Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Vigilante #2822 üzenetére

    Akkor most megduplázom a tanulmányoznivalót. :))

    Ha nem dobhatnám fel rögtön apróra, akkor sem kellene az a low profilos Tesoro XS, ha ingyen adnák. Talán kicsit túlzás, de nekem nagyon nem tetszett - és amikor megtudtam az árát, ez az érzés hatványozódott bennem (amúgy ha olvastad a tesztet, SidCorky is osztotta ezt, bár valamivel kevésbé kategorikusan, mint én). Az SE Spectrum (aminek az oldalára mutatott a tesztben a link) már más tészta, az jöhet bármikor.

    Numpad hiánya ne legyen mérvadó. Lehet azokat külön is vásárolni, ha nagyon kellenek (sőt, már mechanikus kapcsolókkal szerelteket is), csak egy plusz USB port szükségeltetik (de talán még PS/2-est is láttam már) - az meg manapság annyi van, mint a nyű. Fiziológiailag sokkal egészségesebb, ha nem terpesztesz.

    Az állítható magasságról: most nem az XS-t védem, sőt, szerintem te is észrevetted, hogy inkább lebeszélnélek róla. Ettől függetlenül azonban nem egészséges, ha megemeled a klaviatúra hátulját. Nyilván ez erősen függ attól, hogy pontosan milyen pozícióban ülsz, de az esetek döntő többségében igaz. Gondolj csak bele: az asztal lapja mondjuk pont ideálisan egy vonalban van az alkaroddal és a könyököddel. Ha megemeled hátul a billt, a csuklódnak és kézfejednek egy lényegesen meredekebb szöget kell bezárnia az alkaroddal, mintha nem emelted volna meg, és ez komoly terhelésnek veti alá az izületeidet.

    Sokszor inkább pont az lenne a jó, ha a klaviatúra elejét tudnád kicsit megemelni. Akárhogy is, arra kell törekedni, hogy a csuklód minél kisebb szöget zárjon be az alkaroddal - ideális esetben teljesen egy vonalban legyen vele gépelés közben.

    Takasta ismert eladó, jó kis 3.5 G DA-val, és az árai is teljesen barátságosak. Egeres topikban gyakran előkerül(t) a neve. De most, hogy nézelődtem az eBayen, megtaláltam az unikornisomat. :D Esküszöm, ha nem számítana a pénz, venném is rögtön megfele. Mellé egy ilyen egérpad, és gyertyát gyújtva zokognék a gyönyörtől. Ilyet lőttem ezzel a párossal. 125 Hz-en. ;]

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák