és ötleteken múlik mindez.

Tekintve, hogy ebben a fórumban is van néhány sokat látott/tapasztalt kolléga, akár még sikeres is lehetne a projekt. Ezeket a kis finom animációkat kellene pofásan felépíteni és némi tervezgetés, gdoc -ban készített tervrajz után már be is lehetne dobni a mélyvízibe a dolgot.

::::::::::::::::

Tudom nem vág témába, de annó nagy élvezettel néztem a starcrafts című mesés animációt. Óriási bázisa lett a rajongók körében, ma már replayektől is szívesebben nézem, mert rátapint a lényegre. Egy lego is óriási húzásokat tud építeni más ötleteiből (hisz a játékai nagyon kreatívak és jól felépítettek).

[ Szerkesztve ]

www.bit.ly/olbhu «7O-638-9O93» ᴋᴇᴅᴅ= Bᴘ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

(#273) atidzsiforc


atidzsiforc
(őstag)

bebofogom ide is, hatha vmi qc team rep tud magyarul es kibannol a picsaba XD

Jatekmenet, gfx, teljesitmeny:
Nekem jatekmenetileg hamisitatlan quake feelingem van. Kiveve Clutch-al de azt lentebb reszletezem. Nem egy quake 3 de nem is vartam tole, hogy az legyen.
Motorral vannak bajok, input lagtenger van meg a zen vasamon is, pedig gyorsabban fut mint a doom4. 120-180fps-em van az adatlapomon levo vason, ssd-re telepitve. Raillel baromi inkonzisztens a hitreg. 4:3-ra lerakva full low grafikan, konstans 200+ fps sokat dobott rajta, de persze az elcsuszott hitboxokon nem segit. LG beam baromira vakit, meg dm6-on hid korul az a kibaszott napfeny, mintha battlefieldeznek.
TDM kicsit kaotikus a rengeteg fegyverspawn meg a gyors fegyver respawn ido miatt, de mivel tudom, hogy nem fo sport jatekmodnak keszul, nem kezdek el karogni miatta. Legalabb a total ujonc spanjaim, akik eletukben nem quakeztek, de mas fps-ekben eleg jok, tudtak ugyahogy elvezni a jatekot.
Shoti effektiv hatotavja tul rovid, close+midrangen mg, hmg, shaft ellen kb 8/10-szer kikaptam shotival a kezben. Raksinak sztem ugyanaz a baja, mint reflexben, nem ott spawnol a projectile ahol q3-ban ezert kesleltetettnek erzodik. Shaft firerate-jet picit lentebb kene vinni mert veszett op szvsz, szamtalanszor elofordultm, hogy elkezdtek hatba loni vele s mire megfordultam mar kb csak 30-40 hp-m volt full stackrol… Nailgun nem helyettesiti a plasmagunt, alig latni a szogeket. Kezdo shoti meg a kezdo nailgun kb legpuska+airsoft bigyo szinten van kezdo mg-hez kepest.

Mapok:
Blood Covenant nekem sok helyen osszenyomorodottnak erzodik dm6hoz kepest. Megat raillel kb egy helyre tenni elbaszott otlet, aki lockdownon tartja azt a reszt, kb garantaltan viszi a mapot.
MIERT SUT HET AGRA A NAP EGY PALYAN MIKOR AZ VAN ODA IRVA HOGY REALM OF BLACK MAGIC??
Ruins of Sarnath sztem a 3 kozul a legjobb map. Igy par nap game utan nem nagyon tudok felhozni semmi negativumot.
Burial chamberen sok helyen irgalmatlan awkward a geometria, beakadsz lecsuszol stb. Meg a hmg fele nezo lepcso ami nagy pancelhoz visz, clipping bugos. Azt a teleportot meg 20 bol egyszer lattam h vki rajtam kivul hasznalna. Ertelmesebb pickupot kene odarakni.

Chempionsz:
Hosok kozul nekem Scalebearerrel meg Clutch-al volt bajom, mert irdatlanul lassuak, foleg az utobbival volt olyan erzesem, mintha overwatchoznek XD gyokketovel megy es szenne lonek mire akarmit csinalsz, a dmg reduction passziv mechanikaja meg homlokegyenest az ellen megy amirol szamomra a quake szol.. Scalebae jo lenne ha kicsit gyorsabban futkarozhatna. Slash aktivja kicsit tul sokat sebez, nagyon konnyu vele bezsebelni 2-3 fraget mikor berohansz pu szobaba vele jo idoben :D
Visor beszolasai mindent visznek. ALLTIMES LUCKY XDXDXD

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#274) .LnB válasza atidzsiforc (#273) üzenetére


.LnB
(félisten)

Ruins of Sarnath szerintem is a legjobb map. De a legkevésbé Quakes is. Én Blood Covenant-tól már rosszul voltam, amit lehetett elbasztak a dm6-on. Burial Chamber-t is tökéletesen leírtad, beakadsz, lecsúszol, plusz néha egy egy él feldob olyan magasra amire nem is számítottál volna. Ezt most komolyan kérdezem: Hol van Burial Chamber-en a teleport bejárata? Láttam a teleportot a Mega mögötti platformon, azt hittem dísz. xD
A <caps lock>-os részen jót röhögtem! :D Jogos, sunshine van, biztos mert az trendi.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#275) atidzsiforc válasza .LnB (#274) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

oda tudsz rocket jumpolni es quad fole dob be, ha atmesz rajta

ja es nem a zen vasat akartam irni, hanem az en vasamat XD nincs zen alapu gepem

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#276) .LnB válasza atidzsiforc (#275) üzenetére


.LnB
(félisten)

Egyszer eszembe jutott, hogy megpróbálok oda átugrani, de gondoltam úgy is leesnék. :)

Homo Ludens

(#277) Synthwave válasza .LnB (#276) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Egy sima, egyszerű rj. Vagy Ranger teleport.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#278) .LnB


.LnB
(félisten)

Arról lesz infó, hogy a csütörtöki build-be mi fog változni?

Homo Ludens

(#279) atidzsiforc válasza .LnB (#278) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

meg nincs sztem

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#280) .LnB válasza atidzsiforc (#279) üzenetére


.LnB
(félisten)

A quad fagyást legalább javítják majd elvileg:

"Thank you so much for the chance to help Beta test the game! I really liked the balance in champion abilities and balance in weapons. My main issue i experiences was freezing when someone got the quad. Other than that I was very satisfied!
Will the Apr 13th session be available for us as well or will there be a whole new wave of testers?
"

"Other than that I was very satisfied!" Freiya, a community manager ezzel tuti rád gondolt. :D ;]

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#281) atidzsiforc válasza .LnB (#280) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

ez honnan van

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#282) .LnB válasza atidzsiforc (#281) üzenetére


.LnB
(félisten)

Fórumról, de elnéztem ezt nem a community manager írta. Viszont. Azt igen, hogy minden teszter kap majd plusz meghívót amivel meghívhat másokat.

[link]

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#283) atidzsiforc válasza .LnB (#282) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

"Will the Apr 13th session be available for us as well or will there be a whole new wave of testers?
Thank you again!"

"All current testers, plus additional invitees." ez ebben a contextusban sztem azt jelenti, hogy a 13-i beta teszt elerheto lesz a jelenlegi teszterek es ujonnan meghivottak szamara is. ettol persze elofordulhat hogy kapsz uj kulcsot arra a cimre, amire mar jott; doom alpha idejen is elofordult.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#284) .LnB válasza atidzsiforc (#283) üzenetére


.LnB
(félisten)

Ez mondjuk eszembe se jutott.

Homo Ludens

(#285) .LnB


.LnB
(félisten)

Készséggel kitöltöttem a kérdőívet amit emailben kaptam. Őszinte voltam. :)

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#286) atidzsiforc válasza .LnB (#285) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

en nem kaptam lul

ja de, csak nem arra a mailre ahova a kulcsot kuldtek, hanem ami a bethesdanet accomhoz tartozik. mondjuk ez logikus is :DDD

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#287) Synthwave válasza .LnB (#285) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

Dettó.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#288) .LnB


.LnB
(félisten)

Azért ez a Community Manager jó nagy nulla. Szinte semmi infót nem kapunk. Holnap folytatás, remélem ma lesz infó egy új buildről. Meg lehetne aktívabb is a csávó.

Homo Ludens

(#289) Hartigan válasza atidzsiforc (#286) üzenetére


Hartigan
(csendes újonc)

Én nem kaptam anno kulcsot, hanem vettem. Remélem attól még bent maradok én is, és nem kell újra vennem...:s

(#290) atidzsiforc válasza Hartigan (#289) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

Miert lenne kulonbseg?

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#291) Hartigan válasza atidzsiforc (#290) üzenetére


Hartigan
(csendes újonc)

Hát arra gondoltam hogy azoknak küldenek újra meghívót első körben akiknek annó is küldtek. Ami az én esetemben nem én lennék hanem az akitől vettem a kulcsot.

[ Szerkesztve ]

(#292) atidzsiforc válasza Hartigan (#291) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

De ha mar rajta van az accountodon a jatek akkor miert kene masik meghivo?

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#293) Hartigan válasza atidzsiforc (#292) üzenetére


Hartigan
(csendes újonc)

Hat az egy dolog hogy fel van telepitve mar a jatek, csak gondoltam kell majd valami kod hogy be is lephessek a masodik beta korben. De ezek szerint noob kerdes volt, sry

(#294) atidzsiforc válasza Hartigan (#293) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

-.-'

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#295) lofagi válasza Hartigan (#293) üzenetére


lofagi
(addikt)

Nem volt Noob kérdés a For Honor alpha betáinál minden alkalommal külön küldtek meghívót. S le kellett tölteni a verziókat. Az,h itt hogy van/lesz azt passzolom.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0f4gi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#296) .LnB


.LnB
(félisten)

Srácok, kaptatok kulcsot a második körre? Na mert most én az első körben nem a Bethesdától kaptam, hanem egy fórumtársunktól. De most jött megint email. Ezért kérdezem, hogy kapott mindenki újat a második körre a Bethesdától? Vagy ez az eredeti kulcsom, amit nekem szánnak a fejlesztők?

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#297) sto1911 válasza .LnB (#296) üzenetére


sto1911
(veterán)

The next round of the Quake Champions Closed Beta kicks off tomorrow, April 13 at 10am ET!
As a beta tester, you’re invited to frag out in this next round of beta, as well as all future Closed Beta tests.

(#298) .LnB válasza sto1911 (#297) üzenetére


.LnB
(félisten)

A kérdésem még mindig ugyan az. Küldtek ki mindenkinek új kulcsokat a 2. körre (esetleges kliens update miatt mondjuk)? Vagy amit kaptam kulcs ez az eredeti kulcs amit kaptam a Bethesdától? De így, hogy mástól kaptam már egyet ezért ez nekem a második lenne, ezért odaadnám ismerősömnek. Nem vagyok otthon, nem tudom megnézni a kliensemet, hogy aktív e benne a játék.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#299) atidzsiforc válasza .LnB (#298) üzenetére


atidzsiforc
(őstag)

nem kaptam 2. kulcsot es szedi az updatet.. ha kaptal uj kulcsot akkor makker vagy :D

(#295) lofagi: de az volt, mert kristalytisztan, erthetoen oda van irva, hogy nem kell fazisonkent kulon meghivo.

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#300) .LnB válasza atidzsiforc (#299) üzenetére


.LnB
(félisten)

Köszi ati, akkor megy ismerősömnek majd.

Homo Ludens

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Champions
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.